Durup durup uzun yolda zamansız gelen uyku 😤 Peki sizler hangi zor zamanlarda uykusuzluk çektiniz?

Durup durup uzun yolda zamansız gelen uyku 😤 Peki sizler hangi zor zamanlarda uykusuzluk çektiniz?
Benim evin yanında da inşaat var. Bu sabah erken saatlerde geldi beton döktüler. Baya gürültülü bir işlem. Bari erken saatlerde olmasa. Bence bu işe bir standart getirilmeli. Ptesi çalışmıyorlar ama haftasonu çalışıyorlar mesela. Sabah erkenden başlıyorlar. Çevredeki komşular umurlarinda değil. Kimse kimsenin umrunda değil. Mesela sabah uyumam gereken saatte uyuyamadigim için çalışmam gereken saatlerde uykum gelebilir..
Mükemmel cevap 👏 bizim memlekette evimizin yanına da bir inşaat yaptılar her sabah gürültü, bağırtı ve daha neler neler. Konuyla alakalı değil ama adam bir inşaat yaptı, yapmaz olaydı. Doğalgaz için mi kablo hattı için mi bilmiyorum ama yolu eşmişler, sonra düzgün kapatmamışlar faturası bize kesildi evimizin önünden arabayla çıkıp bir yere gidemiyoruz asfalt yol bildiğin çukur oldu 😤 Yani o kadar haklısın ki gerçekten.
Ya bari yolu o şekilde bırakma. Gerçekten milletin kendi malı olmadığı sürece zarar vermekten çekinmiyor, kamu malına zarar veriyor.. Bencil bir toplumuz, orası net. Bu da bence aşağılık kompleksinden kaynaklı. Aşağılık kompleksi çok olduğu için herkes çocuğunu en iyisi sana olsun vb şekilde yetiştiriyor, toplu taşımada bile kendi çocuğunu oturtuyor, yaşlılara ya da kendisinden daha büyüklere yer vermesini söylemiyor çocuğuna. Bencil bir nesil yetişiyor..
Niye yani çok mu hosnutlar memnunlar..
Herkes hakettiği şekilde yaşar ne diyelim 🤣 kurunun yanında yaş da yanar 🤣🤣
Bari yol için belediyeye falan haber verin de belki yaparlar 🤣
Uzaktan akraba olmasına rağmen mi yaptırmıyor yolu hayret bizim ülkede akrabalara falan torpil kültürü nerede kaldı. Bu belediye başkanı çok ahlaklı çalışıyor bence 🤣🤣🤣
Hadi bakalım 🤣
Bence yaz 🤣
Gece gündüz uykusuzum 🍀🗝️
Cevap
4Cevap
Sürekli yaşadım
Uykusuzluk sıkıntım şöyle var fazla uyumaktan ve devamlı uyuma isteğinden bir neden olduğunu tahmin edersin...
Yaşadım
Kalmam
Çok nadir olmuştur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar