Veya olduğumu nasıl anlayabilirim?
Tam sağlıklı birey olamıyorum mantıklı kararlar veremiyorum insanlar kullanıyo maddi manevi sömürüyorlar.. Korkunca ya da strese girince kasılıyorum o esnada yemek yiyemem normal davranamam kasılmam gecsin diye.. Bilincim kapanıyor yoğun duyguya maruz kalınca ve ölücekmişim gibi hissediyorum. Sürekli birisi var ona gidiyorum insanlara sevgisine muhtacım sanki olmasalar ölücekmiş gibi hissediyorum düşüncelerimi kontrol edemiyorum birisi yön vermedikçe. Sizce benim sorunum nedir? Borderline olabilir miyim? Psikiyatri ye gittim psikoterapiste yönlendirdi ama param yoktu gitmedim.. Bununla tek basıma bas edemezniyim? Hersey, herkes üst üste gelmiş gibi hissediyorum nefes alamıyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bence doktora gitmeniz lazım
Doktorunun demesi lazim benim doktorum dedi sende belirtisi var
Kendimi kesmedim ama
Borderline olmam için kendimi kesmem lazımmış
Ne alakasi var ya psikologa git duzenli. Bu bir kere olacak bisi degil
Durduk yere gülüyorum bazen evdekilerde durumun farkında veya gülünmemesi gereken yerde gülüyorum garipsiyorlar. Duygu durumu bozukluğu ve insan sevgisine muhtac hissediyorum sanki biri beni sevmese hayatıma kararlarıma yön vermese hep en yanlıs en kötüsünü yasıyorum. Bugün yalvarırım yarın yüzüne bakmam o insanın. Sordum doktor teshis tam olarak koymadı. Birey olamıyorum gercekten bu benim elimde olan bişey değil
Parasından çekindim gücüm o kadar yoktu..
Ne diyim ki cok zor. Ailen yuzunden mi bu hale geldin?
Evet. Ailem narsist. Yıllarca siddet gördüm önce fizikseldi şimdi psikolojik.
Boyle olman normal duzelmesi icin bi taktigim yok maalesef sadece psikologa git düzenli bi sekilde hallet bi ise gir
Beni biraz sevseydiler ibaamların yanında bu kadar güçsüz durmucaktım. Geriye dönülemicek çok hata yaptım şimdi anlatabiliceğim güvenebiliceğim kimsem kalmadı insanlar bana yapabiliceğinin en kötüsünü yaptılar şimdi yanımda duran insanı bile sorguluyorum neden yanımda diye
O kadar haklısın ki ne desem bos biliyon mu
Yapacağım zaten düşünüyordum.. Psikologa gidicektim
Yalnız baş edemezsin yardım almalisin piaikologa gücün yetmiyorsa seni anlayabilecek kişilerle konuş faydası olur
Biri var bırakmıyor ama onada güvenmiyorum
Çünkü beni her yalnız bıraktığında basıma iş geliyor ve özür diliyor
Sana yardım eden birine neden guvenmiyorsun
Çünkü hep yarı yolda bırakıldım birgün sıkılıp gidicek diye düşünüyorum
ya da Şu an ne düşünüyor bilmiyorum
Gitmiyo ama hep yanımada gelmiyor hep ağlayarak ben gidiyorum kapısına
Pek bişey anlamadım duygusal bı karmaşadan bahsediyosun gibi