Kimsede yaşama sevinci kalmamis gibi sanki.
Neden oluyor bu sizce? Birçok kimse ölmeyi bekliyor sanki...
Neden oluyor bu sizce? Birçok kimse ölmeyi bekliyor sanki...
Vaat edilenle yaşanan artık bir birini tutulmuyor insanlar bir beklentiye sokuldu ama hiç o vaatler gerçekleşmedi daha kötüye gitti her şey yaşama isteği artık yok gelse de değişeceğini düşünmüyorum artık ruhlar artık engelli
Cevap
7Cevap
bende bıktım çünkü nefret ediyorum hayatımdan
Ekonominin geldiği hal, adaletsizlik. Malum partinin olması mesela insanı hayattan bezdiriyor. Daha sayarım ama sığmaz buraya biliyor musun.
Ben dışardayimda mutluluk konusunda buralar da ayni bee
Bir hayat kalmış mı ortada önce ona bakmak lazım. Hayat yiyip içip çalışıp uyumaktan ibaret değil.
Galiba son zamanlar busekilde yasayinca bikiyo insan, faaliyet yok etkinlik yookk
Söylediklerin bu gün için geçerli. Herifler yarına ait olan hayal beklenti ve istekleri de çaldılar, umut bırakmadılar 🙂 yarından beklentisi kalmayan insanın bu günü ne kadar iyi olabilir
Böyle hayatin. .. 🤣
Sönmez reisin dediği gibi tü ben böyle kaderin 😂
bu yaşınıza kadar nasıl yaşıyorsunuz ben anlamakta zorlanıyorum
Nasil anlamadim 🤣🤣
İnsanlar böyledir mutluluklarını paylaşmaz mutauzluklarini başkalarına anlatıp yükleri sen kurtulmak isterler yalancı bı ruh hali umursama
Paylasmamak en iyisi zaten, nezaman mutlu anımi biriyle paylaşsam nazar mi degiyorlar anlamiyorum buyusu bozuluyor.
Etrafta okadar kalbi kötu fesat insanlar varken bence paylasilmamali be
Türkiye sınırları içerisinde mi soruyorsun bu soruyu
Yok ben disindayimda burdada ayni ama durumlar mutluluk konusunda :D
O zaman sizde rica etsem buraya gelip bir de burada sorabilir misiniz sorunuz hanımefendi ☺️
Evet dışarıda kimseyi mutlu görmüyorum hayat zor Türkiye de daha da zor
Ben yurtdisinda yasiyorum, emin ol burasida ayni.
Mutsuz insan konusunda 🤣🤣
2020 ve sonrası sarmadı aga
Corona girdi hayat bombalabok oldu sanki
Eveeeggt
Bu sınırlar içinde kim mutlu kalabiliyor ki
Ben hiç bıkmadım
ekonomi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?