♾️ Bazı zamanlarda her şey arka arkaya gelir sanki planlanmış gibi, böyle hissettiğiniz oldu mu.

♾️ Bazı zamanlarda her şey arka arkaya gelir sanki planlanmış gibi, böyle hissettiğiniz oldu mu.

Ay Barış inan bir iyi oluyorum bir kötü. Tabi bu durum kime göre iyi kime göre kötü değişir herkesin iyi ve doğru kavramları farklidir ama dün kardeşimin ruhsat törenine gittim. Araba plakalarindan tut takside çalan şarkı sözüne; reklam panolarindaki yazılardan tut insanların bana olan iltifatlarina kadar her şey ama her şey hatta sahneye çıkıp konuşma yapan 20 senelik avukatin söylediği son söz bile yani bu kadar mı cuk oturur ya da denk gelir ya da ben kafayi yedim de herşeyin üstüme geldiğini sanıyorum bilmiyorum. Galiba yazılı bir şey var onu yaşıyoruz. Çünkü duvarlarda hiç onun ismini görmezdim çünkü ismi duvara yazilabilecek kadar bilinen bir isim değil. Dün taksicinin tam dibinden geçtiği duvarda kocaman harflerle onun ismini gördüm. Ve evet başka başka şeyler de üst üste geldi. Valla bugünleri niye yaşıyorum onu çözmeye çalışıyorum.
Bilmeden de yapıyor olabilirler 😅 ancak evet genelde böyle hissettiğim sıkça olur.
Teşekkürler ☺️
Rica ederim ☺️
Oluyor öyle anlar maalesef 🙁
Teşekkür ederim canoşki
Rica ederim abla 🥳
Bunu zaten hayatımızda beklemeliyiz. Kesin ve kesin kötü şeyler arka arkaya veya teker teker olacak herkese de oluyor. Ayetle sabit , sizden öncekilerin çektiği sıkıntıları çekmeden öleceginizimi sandınız. Hayat toz pembe değil , dua etmeli, sabretmeli , şükretmeliyiz
Cevap
9Cevap
O bi süreç gibi bir şey, kendini zayıflatmaya başladıgında herşeyin altında kalıyorsun. Ama kendine inancın oldugu anda altında kaldıgın herşeyi altına alabilecek potansiyelde oldugunu bilerek o güçle tüm olumsuzluklardan sıyrılabiliyorsun.
Farkında olsamda pek iplemeden işime gücüme bakanlardanım ve bu durumda onları içten ice delirmeye yöneltsede içimden himsizce gülüyorum..🤭😂😂
Bilerek değil de bazen bir imtihan içinde olduğumu fark ederim ve buna sebep olanların sadece kadere ait bir figüran olduğunu düşünür kendimi sakinleştiririm..
Benim dertler de öyle ıslak mendil gibi bir tane çekiyorsun 5 tane birden geliyor
Zaten hep üst üste geliyor da ama şu sıralar aklı olan gerçekten bilerek üstüme gelmese çok akıl işi etmiş olur...
Düşünüyorum. İşte o zamanda bile yikilmayip ustesinden gelirsem beni kimse yıkamaz
Tabii her insan gibi benim de böyle hissettiğim oluyor
Evet. Bazı günler tüm şeytanlar, enerji, kader falan günümü berbat etmek için uğraşıyor.
Toplum içinde kaygı halı çok dikkat çekerse tren gibi gelir geçerler.
Evet bazen çok düşünüyorum. her şey üst üste geliyor tesadüf mü yoksa bilemiyorum.
Olumsuz olumsuzu çeker.
Kesinlikle haklısın
Nadiren
Evet zor zamanlarda oluyor
Evet kesinlikle düşünüyorum
Evet
Hayır düşünmüyorum
Evet
Bazen olmuyor değil
düşünüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?