Kişilik & Karakter Bugün enerjiniz yüksek mi, düşük mü? Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Herkese merhabalar,Bugün hava epey bulutlu. Havanın bulutlu olması sizin enejinizi düşürür mü yükseltir mi? Enerjim yüksek, mükemmelim. Enerjim düşük, iyi hissetmiyorum. Ne enerjisi ya? Kafam bozuk bulaşma bana. :(: Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sordun, vitrinde olmaya hak kazandın! Teşekkürler küçük hanım. :) @ilginfulyaa Bugün enerjiniz yüksek mi, düşük mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Bugün enerjim her azman olduğu gibi düşük aslında son bir kaç yıldır zaten düşük enerjim sürekli 1 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Enerjim çoğunlukla yüksektir. Ara ara düşsede çok uzun sürmez.. 2 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Enerjim yüksek, nazarlara gelmeyeyim 2 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Grip olmuşum. Sümük, öksürük, baş ağrısı var. Ne iyisi ya? 🙄 1 0 Yorumla
Kompela34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Epey yüksek. Kalabalık bir aike olduk bugün. Keşke hep böyle olsa diyeceğim de zor tabii. 1 0 Yorumla
sörfurkan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 437 cevap paylaştı. şu ara yaşanan şeylerden ötürü canım sıkkın 1 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bugun herkesle kavga ettim enerji falan kalmadi.. 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. havalar nasıl olursa olsun benim havam hep iyi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Genelde daimâ enerjim yüksek olur, fakat bir kaç haftadır, orta seviyelerde seyir ediyor. 1 0 Yorumla
Nerg1s Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Bulutlu hava favorim. Bana huzur veriyor. Açık havacı değilim kısacası. 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Bugün enerjim yüksekti 2 0 Yorumla
visal01 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı. düşük dü hastayım az 2 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir türlü iyilesemiyorum 1 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Gayet yüksek 1 0 Yorumla
bahardan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Yüksek. Enerjim hiç düşmez zaten. 1 1 Yorumla sörfurkan +1 yıl sırrın nedir Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Enerjim düşük hiç iyi değilim valla 1 0 Yorumla
HBsrr Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Enerjim düşük havayla alakası yok 1 0 Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. enerjim yüksek 3 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. Stabil 2 0 Yorumla
Dertliymxm Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 715 cevap paylaştı. Orta 2 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Harika enerji bugün 1 0 Yorumla
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Düşüşte 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bugün pertim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bugün enerjim her azman olduğu gibi düşük aslında son bir kaç yıldır zaten düşük enerjim sürekli
Enerjim çoğunlukla yüksektir. Ara ara düşsede çok uzun sürmez..
Enerjim yüksek, nazarlara gelmeyeyim
Grip olmuşum. Sümük, öksürük, baş ağrısı var. Ne iyisi ya? 🙄
Epey yüksek. Kalabalık bir aike olduk bugün. Keşke hep böyle olsa diyeceğim de zor tabii.
şu ara yaşanan şeylerden ötürü canım sıkkın
Bugun herkesle kavga ettim enerji falan kalmadi..
havalar nasıl olursa olsun benim havam hep iyi
Genelde daimâ enerjim yüksek olur, fakat bir kaç haftadır, orta seviyelerde seyir ediyor.
Sorunlar sınav stresi falan enerjimi tüketiyor
Bulutlu hava favorim. Bana huzur veriyor. Açık havacı değilim kısacası.
Bugün enerjim yüksekti
düşük dü hastayım az
Bir türlü iyilesemiyorum
Gayet yüksek
enerjim her zaman düşükk
Yüksek. Enerjim hiç düşmez zaten.
sırrın nedir
Enerjim düşük hiç iyi değilim valla
Hep bir negatif yorgunum ben
Enerjim düşük havayla alakası yok
enerjim yüksek
Stabil