Çok fazla takıntılı olmama rağmen bu en fazla 1 gün sürüyo. 23 yaşına giriyorum. Ne uzun süre aşk acısı çektim nede kafamı kurcalayan başka şeyler oldu. Kolayca vazgeçebiliyorum. Bazen etrafımda kimse kalmadığında oturup neden böyle yalnızım diye düşünemiyorum. Boşvermişliğim zirvede şu an . Ömür boyu sürer mi ki? :(
Cevabın nedir?
Can çıkar huy çıkmaz derler ancak içinde bulunduğunuz durum bana göre hem yaşınızın hemde çevrenizde şu an için size gösterilen ilgilnin verdiği özgüven ile ortaya çıkan bir rahatlık yalnızca, ileriki zamanlarda " neden yalnızım? " sorusundaki kelimelerin arasına " hep " ve ardınada " neden kimse beni anlamıyor? " sorsunu ekleyeceğinize emin olabilirsiniz. Şu anki yaşam tarzınız ve zevkleriniz insanların hayatınızda bulunmadığı dönemlerde sizi oyalayabiliyor ve onların yokluklarını düşünmenize mani oluyor elbette. Öte taraftan kendi kendinize yetebiliyor olmanızda güzel elbette buda önemlidir. Gelecekte her ne kadar şartlarınız değişsede birgün gerçekten birisi doğru yerde, doğru zamanda ve doğru şekilde sizde iz bırakacak ve sizde onu düşünmeden edemiyor olacaksınız emin olun ancak bu durum yinede sizin güçlü duruşunuzu ve hayatınıza devam edişinizi engellemeyecektir. Baştada dediğim gibi can çıkar huy çıkmaz :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılarkadaşlar nasıl iyi birşey bu? hiç bir kişiyi olguyu sahiplenmeden, amaçsız bir şekilde yaşamak mıdır sağlıklı yaşamak? kafana takma sinirlerin yıpranmasın mantığı nasıl bir mantıktır.. hiç bir dert edinmeyeceksek bu hayatta o sinir hücrelerini ne yapacağız? boşver demek için mi kullanacağız.. ? bence bu konuda destek alman gerekir.. evet çok hassas olmak iyi olmayabilir ama insanın değerleri, hatalarıyla kabul edeceği sevdikleri dostları, vazgeçmek istemeyeceği çözüm arayacağı ilişkileri olmalı...
01 Yorumla
Böyle kal böylesi iyi inan bende senin gibiydim hiç birseyi umursamıyo ve hatta unutuyodum bile hiç gönül agrısı cekmedim aglamadım hatta acı duymak nasıl birsey merak eder aşk acısıyla kıvranmak isterdim sevmk nedir bilmiyodum şarkılar boş ve anlamsızdı bekle umursamıyodum o halimden kimi zaman memnun kalmasamda aslında memnundum. Fakat biri hayatıma girdi 5 senenin ardından o kişiye inandım güvendim güven veriyodu ve sevgilim oldu inan bana birden dengem altüst oldu 54 kilodan 46 kiloya düstüm sevgili nasl olunur bilmiyorum nasl davrancamı bilmiyorum arkadaslaryla dısarı cıkıyo kıskancliktan "ben" aglıyorum ve kalbim yüregim öyle bir sızlıyoki ve o acı bile bana ayrı bir haz alıyorm ayrı bir mutluluk katıyodu yani dicegim şu insallh deli gibi aşk olur karşindaki kişide sana ozamn umursamayn takmayan sen bambaşka biri olursun.
