Annemlerin evini taşımak için memlekete gitmiştik. Bütün herşeyi çekip çevirdim. Annemin lafı sen olmasan çok zor olurdu oğlum dedi 😊. Çok hoşuma gitmişti.
İş yerinden gelen bir özellik plan program işi bende ki.

Annemlerin evini taşımak için memlekete gitmiştik. Bütün herşeyi çekip çevirdim. Annemin lafı sen olmasan çok zor olurdu oğlum dedi 😊. Çok hoşuma gitmişti.
İş yerinden gelen bir özellik plan program işi bende ki.
Yok ben lider olamadım. Takım oyuncusu bile olamadım.
Bu ülkede liderlik vasfı diye bir şey yok. Lider kültü diye bir şey var. Geçmişteki ve bugünkü liderlere tapan biri olduğun sürece vasıfsız, cahil insanı da bir takımın başına lider yapabiliyorlar.
Ülkenin %50'si Atatürk heykeline tapıyor, %50'si de Erdoğan'ın g. tünün kılı olmuş önüne yatıyor.
Ben, İKİSİNİNİN DE CANI CEHENNEME. O LİDERLERİ ORAYA BİZ GETİRDİK. EFENDİ OLAN HALKTIR, HİZMETKÂR OLAN YÖNETİCİDİR diye haykırdığım için ne lider olabildim, ne de takım oyuncusu. Tamamen toplumun dışına itildim. Buna değerli yalnızlık deniyor.
https://www.youtube.com/embed/Hq9qU2kY1Hghayır yok zaten kimseyi yönetmek ya da liderlik etmek istemem.. yönetilmek de.. beni kendi halime bıraksınlar yeter.. kimseyle muattap olmak istemem
Babam bana zamaninda sirketini vermemisti abim'e verdi, sonra bende abimden satin aldim. Babam simdi sen gercek bir lidersin diyor.
Harika.
Olsun görüldü sonuçta.
Herkesin taşıyabileceği ve herkeste olan bir özellik değildir. Sizin sanırım çalışma hayatından ötürü böyle bir özelliğiniz var ve bunu günlük hayatınıza da taşımışsınız.
Teşekkür ederim EİC için 🤗🤗
Rica ederim gizli ✌️🌹
Cevap
6Cevap
Koç Burcu'nun özelliği ve benim en sevdiğim özelliğim... Kendimi bir şey sanmak yani agahshddhv
Estağfurullah 🤣
Evet var. Bana bir yerin yönetimini verseler sıkı bir rejim uygularım ajdjwhsh
Sonra eleman zor bulursun 😂
Muhtemelen öyle olur😂
Evet fazlasıyla var ve şu an da günlük olarak vale yönetimi yapmaktayım 😊
Kendimi bildim bileli kendi işimi yaptığım için evet , ister istemez lider oluyorsun
Aynen kaç ülkeyi fethettin bu zamanın lideri de bu kadar oluyor herhâlde.
Yok benim liderlik yapma gibi bir derdim yok herkes adam olsun yeter
Benim yanımda kimse durmazdi 😀
Kırbaç mı vururdun.
Ahahahah. Yok ya çok acımasız olurdum herhalde
Evet var liderlik vasfim
en güçlü yanım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?