Özellikle erkeklerin sorumu cevaplamasını istiyorum
Siz erkeklerin kızlarda bulduğunuz eksik ve yanlış yönler nelerdir ?
Siz erkeklerin kızlarda bulduğunuz eksik ve yanlış yönler nelerdir ?
Standart bir kalıbı olamaz bunun..
Bir kadın, bebek taklidi yaparak konuşsa dahi hoşa gidebilir ama bir diğer kadın için iğrenç ötesi bir şeydir.. Bir kadının giydiği abuk-subuk hatta alenen kötü bir elbise, kendisine çok yakışabilir, fakat bir diğeri için asrın hatası, terkedilme sebebidir. Ya da bir kadının cahil ve candan olması, onu sempatik gösterebilir; ama bir diğerine ''yuh, bu yaşta bu kafa'' diyebilirsiniz...
Burada yazılan reçeteler ile de bir kadın (ya da insan) kendi benliğinden vazgeçip, olmadığı gibi görünebilmekte ve bu yüzden eğreti durmaktadır.
Ama ortak bir şey var ki, bunu es geçemeyiz: ''Denge''..
Can sıkacak kadar dengeli olmak ile beddua alacak kadar dengesiz olmanın arasında ince bir çizgi vardır hani; tam orası işte..
Hayatın sırrı da dengedir zaten..
saçına başına özenmeden dışarı çıkan, damarları çıkmış çirkin ayaklarını ortaya koyan papuçlar kullanan, çarpık bacaklarına aldırmadan tayt giyen, ojesiz içi kirli tırnakla gezen kızlara gıcık oluyorum.. böylelerini gördükçe gözlerinin içine dik dik bakıp "biraz zarafet ulan" diyesim geliyor.. diğer yandan bir meseleyi fazla abartan, yanındaki her kıza potansiyel rakip gözüyle bakan ve bunlarla girdiğin her diyalogda karşına sorun çıkaran, çözümü kolay küçücük bir meseleyi abartıp olayı büyüten, yaptığın en ufak bir hatayı aslan unutmayan ve yaşadığın tartışmalarda her defasında bunu yüzüne vuran tipler.. erkekler bunlarda koşarak kaçar..
Haklısın peki bir soru sana bir erkek hiç tanımadığı bir kıza neden gıcık olur neden ona kötü davranır ya da tanıdığı halde kız ona hiç bir şey yapmıyor iyi davranıyorken erkek neden kötü davranır bu benim başıma çok geliyor sorun bende mi diyorum ama kendimde de bir şey bulamıyorum erkek düşmanı diyor yakınlarım halbuki öyle birisi değilim.
hayatın boyu göreceğin davranış biçimlerinin bir çoğu senin yansıman olacaktır. hatayı kendimde arıyorum ama bir şey bulamıyorum diyorsun, özeleştiri yapman çok güzel, ama bunu bir de karşındakinden dinlesen daha gerçekçi netice alırsın. bunu sormak da, bu konu hakkında konuşmak da zordur insanlarla, ama gerçekten sorunun nerede olduğunu merak ediyor ve bunu çözmek istiyorsan mutlaka dene.. belki sandığın kadar da hatasız olmayabilirsin.. bence düşün bunu biraz..
onlar tammı ki bizim eksik yönümüzü söyleyebilsinler kendini bukadar aşağılama tatlım yada kızlar diye genel konuşma
kız sen şimdi benim için saçının telinden ayaklarının pedikürlü tırnaklarına kadar yanlış oldun kız:(
Cevap
23Cevap
1..başkaları gibi görünmeye çalışmasınlar..standart kalıp olmuş herkes..kendileri olsunlar biz doğal kadınları beğeniyoruz..
2..erkekte kültür, ağırbaşlılık, eğlence ,kariyer ... gibi aramakla meşgul oldukları özelliklerden hangileri kendilerinde var bunu bir düşünsünler karşıdan istemeden önce..
3.. Bir de mümkünse hani yeni yetmeleri anlıyorum da bir 23-24 den sonra şu "sms,face,pamp,gompbomp..her ne ise bu gibi kelimeleri kullanmasalar ..(bu özel istek)
hayatı toz pembe yaşamaları her şeyi yokuşa koşmaları gereksiz tripleri olgun düşünememeleri ilgi eksikliği anne yakınlıgından ırak olmaları espiri yetenekleri budanmış olması sosyal olamamaları zeki olamamaları fiziki yetersizlek filen liste uzar gider
hayır tabikide fiziki yapıyı kastederden formda olma anlamında spor yapmayan vücüduna bakmayan tabikide fiziki yetersizlik kategorisindedir.