10 Yorumla
bence bu kişilik meselesi. dezavantajları olsa da avantajlarından son sınırına kadar yararlanmalısınız. :) ömür boyu sürmez bence. çünkü çok sevdiğiniz ya da çok ihtiyaç duyduğunuz insanların yokluğuyla henüz imtihan edilmemiş olmalısınız. sakın yanlış anlamayın, sevdiklerinizi kaybetmenizi dilemiyorum. sadece gördüğüm açıdan durumunuzu kendimce değerlendiriyorum. yanlış da olabilirim.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
108Cevap
Ayni problem bende de var. yasim 31 den cok 33 den az. Ozetle esek kdr oldum. Hicbirseyi umursamiyor ciddiye de almiyorum. Ailem bu duruma cok kiziyor ve en cok kullandigim kelime bosver. Ailem bigun cok canin yancak bu kafayla dediklerinde aman bosver yanarsa yansin diyorum
Hastalik mi bilmiyorum olabilirde. fakat cilde biyolojiye katkisi buyuk. Erkekler bilir stresten saclar zamanla dokulur. Ve insan yasini belli etmeye baslar. ovunmek icin demiyorum saclarim dokulmuyor vede cok guluyorum galiba bu guzden.
Ve en onemlisi kafaya takmamak. Etrafim gamsiz der aslinda degilim. Mesela arabami bir yere carpiyorum aman bisey olmaz diyorum. Cok onemli bsyi unutuyorum donup bakmiyorum. Ucak biletimi kac defa yaktim. la yat assa bosver diyorum. Felan filan. Aslinda iyi bisey degil hemde hic degil. insan aglamayi uzulmeyi bazen ise tartismayi ozluyor.02 YorumlaÖmür boyu sürmez. Sorumluluklarınız arttıkça boşvermişlikten uzaklaşacaksınız farkında olmadan. Aile olacaksınız, anne olacaksınız. Sadece kendinizden değil başka insanlardan da sorumlu olacaksınız. Sizi bunlar değiştirecek. Hayat size ne kadar sorumluluk yüklerse o kadar uzaklaşacaksını, sorumluluklarınızı aksatmadığınız sürece sorun yok bence, üzülmeyin. :)
01 Yorumlaböyle olmak güzel kendimden biliyorum yarın öleceğimi bilsem yakar bir sigara çıkar evin balkonuna güzel anılarımı düşünürüm, lakin birde olması gerekenler var kariyerin eğitimin yaşaman gereken bir hayatın bazı şeyleri ciddiye almak gerekiyor bunları hallettikten sonra koy bir kahve yak bir sigara anın tadını çıkar ;)
01 YorumlaGercekten asik olmamissin seni etkileyecek kalbinin derinliklerine inecek bir ask cikmamis karsina cikanlar seni aska inandiramamis cunku kendileride aska inanmamis eger bir gun sana gercekten asik olan biri cikarsa sende ona asik olursan ayriligi o zaman dayanilmaz olur insan birini gerckten sevip sevmedigini ayrlinca anliyor bu senin umursamazligin degil ortada olan birsey yok olan seyler umursanir veya unursanmaz
00 Yorumla
+1 yılBir günden fazla kafana takmamak hatta hiç kafana takmamak olukça iyidir güzeldir. Tabiki hayati konuları boş vermek olarak anlaşılmasın bu. Ama pireyi deve yapmak kadar insana ömür törpüsü gelen bir durumda yoktur. Aşk acısı çekmemek için aşık olmayan insanlar tanıyorum. Örnek vermişsin bende örnekle cevap verdim. Ama hayatta başarısızlıklara neden olacak kadar umursamazlıklar yapmaman da en güzeli olacaktır.
00 Yorumlamuhtemelen. ben de kendimi bildim bileli boyleyim. uzuldugum şeyler tabi ki oluyor ama cok nadir. bir seyi kafana takip uzulmek icin fazla kisa bir ömür. gamsiz biriyim evet, bu ne derece iyi ne derece kötü bilmiyorum ama bence insan degisemez ozellikle belli bir yastan sonra. sen 23 yasina gelmissin, bundan sonra zor gibi duruyor. ama uzulme, bunda uzulecek bir sey yok 😁
00 Yorumla
+1 yılBu tamamen sizin yaradılış biçiminiz öyle insanlar var ki düşünceden hasta olabiliyorlar. Bütün hastalıkların baş nedeni stresdir ve onu tetikleyen en büyük etken fazla ve olumsuz düşünmektir. Bence şanslı bile sayılırsınız. Ama şunu sakın unutmayınhayatınızla ilgili önemli kararlar alırken ve başarmanız gereken şeylerde düşünün üstüne gidin boşvermeyin aksi halde bu tehlikeli olabilir ve sonra kötü pişmanlıklara sebep olur.
