Kişilik & Karakter Herkes kendi işine geldiği gibi mi anlar? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Aslında kimse yanlış anlamaz. Herkes işine geldiği gibi anlar?https://youtu.be/96kNyysut6M?si=iq-tVK_MzTMKQMBd Herkes kendi işine geldiği gibi mi anlar? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Evet genelde herkes kendi işine geldiği gibi anlıyorlar 1 0 Yorumla
Aykırı_Çiçek_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bazen bende işime geldiği gibi anlıyorum ne yalan söyleyeyim 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ben ikisini de istiyorum pericim hem ejderha istiyorum hem yiyip yiyip kilo almamak 😀 1 0 Yorumla
u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et Master Yaş: 48 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Herkes kendi hayat tecrübelerine göre anlar denilebilir. 1 0 Yorumla
_RebelWolf_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Evet insanı sadece annesi sever 1 2 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Beni niye sevmiyor Yorumla _RebelWolf_ +1 yıl Bilemiyorum ki her insan anne olamıyor Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. İşine gelmezse zaten muhatap olmaz ki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet genelde herkes kendi işine geldiği gibi anlıyorlar
Bazen bende işime geldiği gibi anlıyorum ne yalan söyleyeyim
ben ikisini de istiyorum pericim hem ejderha istiyorum hem yiyip yiyip kilo almamak 😀
Herkes kendi hayat tecrübelerine göre anlar denilebilir.
Evet insanı sadece annesi sever
Beni niye sevmiyor
Bilemiyorum ki her insan anne olamıyor
Evet öyle 😃
İşine gelmezse zaten muhatap olmaz ki
Genel evet
Tamamen öyle