Güncellemeler
+1 yıl
Zorlayınca da ağlayasım geliyor beynimin acıdığını hissediyorum hiçbir şey sıraya koyamıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Ya siz iyi misiniz doktorlar önce altta yatan sebebe bakıyorlar patolojik bir sorun var mı diye en son psikoloğa yönlendiriyorlar bir şey yoksa siz direkt psikolojik diyorsunuz ya
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende son 4 yildir cok daha fazla artis gösterdiğini düşünüyorum ilginç Eskiden de vardı tabi ama arttı son 4 yılda odaklanamiyorum anlamakta zorlaniyorum çoğu şeyi ve hayatımı komple etkiliyor desem doğru olur
Yaşınız kaç acaba
25
Ya internette işitme kaybı diyo ama ama ben daha önce kbb ye gittim sorun yok dendi
Işitme kaybı ile ne ilgisi var bu yazdiklarinn bu beyinle ilgili bir durum ayriyeten işitme kaybı varsa bilemem tabi ama ben bubyazriklariimin beyinle ilgili ya da psikolojik olduğunu düşünüyorm sen kaç yasindasin
Önce patolojik bir sorun var mı diye kbb nörologa yönlendiriyorlar birsey çıkmayınca psikoloğa gönderiyorlarsa o yüzden,29
Neyim var acaba ben de bilmiyorum ama kötü b8r şey hayatımı çok kötü etkiliyor
Benimde öyle çalışıyor musunuz?
Hayır bu yüzden de çalışamıyorum işte maddi olarak da zorlaniyorum ve bu anlayamama odaklanamama hayatımı komple etkilemiş oluyor
Ya siz benim gibisiniz bende böyleyim işte 4 sene önce bi işe giren öz güvenim gitti no yüzden peki hastaneye bu yüzden gittiniz mi bazen acaba canım mıyım diye düşünüyorum 😂 yani ama disleksi DEHB falan olabilir miyiz sence? Ben kbb ye gittim yani bazen duyup anlamama problemi sebebiyle gittim kulakta sinir iletimi sorunu olabilir diye doktor evet bi bakalım dedi test yaptı birde sesini kulaktaki sinirlerle alakası yok ama belki beyindeki sinirlerdeki iletimle alakası vardır beyinde düşünme merkezinde de sorun olabilir dedi nörologa gittim Emaar çektirdim migrenin var fibromiyalji var onlar yapar dedi
Migren bende de var uzun yıllardır ama ben hiç bu sorunum için doktora gitmedim neden gitmedim hiç v8lmiyorum derdim mi bitiyor ki buna sıra hiç gelemedi bu anlamama odaklanamama bende hep vardı ama git gide artti hep ve bu yüzden bi işte calisamiyorum anlayamıyorum çünkü anlayamayincada nasıl çalışsam kuck düşüyor gibi oluyorum inan benim için çok zor ne yapacağım hiç bilmiyorum
peki bazen donup kalıyor musun?
bende çalışmaktan çok korkuyorum beni rencidecetmişlerdi canım gibi hissettim
https://youtu.be/AR54dlcpyi4?si=Gp54WjpiVmZAl2xZ
https://youtu.be/xItK-A9j56M?si=9YzM64A8JuC423FR
Dönüp kalma oluyor zaman zaman ama ben soylenilenleri anlamakta zorlaniyourm özellikle önemli bir şey anlatildignda anlamam gerektiğinde anlayamiyorum zeka geriliği gibi bir şey de olabilir bilmiyorum odaklanamiyorumda kafam çok dolu çok fazla şeyle mücadele ediyorm ondan da olabilir en büyük sorunlarimdan bir tanesi de bu çünkü calisamadiktan sonra sorunlarda artıyor zaten maddi manevi
Ya hayır ama ben mesela lisede hocaların çözemeyeceği sorular gösteriyordun yapması için çok detaycıydım mesela sende var mı burada
Aşırı detaycı biriyim bu yüzden zor öğreniyorum.
Acaba diyorum ki öğrenme güçlüğü mü var
Anlamama sorunu var bende evet ama üniversiteyi cık iyi derecede bitirdim benimde kafam çok dolu aynı şeyleri yaşıyoruz ya resmen
Kafanın on lobu yani alın kısmı ve biraz üstü uyuşuk gibi hissediyor nusun sende
Hiç bilmiyorum kafam çok dolu ben delirmek uzereyim
Hiç iyi değilim hiç
Bende öyleyim ekonomi çok kötü zaten ya benim anksiyete depresyon panik atakta var senin var mı? Sabah çok depresif oluyorum mesela regl döneminde int** har kafasında oluyorum yani
Var ben de aşırı şüphe de var beynim şüphelerle dolu onlar varken ki anlayamiy7rm bilmiyorum kafam çok karışık ne yapicm ne edicem hiç bir şey bilmiyorum zor zamanlar geçiriyorum sağlık maddi manevi her acıdan üst üste gelen şeylerin mücadelesini vermekten bu sorunumla bile ilgilenemiyorum
Bende böyleyim Allah yardımcımız olsun konuşalım biz kanka üstesinden geliriz belki bazı şeylerin
Amin
Yazabilirim özelden
Olur canım iki dı gizliden çıkıyorum
Yapamadım ya
Neyi yapamadin
Gizliden çıkamadım
Tm ben cikayim yorumumu kaldirirsin
Olur canım ekleyince kapatırsın
Beyin sisi
O ne
Araştır googleden
Terapi almalısın
Ne için?
Kendi kendşne hayatını zorlaştırdığın için
Ne alaka kbb nöroloji varken?
KKB nöroloji varken neden böylesin ozaman?
Neden?