00 YorumlaAslında boşvermek tanrının bize verdiği en güzel yetidir, bu yeti olmadan biz yaşamazdık, bir düşünsene eve hırsız giriyor silahlı tehlikeli bir kaç eşya çalıp gidicek ama sen ona karşı koyamazsın yinede hırsız olduğunu bilmeden ne vardı diye bakarsın sonra cinayet işlenir tabii ki neden o an boşvermeyesinki?
00 Yorumla
+1 yılinsan 7 sinde ne ise 23 ünde ve 70 inde de öyle olacaksın. dikkat et herşeyini kaybedip umursamaz olamazsın. bence sağlam dostluklar kurmalısın ya da sağlam dostları bulmalısın. illaki ihtiyacın olacaktır.
ha şöyle bir durumda var yalnız ölmek istiyorsan sorun yok ;)00 YorumlaBana göre kesinlikle bir hastalık değil. Ben de çoğu şeyi umursamam. Çünkü kafama takılacak bir şey olduğuna inanmıyorum. Kendimi yıpratmak yerine sürekli neşeli olmayı tercih ediyorum ve bunun şu ana kadar zararını gormedim. Rahat olmayı bu kadar dert etmemelisin:)
00 YorumlaHerşeyi kafaya takıp hasta olmaktansa hiçbirşeyi kafaya takmayıp rahat yaşamakta bir seçimdir. =) ancak yer yer durumun farkındalığına göre bakış açınızı değiştirmenizde yarar var derim herşeyin fazlasıda zarar sonuçta efenim =)
00 Yorumla
+1 yılDaha yaşın kaçki? Ne acı yaşadınki? Evini sel alsa götürse, sel bir iki ailenden sevdiğini öldürse. Sele uğramış evinin damından oltayla balık tutabilirmisin o piskolojiyle? O zaman kutlarım seni ermişsin sen ;-) Nirvanaya ulaşmışsın derim sana :-)
00 YorumlaBende senin tam tersinim. Çok eskiden yaşanan olayları kafamda yeniden canlandırıp tekrar tekrar pişman oluyorum. Ama en doğrusu senin yaptığın hicbirsey gereğinden fazla kafaya takmaya degmiyor. Kısacası seninki değil benimki hastalık :Ddd
00 YorumlaSu devirde gamsiz olmak insanin basina gelebilecek en iyi sey olsa gerek.
21 Yorumla
+1 yılbende kendimi fazla kaygısız görürüm. yanı senin behsettiğin kadar cok değil ama çoğu şeyi umruma takmam. bu kişilik bence. ben cok da rahatsız değilim açıkcası.
00 Yorumla
+1 yılSenin sorunun tam tersi de bende var bende insanları çok kafama takiyorum buyuzden de bende yanlız kala biliyorum senin gibi kimseyi kafaya takmamayi isterdim doğrusu
00 YorumlaBende öyle herşeyi kafama takmam mesela bir kız beni terk ederse en fazla 2 hafta sonra aklıma bile gelmez hastalık olduğuğunu düşünmüyorum ( MFB07 sanki benden çalmışın ismini ) :)
00 YorumlaSen öyle san gerçekten aşık olursan birgün unutamadını anlarsın bence bir yöndende güzel bir piskoloji bende biraz öyleyim ama her kobuda değilsede çoğu konuda takmam.
00 YorumlaMerhaba ben de tam tersiyim sizin gibi olmak istiyorum süper bence daha sağlıklı stres insanı bitiriyor böyle kalmaya çalışın bence ben de bir ara takıyordum şimdi boşvermeye başladım...
00 YorumlaBen de tam olarak anlattığın gibiyim ve bazen bu hissizliği istemiyorum ne bileyim nasıl bu hale geldim bimiyorum öncesini hatırlamamak gibi :D
02 YorumlaBu hastalik degil Allahin bir lütfu, bereketi, mucizesi. Oh ne güzel hayat bee. Alem bu kafada olmak icin haplar kullaniyo sukret haline otur oturdugun yerde sessiz ol :D
12 Yorumlabende aynı senin gibiyim :D bu anlattıkların kendi başına yetinebilmek kendi başına mutlu olmak :) bir hastalık değil tabikide. kişilik meselesi:)
05 Yorumla- +1 yıl
ne yani kolayca aşk acısı çekebilmek kolayca vazgeçmemek mi istiyorsun :D ciddi anlamda anlamıyorum insan değişik cidden :D sıkıntı yokken sıkıntı yaratmaya çalışıyorsunuz ^^ bu senin kişiliğin ve yapabileceğin bir şey yok. o zaman karşındaki kişiye daha çok önem vermeye çalış kendini düşünmek yerine karşındakini düşün ^^
Öyle yaptım hayatımın bir dönemini mahfettim. Hastalık değil ama mallık etkisi var. Bu da hastalığa denk düşebilir. Tavsiye etmem her konuyla ilgilenin gereksiz görmedikçe.
10 YorumlaSenin gibi olmak isterdim. Senin tam tersinim ama ben kafaya takılcak önemli şeyleri değil önemsiz şeyleri takarım bu daha kötü :-(
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. bipolar bozukluğuydu bunun adı. ama tabiki çok kapsamlı bir hastalık. sadece umursamamayı barındırmıyor :)
00 YorumlaBöyle devam ediyorsa bırak etsin. Bu döngünün dışında olmak bence iyi bir şey bir farkındalık. Tebrik ediyorum böyle devam et.
00 Yorumla
+1 yılhelal olsun senin gibi olmak için psikiyatriye giden ilaç kullanan birsürü insan var. takmamak güzel gül geç dünyaya kaç kere gelcez :D
00 YorumlaHayır tabiki neden hastalık olsunki tam tersine sağlığın açısından oldukça iyidir biz en küçük şeyleri kafaya takıp stres yaparak hastalıklarımız artıyor... bundan 3 ay önce birinden ayrılmıştım beni oldukça etkilemişti...
00 YorumlaŞuanda bu konuyu kafana takıyon?
Bak bir ilerleme var.01 Yorumlakafaya takmamak en huzur verici şey. bizler kafaya takıyoz sanki ne diy kafaya takıyorsak. onu kafaya takacak kadar çok mu değer li. ancak değersiz şeyleri kafaya takıyoz
00 YorumlaEmin olun böylesi daha iyidir. yaşadğnz bişeyde en az üzülen, yara almadan ayrılan siz olursunuz... hastalık ya da başka bişey oldğnu düşünmütorm. kendinizi beğenmekten kaynaklanabilir :-)
00 YorumlaBenimde arada yaşadığım bir durum. Fazlasının zarar olduğunu düşünüyorum. Çünkü hareketlerinden vicdani bir rahatsızlık duymayan kişi bencil ruhsuz bir kişi oluyor.
00 YorumlaElindeki çok büyük bir nimet kiymetini bil!!.
Hatta sana bunu nasil basariyosun bana sirrini verebilirmisin? özel birşey yapiyomusun. çok ciddiyim012 Yorumlaİnsanlara değer vermeyi dene çünkü değer vermezsen onları umursamazsan zamanla senin yanından silinip gidecekler. Ama boşvermeyide unutma bazıları çok gereksizdir, hayatında bir çizgi belirle ve onun sınırında yoluna devam et.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Maymun iştahlısın işte.
bende aynı dertten muzdaribim.
cevapları bende merak ediyorum.00 Yorumla
+1 yılFazla gamsız insanlar, diğer insanlar için birer zaman kaybıdır...