Fazla kişisel konuşmuşsun sen "bir kızın" değil,genel olarak kızların eksikliklerinden bahsediyordu burda arkadaş.O dediğin tarifler her kızda veya kadında olacak şeyler değil.Hatta birçoğu değil.Senin burda yaptığın kızları yererek kendini yücelterek sükse yapmak.Yani o saydıklarının çoğu bir erkekte ve bir insanda mevcut "olabiliyor".Hatta bu kadar egoist bir yazıdan o özellikler ve hani şu uzar gider dediğin şeyler sende de var anlaşılan.Kızlar diye ayırmak saçmalık.
süxe çabası içersine girme gibi bi durum yok ihtiyacımda yok her türlü soruyu kendi özgür hür düşüncem ve ifadelerinle cevaplayabilirim benim genelimel senin genelin aynı olmak zorundada değil biraz saygı fena olmazdı.
begnmedgımz yonlerımızı soylememesı saklaması, ıcıne atması bı sıkntı varsa bırıktırmesı yuz yuze konsmak yerıne saklanması, sonra bırıktırıp karsmıza olmadık zamnda cıkıp en mutlu olacagmz donemde senden sogudum demesı 14 senelık ılıskıyı bıtırmesı EKSIK ve YANLIS yonlerıdır kızların
Kızlara tavsiyelerim şunlar : Erkeklerden beklentilerini azaltırlarsa ve evlenmeden önce erkeklerle cinsel münsebette bulunmazlarsa mutlu evliliklerin oranı artacaktır.
acayip dürüst buldum seni takdir ettim
Teşekkür ederim ikinize de.
Bazılarının memesiz olmaları büyük eksiklik.
Kalan her şey insanlar için ortak.Erkek kız diye ayırmıyorum.Komple yanlış bir türüz diyebilirim.
Çirkin değil eksik diyelim.Onların da kendince bir güzellikleri var.Yoksa her topalın bir kör alıcısı olur.
Şahsen gitmez.Görünüş olarak düzelebilir ancak altında yatan gerçek yanıltıcı olur.Plastik istesem başka çözümler arardım.
Küçük memeleri dışlamayalım onlar da süt veriyor sonuçta
Şimdi yapılan estetiğe de bağlı.Tutup yüzün yarısını kaplayacak şekilde silikon verirlerse dudağa ne anladım o işten.Kadının görünüşünü estetik ameliyatlar mükemmelleştirebilir.Kadına güven getirebilir.Bunu direkt erkek de talep edebilir.Benim tercihim,doğal eli yüzü düzgün,ele gelirlerden yana.
@over İşlev önemli diyorsun.
yani
çok farklı tarzda olan kızlar var kendini cok akıllı sanan bencil kaprisli anlayışsız şakadan anlamayan hava atmasını seven çok kskanç ukala ama iyi olan kızlarda var tabiki
çocuksu tavırları,çok rahat yaşamaları, dekolte giyim...
hiç bir şeyi umursamamaları, hayatı ciddiye almadıkları, ben şöyle yaparsam bu böyle anlaşılır düşüncesinin olmayışı, gece hayatı, eve geç gelmeler...
Aşırı süslenme ve çok açık ve dar giyinme, vücudunu göstererek ilgi toplamaya, prim yapmaya çalışmak.
Lütfen dişiliğinizi değil kişiliğinizi kullanın.
manavdan domates biber secer gibi erkek secmesinler yeter bir kiz karsisinda her erkek esit sanslara sahip olsun zengin fakir veya guzel cirkin ayrimi yapilmasın
vefa
dürüstlük
vicdan
adalet
bunlar eksik
"kadınlar; adalet, dürüstlük ve vicdan konusunda eksiktirler" A. Schopenhauer
ben öyle değilim diyeni de gördüm..
"kızlar standarttır" bir arkadaşım der
o zaman evlen benimle :))
Abartılı olmaları,en ince ayrıntıyı unutmamak ve her yeri geldiğinde bunu yüze vurmak,inatçı,ukala olmaları en sevmediğim yanlarıdır.Ama tabi bunların hepsi bir kızda var demiyorum.Genelleme.
4 4 luk insan olmadigi gibi 4 4 lukte kadin yoktur 4 3luk varsa kacirmamak gerek
inatçılık, kimseyi umursamadan açık seçik giyinmeler aşşırı gülme başka erkeklerle laubali olma
1. Saygısızlık.
2. Apaçi klavyesi kullanmak.
3. Dengesiz tavırlar.
Ön sevişme süresini biraz daha azami sınırlara çekmelerini talep ediyorum
genelleme yapmayalımda,...şımarık ve güven vermemeleri
Daha doğrusu bana eş olabilecek kız zorluklara karşı güçlü, pes etmeyen yapıda olmalı. Olmazsa olmaz taviz vermeyeceği değerleri, hayat görüşü olmalı.
şimdi düşündüm düşündüm eksik olandan çok fazla olan şeyler var her şeyde abartı vaar .
Kibir - çok bilmişlik - inat.. İnadı genelde insanlarda sevmem bana göre cahillik göstergesi..
ağırbaşlı kız kalmadı
feministlik ve eşitlik takıntısı
okadar fazla ki sayamam
cocukc hareketlerden nefret ederım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar