Sabah uyanır uyanmaz enerjik olanlara her zaman özenmişimdir. Nedir bunun sırrı bana da söyleyin🙄

Bide onların uyanır uyanmaz kahvaltı yapan versiyonları var🤦♀️ben geçte kalksam erkende kalksam hiç enerjik olamıyorum 😴
Tamda görseldeki gibiyim😬
Hayır maalesef sabahları hiç de enerjik uyanamıyorum.. ama sigara ve şakarı beni kendime getiriyor kısa bir sürede..
Yorgu oluyom allama
Puuu
Buna da tesekkurrr
Uyanmıyorum
Cevap
15Cevap
Hayır dayak yemiş gibi hissediyorum 😃
Akşamdan kalma değilsem evet..
Duruma göre değişiyor. Gece eğer iyi uyumuş isem enerjim yerinde oluyor. Onunda dışında negatif uyanıyorum.
Gece uyumadan önce bisiler tikinmamissam sabah zinde uyaniyorum. Zinde ZİNDE dhshdjsjxjshddjdh
Her sabah böyle tarlası yanmış köylü gibi uyanıyorum mk
Kalktıktan sonra soğuk havada biraz yürür, üstüne de sert bir kahve içersem bi tık enerjik oluyorum
Sabahlari uyanmak icin heyecanli olursan enerjik oluyorsun. Sabah kalkmak, kahvaltı yapmak, gune erken baslamak senin icin heyecan icermiyorsa yani bunlari sevmiyorsan enerjik olmazsin.
Bazen enerjik uyanıyorum bazen de negatif uyanıyorumm
uyandıktan 2 dk sonra enerjim yerine geliyo ama onemli olan o 2 dakikayı atlatmak
elbette her sabah tavan libido ve istekle ateşler içinde sıcacık uyanıyorum. karşıma ilk çıkana alla hyardım etsin yataktan yere çöker artık
nefrt ederim ya.. insan uyumak gibi bir eylemi bitti diye nasıl enerjik olaiblir
Sabahları yorgana tekme yastığa yumruk duvara kafa atarak uyanırım
Evet, uyanıyorum.
Bence bu işin tek bir sırrı var amaç
Hayır, hep yorgun uyanıyorum.
duştan sonra iyi olurum
Uyanabiliyorum
Hayır çok şeker tüketiyorum
Evet kodum böyle hep enerjiğim
Korku hepsinin sırrı:)
her zaman değil 😕
Valla bende merak ediyorum
Evet uyanabiliyorum