00 Yorumla
+1 yılDemekki hayatında her şeyin bir alternatifi var ya da Her şeyi unutturan biri..
00 YorumlaGamsizlik iyidir gec yaslanirsin :(
Ayrica bunu kafaya takmissinki buraya yazmissin. Bosver takilma ani yasa :)00 Yorumla
+1 yılhiçbir şeyi kafama takmıyor diyorsun ama saçında toka var o nasıl oluyor?
00 YorumlaYa yaşayıp alışmışlıgından ya da cıdden yasamamıslıgından yasadıkca Ister ıstemem takarsın
00 Yorumla
+1 yılbana sülalen raad gibi geldi allah sendeki genişliği bana da nasip etsin
00 Yorumla
+1 yılHastalik olma ihtimalini hiç düşünmedim ama neden olmasın psikolojik birşeydir belki
00 YorumlaBende böyle olduğum için umursamaz diye kızıyor arkadaşlarım
00 Yorumla
+1 yılNe guzel. Kafaya takip ne yapacaksin. Asil o zaman hasta olursun
00 Yorumlane güzel keske bende senin gibi olsam ama en ufak seyleri bile günlerce kafaya takyoru bence cok güzel bir huyunuz var sakin değiştirmeyin pişman olursunuz.
00 Yorumlabende hiç birşeyi kafama takmıyorum takanlarında tansiyon sinir hastası olduğunu kendilerine zarar verdiklerini görüyorum. boşvermişliğimi iyi birşey olarak görüyorum
00 YorumlaBence çok iyi.. Ben taktım da ne oldu Bakırköy hastanesi , Lape , Balıklı Rum hastanesi vede Eczaneler zengin oldu , he bide Çakı satıcısı :((
Şimdi iyiyim ama00 Yorumla
+1 yılhmm pek rastlanmayan bir durum ^^ bu halinden mutlu olmasın
00 YorumlaSen butun insanligin hayal ettigi hayati yasiyorsun ve buna hastalik diyorsun trajikomik.
10 YorumlaEn iyi şey bu. Bende böyleyim. Takıp ta ne yapacaksın ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalbin katilasmis olabilir. d siir oku dua et namaz kil. Falan. Hastalik degil ama boyle bos bos yasanmaz insanin bir ideali olmali. d
00 Yorumlakişilikle alakalı durumu kafaya takınca çözülmüyor ki zaten. herkesin isteyipte sahip olamadığı bir özelliğin var işte daha ne istiyorsun.
00 YorumlaBende böyleyim sadece zamanı doldurmak için yaşıyorum diyebilirim. Uğruna uğraştığım tek şey motosikletler.
00 Yorumla
+1 yılYakinda bende boyle olucam. Kotu tarafi yalnizlik cekiyosun arada ama oda yan etkisi olsun. İyi birsey bu..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 416 cevap paylaştı. Bu hastalık bulaşıcı olsa keşke, ömür boyu hasta olmaya razı olurum..
02 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 541 cevap paylaştı. hastalıksa bu hastalığı ölene kadar taşırım sıkıntı yok :D
02 Yorumlasüper bir şey bu senin yerinde olmak isteyen bir çok insan biliyorum :)
00 YorumlaHiç bir şeyi kafaya takmıyorsa el bebek gül bebek yaşıyordur gibi geliyor bana. :))
00 Yorumla
+1 yılherşey olacağına varır ne takıyon :D boşwer :) sen böyle iyi :D
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılBu ne gamsızlık böyle keşke birazını da bize verebilsen. Sen kolay kolay yaşlanmazsın da.
00 Yorumla - Devamını Gör (91)
Devamını Gör(136)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem