Küçük bir çocuğun mutluluğunu görmek gibisi yok ❤️🎈🌸
Güzel bir gün diliyorum herkese🙏
Güzel bir gün diliyorum herkese🙏
Her sabah olduğu gibi şirketin önündeki kediyi mutlu ettim. Motosikleti park ederim, gelir bacağıma sürtünür mamasını yer, sonra motorun örtüsünü örterim ve tırmanıp motorun üstüne yayar kendini. 2 dakikalık kendini sevdirme seansından sonra uykuya geçiş yapar. Akşam da mama sevgi ve kapanış :D
Ne güzel bir rutin 😃
Normalde hiç adetim değildir ama sabah ışıklarda beklerken çok yaşlı bir karı kocayı arabaya aldım. Oğlu kahvaltıya çağırmış, otobüsler durmamış ve çok üşümüşler. Teyzenin de ayağı ağrıyordu hareket ettiremiyordu pek. İki durak ileri bıraktım. Çok mutlu oldular çok dua ettiler.
Hayır sen ayağını hareket ettiremiyorsun ama gezme deyince şıkır yıkır giyinip nasıl yola çıktın o saatte? Biz kadınlar 90 yaşındayken bile aynı olucaz sanırım 🤣🤣🤣
Yaaa harikaa bir şey yapmışsın ❤️🌸
Dün hasta bir arkadaşıma pasta alıp sürpriz yaptım. Baya mutlu oldu, keşke kendim gibi arkadaşlarım olsa
Umarım olur 🙏
Cevap
16Cevap
Oğlumu, dün iş yerine hediye göndermiştim...😄
Birine yardım etmiştim gadası
Bugün edicem inşallah 🙏🏻 , bir tanıdığım abim var ona kasımpatı çiçeği ve melisa fidesi aldım😅
Yaaa ne güzel 😃 badem fidesini tekrar hatırladım
😄 sakın unutma ya da ben bakayım sen zahmet etme, büyütür, bademleri toplar senle paylaşırım😅✌🏻
Bulamazsam diye sen bakın ama önce ben tabi 😃 yaaaa süpersin 🙏😃
Tabi meraklanma bakıcam ben, :))
Bende ama henüz bir fideci veya çiçek serasına denk gelmedim burda😃
Olsun dertlenme✌🏻
Valla en son kimi mutlu ettim bilmiyorum takip edemiyorum liste kabarık:)
Demek sürekli başkalarını mutlu ediyorsun 😃
Ahahaha aynen :)
Kesinlikle, dünyanın en masumları. Çıkarsız sevgiyi görmek yeğenimi ziyarete gidiyorum. En son kedili boyama kitabi aldım, çok mutlu oldu.
Ben herkesi mutlu etsemde beni herkes mutsuz ediyor
burada bilgisayarı ile ilgili sorunu olan birinin sorununu çözdüm, baya bi dua etti D:
Kahve alarak kendimi
Bilmem buradan söylemeyeyim şimdi.
dün Marketteki bi çocuğu para vermiştim
yakınımdakiler hep mutlu etmeye çalışırım
Küçük kuzenimin telefonunu tamir ettim.
Annemi hediye alıp yemeğe çıkartarak
kendimi
sigara nescafe yaparak
Yeğendir
Veya bir ponciktir 🙏
Kendimi
Kızımı