﴾21﴿ Ey kavmim! Allah’ın sizin için (vatan olarak) yazdığı kutsal topraklara girin, sakın geri dönmeyin, sonra kaybedenler siz olursunuz.”
﴾22﴿ Dediler ki: “Ey Mûsâ! Orada zorba bir topluluk var, onlar oradan çıkmadıkça biz oraya asla giremeyiz. Ama oradan çıkarlarsa biz hemen gireriz.”
﴾23﴿ Korkanlar arasından Allah’ın kendilerine lütufta bulunduğu iki (yiğit) adam şöyle dedi: “Kapıdan üzerlerine hücum edin; oraya girdiğiniz an artık kesinlikle siz galipsiniz. Eğer müminler iseniz ancak Allah’a güvenin.”
﴾24﴿ İsrâiloğulları, “Ey Mûsâ! Onlar orada bulundukları sürece biz oraya asla girmeyeceğiz. Sen ve rabbin gidin savaşın; biz burada oturacağız!” dediler.
﴾25﴿ Mûsâ, “Rabbim! Ben kendimden ve kardeşimden başkasına söz geçiremiyorum. Artık bizimle bu yoldan çıkmış kavim arasında sen hükmet” dedi.
﴾26﴿ Allah buyurdu ki: “Öyleyse onlar yeryüzünde şaşkın şaşkın dolaşmak üzere oradan (kutsal topraklar) kırk yıl mahrum bırakılmışlardır. Artık sen yoldan çıkmış toplum için üzülme!”
Maide Suresi 21-26. ayetler ☝️☝️☝️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Müslümanlar çok mu değişti sanki
Muhammed, ben peygamberim dediği günden beri Ortadoğu'da veya Afrika'da kansız bir gün geçti mi ?
Terör örgütlerinin çoğu hangi dinden?
Yılardır değiştiler mi ?
Peki sana bir soru. 10.000'lerce kilometre öteden gelip demokrasi getirecem vaadiyle ortadoğu'yu karıştıran, kana bulayan ABD ne sana göre? Sömürge sonrası Filistin'lilerin evlerini, topraklarını haczedip İsrail'e peşkeş çeken İngiltere ne? İsrail ne? Sadece samimiyetini merak ediyorum. Eğer bunlarda sana göre terörist ise, derim ki tamam bu adam samimi.
ABD Fransa İngiltere Rusya İsrail
Teröre destek veriyor mu
Veriyor
Hepsi terörist
Ayetler falan güzelde
Gel gerçekleri söyliyim sana... Filistin diye bi ülke yok artık
Olabilir. Allah'ın dediği olur.
Ama en azından topraklarını işgal eden gaspçılara karşı, şerefleriyle savaşarak bu dünyadan göçecekler.
Su parmak emojisi kullaninca direk siyasal islamci oldugunuz belli oluyo
Ayetlerin hangi sureden olduğunu işaret etmek için kullandım gerçekten hiç aklıma gelmemişti.🙂
Ama teşekkür ederim hatırlattığınız için. Siyasi İslamcı derken ak parti, hüda par ve yeniden refah partisini kastetmiyorsunuzdur umarım?
Hammas gibi teroristleri ve osmanli turk dusmanlarini destekleyecek kadar aklinizi bulandirmayin
Valla sizin için nasıl 1. sırada türklük varsa benim içinde 1. sirada islam ve müslümanların çıkarları var.
Niye sen turk degilmisin aq
Türk'üm. Peki sen başka bir ülkede doğsan yine türk milliyetçisi olacak mıydın?
Ne alakasi var konuyla sen muslumanlari degil militanlari savunuyosun muslumanlikta var mı kadinlari oldurup cesetlerini soyup videolara alip insanlara sergilemek
twitter.com/.../1711665725713088928
https://www.rudaw.net/turkish/world/081020231
Paylaştığın haber sitesinin YPG sempatizanı bir haber sitesi olduğunu biliyor musun? Bu mu senin Türklüğün?
Doğru savaşta bazı hatalar yapılmış olabilir. Hiç kimse melek değil sonuçta. Hamas sana göre terörist. Peki dünden beri sivil yerleşim yerlerini vuran, delikanlı gibi çıkıp değil göğüs göğüse sadece savaşçılar ile savaşmak varken kaypaklık yapan, kadın ve çocukları hiç acımadan öldüren, ölen bebeklerin resimlerini paylaşıp kahkaha emojileri atan, başkalarının toprağını gasp eden İsrail bir sosyal hukuk devlet mi?
Allahimmm kafayi yicem ben allah sana akil fikir versin kardesim umarim dogru yolu bulursun son kez bisi soyliyim topraklarini gasp felan etmediler topraklarini atalari bile isteye israillilere satti zamaninda sata sata kendileri ulkelerinde azinlik oldu sana daha fazla laf anlatip vaktimi cope atamam o video butun globalde var onediodami pkk sempaztizmani hadi sana iyi gunler
İngilizler 1. dünya savaşından sonra Filistin'deki mandacılık politikaları ile Filistin'lerin evlerine değeri kadar vergi koydu. Filistin'liler vergileri ödeyemedikleri içinde evleri haczedilip İsrail'lilere verildi.
Tarih oku tarih ama her yerden değil, yoksa kandırırlar seni !
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!