Kişilik & Karakter Sizin ruh sağlığınızı kim bozdu😂? Sinemmdil Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ruh sağlığı günüymüş sanki varda😂😅 Güncellemeler+1 yıl Soruları bana mesaj atın diye sormuyorum arkadaşlar 😂 Güncellemeler+1 yıl Güncelll Sizin ruh sağlığınızı kim bozdu😂? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Hayat insanlar.. Oğlak çocukları kısaca... buraya yazamıyorum ama siz anlayın :D 1 0 Yorumla
deadofwrite8916 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Kıymet bilmeyenler. Çoğunluğu kadınlardan oluşuyor. Onca şeye rağmen hepten delirmediğim için şükrediyorum. 1 9 Yorumla Sinemmdil +1 yıl Tabi tabi 😂 Yorumla deadofwrite8916 +1 yıl Sana yalan borcum mu var? Hiçbir şeyi ispat etmek zorunda değilim. Yorumla Sinemmdil +1 yıl Baksana bana bile girip atıyorsun 😂😂 Yorumla deadofwrite8916 +1 yıl Birincisi girip değil trip ikincisi çoluk çocuğa laf anlatacak değilim. Yorumla Sinemmdil +1 yıl Hahahah 🤣😂 Yorumla deadofwrite8916 +1 yıl Siz ne anlarsınız adamlıktan ve efendilikten size zibidi, serseri, namussuz şiddete eğilimli olsun yeter. Çünkü acı çekmekten zevk alıyorsunuz resmen. Yorumla Sinemmdil +1 yıl Kardeş olan tüm kinini bana niye kusuyorsun 🤣 Yorumla deadofwrite8916 +1 yıl Belli ki sen tımarhanelik olmuşsun. Yorumla Sinemmdil +1 yıl Heee🤣 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bozuk doğmuş. Bekaretimiz sağlam ruh sağlığımız bozuk 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. çok şükür kafa gidik :) 1 2 Yorumla Sinemmdil +1 yıl Masaallah nazar değmesin 😂 Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl amin ecmain:) Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hayat, sırtımdan vuranlar, üst üste gelen olaylar 1 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayat bozdu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayat insanlar.. Oğlak çocukları kısaca... buraya yazamıyorum ama siz anlayın :D
Kıymet bilmeyenler. Çoğunluğu kadınlardan oluşuyor. Onca şeye rağmen hepten delirmediğim için şükrediyorum.
Tabi tabi 😂
Sana yalan borcum mu var? Hiçbir şeyi ispat etmek zorunda değilim.
Baksana bana bile girip atıyorsun 😂😂
Birincisi girip değil trip ikincisi çoluk çocuğa laf anlatacak değilim.
Hahahah 🤣😂
Siz ne anlarsınız adamlıktan ve efendilikten size zibidi, serseri, namussuz şiddete eğilimli olsun yeter. Çünkü acı çekmekten zevk alıyorsunuz resmen.
Kardeş olan tüm kinini bana niye kusuyorsun 🤣
Belli ki sen tımarhanelik olmuşsun.
Heee🤣
Bozuk doğmuş. Bekaretimiz sağlam ruh sağlığımız bozuk
çok şükür kafa gidik :)
Masaallah nazar değmesin 😂
amin ecmain:)
@tortitotilla beni bu kız bozuyor 😂
Hayat, sırtımdan vuranlar, üst üste gelen olaylar
Babamın ilgisizliği bozdu
Hayat bozdu
Hayat bozdu