Kendinize yeterince sevgi gösterip, gurur duyuyor musunuz?

Kendinize yeterince sevgi gösterip, gurur duyuyor musunuz?

Değişiyor kendime çok haksızlık yaptığımı gördüm. Herkes çok iyi herkes saygı duyulacak insanlar ama ben değilim ibi geliyordu halada bazen geliyor bazen insanların yanında kendimi çok değersiz hissediyorum ama bunun insanlarla alakası yok benle alakası var ve ben bunu aşamıyorum.
Umarım en kısa zamanda aşarsın. Bunu aştığın zaman çok şey değişecek hayatında
Evet kendimi seviyorum oldukça.. çünkü bu dünyada benden başka kimsem yok bu yüzden de kendimin değerini biliyorum uzun zamandır.. sadece kendimde beğenmediğim bazı şeyler var ama onlarda benim elimde olmayan şeyler.. karakter ve kişilik olaraksa kendimi seviyorum her zaman.. ve saygı duyuyorum.. gurur da duyuyorum çünkü kimseye kötülüğüm dokunmadı hiç bir zaman ve kimseye de kötülük yapmayı düşünmedim.. ve hatam olduğu zaman da kendimi eleştirmeyi bildim hep
Çok güzel 👏🏻
✨
Yani kendinle grur duy iyi bişiy yaptğında kendini şımart sevdiğin bişiyi al kendine kendini ödüllendir kendini beğen asla küçük görme bişiy olcağında yapamam edemem deme ben yaparım tabikide de kendine değer verki insanlarda sana değer versiin
Kendine vermediğin değeri bir başkasına veremezsin.
Önce kendine değer ver ki, başkalarına da değer verebilesin
Her insan bir incidir...
Güzel 👏🏻
Teşekkürler 👍
Benim nasıl bir hayat yaşadığımı bir kaç kişi harici kimse bilmez anlamaz. Tabi anlamamaları normal. Sadece anlıyor ve biliyor gibi davranmaları sinirimi bozuyor
Cevap
3Cevap
Tabi ki neden aksini için bir çaba içinde olayım ki.
Hayat yanlız da yaşanıyor.
Tabi gönül ister hayatımda bir kadın olsun.
Kaliteli zaman geçirebileceğim.
Yok diye de karalar baglayayım.
Herşeye sahibim.
İşim var , kendime ait bir hayatım var.
Özgürüm, istediğim zaman istediğimi yapabiliyorum.
Verdigimi düşünüyorum hangi uygulama bu ben de indirmek istiyorum
"Beden dilin" uygulaması, icerisinde başka şeyler de var ama ben pek kullanmıyorum günde bir kaç kez böyle güzel bildirimler gönderiyor:)
Teşekkür ederim ücretsiz dimi
Rica ederim. Evet, ücretsiz.
Tamamdır sağolasın 🌸👍
Duymuyorum, göstermiyorum
pek değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?