♾️ Bu hayatta her zaman yedek planlarınız olur mu? mesela şu konuda başarılı olamazsam o zaman şöyle yaparım diyor musunuz. her şeyi adım adım düşünür müsünüz yoksa zamana mı bırakıyorsunuz.

♾️ Bu hayatta her zaman yedek planlarınız olur mu? mesela şu konuda başarılı olamazsam o zaman şöyle yaparım diyor musunuz. her şeyi adım adım düşünür müsünüz yoksa zamana mı bırakıyorsunuz.

"Planı olan birine benziyor muyum? Ne olduğumu biliyor musun? Arabaları kovalayan bir köpeğim ben. Arabayı yakalasam bile ne yapacağımı bilemem. Anladın mı? Sadece yaparım."
~Joker
O yüzden akışına bırakmak, en iyisi diye düşünüyorum. (Sorunun kapak resminde Joker vardı, oradan aklıma geldi.)
Her zaman ikinci bir planım olmuyor bazen spontane kararlar da alıyorum ama önemli konularda tüm ihtimalleri düşünmeye çalışıyorum ve genellikle yedek bir planım oluyor
Yedek plan edindiğim oldu ama hayatın genelinde akışına bırakırım herşeyi. Beklentileri yüksek tutmak daha fazla hüzne yol açıyor bence.
Teşekkürler ☺️
Rica ederim ☺️
Yedek planım yok, spontane gelişiyor her şey. Konu ne olursa olsun seçim yapmak zorunda olursam, kendimi seçerim.
Teşekkür ederim şeker 😅
Rica ederim bal 🤣 ✌️
Cevap
14Cevap
Olmaz spontane daha güzel yaşanır
Planlı bir hayatım yok gadası
Hayatı spontane yaşamasını seviyorum
🥰olmaz.. hakkımızda ne varsa onu yaşamaktaym.. plan yapmıyorum👍🏻
🌺✨
Planlar her zaman tutmuyor. Akışına bırakmak en iyisi.
Hayatıma devam ettirmeye dair iki planım vardı şimdilik ikiside başarısızlık sonuçlandı...
Bundan sonrasını zamana değil ama Rabbime bıraktım.
Bazen olur. Bazen de başarmak için gemileri yakarım. Ya ben bu işi hallederim ya da boğulur giderim diyorum.
Eeevet şu an da bile var o olmazsa şu olur yedek yoksa düşünürüm bulurum bulamadığım zaman berbat hissediyorum çünkü
Eskiden olurdu ama artık spontane yaşamayı öğrendim. Çok hızlı değişiyor planlarım :D
Normal planlarım olamadı ki yedek planlarım olsun...
akışına bırakmışım dünün bugünden deyşik olacağı kesin dün iyiydim bugün kötü
Hayır sonra pişman olurum ama değişmem yengeç burcu işte
Ben genelde aklımdaki olmak zorundaymışcasına çabalarım..
Yedeği de yedeklerim.
A, B, C, D, E gibi mi :D
Yedek planım yok sadece direkt planım var🍀🗝️
Akışına bırakıyorum yedek planlarım yok
Evet kötü bir senaryoya karşı
B, C, D planlarım her zaman mevcut 😄
Her zaman olmaz.
Evet oluyor ama her konuda değil.
Evet herzaman yedek planım var sksksk 🤣
Evet garantici bir insanım ben ya
Plansız Allaha emanet yaşıyorum valla
Birinci planimiz oldu da yedek plan kaldi