Kişilik & Karakter En çok kime ihtiyacınız var, tahmin edelim mi? Onuuuur123 Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor En çok kime ihtiyacınız var tahmin edelim mi?@Cooldusunce Güncellemeler+1 yıl En çok kime ihtiyacınız var tahmin edelim mi? En çok kime ihtiyacınız var, tahmin edelim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Olur edebilisin. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kendime ama kendimde de boğuluyorum 4 3 Yorumla Onuuuur123 +1 yıl Nasıl yani? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boşverin Yorumla Onuuuur123 +1 yıl Peki Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kuze kere ihtiyacım var 😇😇 1 8 Yorumla Onuuuur123 +1 yıl O ne la Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şey karidesin bi alt türü yemek olarak çok güzel oluyor Yorumla Onuuuur123 +1 yıl Knk insandan bahsettiydim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aklıma bu geldi benim ama Yorumla Onuuuur123 +1 yıl Tamam knk xjxnxjzn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki Yorumla GüneyM +1 yıl Hüseyin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @GüneyM? Yorumla
eyşantezcanatay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl kendime 2 3 Yorumla DogukanXeria +1 yıl umarım bir şekilde kendine kavuşursun Yorumla Onuuuur123 +1 yıl Babana Yorumla eyşantezcanatay +1 yıl 🥹🥹🥹 Yorumla
TuruncuJaponBalığı Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Neye bakalım 1 2 Yorumla Onuuuur123 +1 yıl Hiç kimseye ihtiyacın yok Yorumla TuruncuJaponBalığı +1 yıl Evet doğru kendimle mutluyum Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Evet. 1 15 Yorumla Onuuuur123 +1 yıl Kardeşine Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Kardeşim yok ki. Yorumla Onuuuur123 +1 yıl Kan bağı olmasına gerek yok ki Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl İyi çeviriyorsun. Yorumla Onuuuur123 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Rica ederim. Yorumla Cooldusunce +1 yıl Arkadasa Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Ona yakın bir şey. Yorumla Cooldusunce +1 yıl Kankaya Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Hayır. Yorumla Onuuuur123 +1 yıl Sevgiliye? Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Evet. Yorumla Onuuuur123 +1 yıl İnşallah olur en ksa zamanda Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla Onuuuur123 +1 yıl Rica ederim Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl bir kesmez beni 1 3 Yorumla Onuuuur123 +1 yıl Öh yani napak k*rhaneyi üstüne mi yapak Yorumla ElCuco +1 yıl yapın olm Yorumla Onuuuur123 +1 yıl Nzjsnsjsnsjsjs Yorumla
bberiljk7 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 87% +1 yıl Evet 1 2 Yorumla Onuuuur123 +1 yıl Annene Yorumla Cooldusunce +1 yıl İş bulmaya Yorumla
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl @Cooldusunce arkı tahmin et 😄 0 1 Yorumla Cooldusunce +1 yıl Paraya Yorumla
cnklc Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Olur 1 7 Yorumla Onuuuur123 +1 yıl Ex ine Yorumla cnklc +1 yıl Öyle biri yok aga Yorumla Onuuuur123 +1 yıl Aga be Yorumla cnklc +1 yıl :))) Yorumla Cooldusunce +1 yıl Erkek erkek takılmaya Yorumla cnklc +1 yıl Hayirlisi Yorumla Cooldusunce +1 yıl Anlamadım Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tahmin edin 0 1 Yorumla Onuuuur123 +1 yıl Arkadaşına Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Olurlu 0 1 Yorumla Onuuuur123 +1 yıl Sevgiline
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Tahmin edin 0 2 Yorumla Onuuuur123 +1 yıl Sevdiğin adama Yorumla Cooldusunce +1 yıl Okulu bitirmeye Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. hadi edin bakalım 0 2 Yorumla Onuuuur123 +1 yıl Sevgiline Yorumla Cooldusunce +1 yıl Kankana Yorumla
GüneyM Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Buyur et bakalım 0 4 Yorumla Onuuuur123 +1 yıl Kimseye ihtiyacın yok Yorumla GüneyM +1 yıl İhtiyacım var herkes gibi Yorumla Onuuuur123 +1 yıl O zaman sevdiğine ihtiyacın var Yorumla Cooldusunce +1 yıl Kardesine Yorumla
RakıApexPredator Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 0 6 Yorumla Onuuuur123 +1 yıl Eski bir arkadaşına Yorumla RakıApexPredator +1 yıl Yani tahmin mi bu? 😄 Yorumla Onuuuur123 +1 yıl Evet Yorumla RakıApexPredator +1 yıl Yanlış o zaman neyse eyvallah 👍 Yorumla Onuuuur123 +1 yıl Yapacak bir şey yok kral bizdende eyvallah Yorumla Cooldusunce +1 yıl Abine Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olur 0 8 Yorumla Onuuuur123 +1 yıl Kardeşine Yorumla Cooldusunce +1 yıl Babana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet babamın parasına 🤣🤣🤣 Yorumla Cooldusunce +1 yıl Bildim o zmn😀Gizlisin kimsin acaba tanıdık mi tanimadik mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet bildin sayılır 😅Ben seni tanımıyorum bu yüzden bence sende tanımazsın Yorumla Cooldusunce +1 yıl Takip gönder bakayım taniyormuyum tanimiyormuyum tanimiyorsam kabul etmem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye merak ettin ki anlamadım 😂 Yorumla Cooldusunce +1 yıl İste Yorumla
bilgeefalannn Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Edin 1 3 Yorumla Onuuuur123 +1 yıl Babana Yorumla bilgeefalannn +1 yıl Eskidendi o. Artık akıl sağlığıma ihtiyacım var zlzlxlsl Yorumla Onuuuur123 +1 yıl Pekii Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Olur edebilisin.
Kendime ama kendimde de boğuluyorum
Nasıl yani?
Boşverin
Peki
Kuze kere ihtiyacım var 😇😇
O ne la
Şey karidesin bi alt türü yemek olarak çok güzel oluyor
Knk insandan bahsettiydim