Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Yaşamn bana kattıkları Geçmişin tozlarıyla vakit kaybetme Gelecegn belirsizlikleriyle oyalanma Gecmisi istesen de degistiremezsn Gelecek zaten yoktur Şu an da kal Yaşadıgn her dert aslnda acı çile degl deneyimdir ve istedigin icin degl ihtiyacn oldugu icin vardr neye odaklanr enerjini neye verirsen onu büyütürsn Insan kendi kendinin ya cenneti ya cehennemidir Insan bedeninden önce ruhtur Maddi ve şekilci olana herkes yönelir manevi ve derin olanlara sadece yükselmis ruhlar ilgi duyar Yaşam bir gül bahcesi degl Buraya gerektiginde mutsuz olmak icinde geldk
Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
bir şey katmadı sadece bir şeyler götürdü maalesef. özellikle de duygularımı götürdü kimseye güvenmemeyi de öğretti hayat bana.. çünkü maalesef insan kendisi dışında kimseye güvenemiyor bu hayatta bu dünyada.. ben de küçüklükten bu yana zorluklar ile kendim mücadele etmek zorunda kaldım
aslında hem güzel hem kötü bir şey güzel yanı kimseye ihtiyaç duymuyorsun güçlü oluyorsun ya da kimseye bağlanmıyorsun
ama kötü yanı ise insan zamanla bundan sıkılıyor ve acı çekiyor çünkü her insan gibi bende sevmek sevilmek güvenmek isterdim insanlara karşı ama işte insanların iki yüzlü olması kötü olması bunu zorlaştırdı benim için.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir şey kattığını söyleyemem ama çok şey götürdüğü kesin