🤣 şu kızın yaşadıın yeri söyledin mi demesinin ciddiyetine kahkaha attım 😂😂😂😂 soyledi söyledi sıtarlingleri statik ip ine yönledirdi seni arıyor elim elim

🤣 şu kızın yaşadıın yeri söyledin mi demesinin ciddiyetine kahkaha attım 😂😂😂😂 soyledi söyledi sıtarlingleri statik ip ine yönledirdi seni arıyor elim elim

Şerefsizler neler yaşatıyor kızlara yazık gerçekten aslında gülmemek lazım bu tarz durumlara. Herkes sen ben değil adamım neler yaşıyor kızlar.
Bi yonuyle sana hak vermiyor degilim gercekten. Cok kotu bir durum aslinda bakarsan
Tabii ki. Komik geliyor bize ama neler yaşamış kadınlar var burada anlatıyorlar aklım almıyor yani. Resim atmaktan bile korkuyorlar sadece gerçek adını bile söylemekten korkan insanlar var. Yaşadıklarına bakıp değerlendirmek lazım.
Tamamda. Demezler mi adama bit beyinli misin ne bicim insanlarla icli disli oldun zamanindaki sana boyle olmayan biri olarak guven vermekle ugrasayim.. Mesela diyorum yani oyle birsey sormadim isyemedim birinden ama da
Tanımadan kimseyi bilemiyorsun işte güzel kardeşim :) Bir kere o darbeyi yiyince tanışmakta zor geliyor sonra.
Ayni ben aslinda kimseyle tanismak istememek , 😂😂😂
Müsaadenle en baştaki yorumuna çok hak verebilir miyim🙄 bir kez biri yüzünden numara değiştirmiş, ikinci kez başka birinin tacizleri yüzünden numara değiştirmenin eşiğinden dönmüş biri olarak yazdığın şeye hak vermeyi borç bildim 😂 yalandan nefret ederim ama avukatla konuştuğum yalanını söylemek zorunda bırakacak kadar laftan anlamayan insanlar varken kadınlara hak veren biri olduğunu görmek güzel. Beyinsiz misin diye bir şey de yok, duygu devredeyken hiçbir haltı göremiyosun
@Gzz00 versene numaranı ben ole birimiyim test edelim 😂😂😂
@Gzz00 insanlarin nr kadar bos vakti var. Bir ararsin iki ararsin baktin orali degil niye ararsin ki. İnsan insan degisiyor demekki. Bende cocuga hak verdim tabi. Bazen ahmaklara denk gelebiliyirsunuz. Hakkinizda hayirlisi ne diim
@Gzz00 Teşekkür ederim katılmanıza sevindim. Ben burada senin numara vermeni hatta güvenmeni yadırgamam bunun beyinsizlikle alakası yok çünkü. Karşıdaki kişinin problemli olduğunu anlayamazsın yaşayarak görürsün. Ben burada kapıyı açık bırakanı değil hırsızı suçlarım. İşte bu tarz durumlardan dolayı da kadınlar süpheci tavırlara bürünüyor hakta veriyorum mecbur.
İnsanları kategorileştirmeyi sevmem ama bununla internetten tanışmıştık ve 8 ay gibi bir süre internetten konuşup da sonra telefon verip yüzyüze tanıştık😂 8 ay hiç anlamamak çok saçma evet ama ben buna numara verene kadar 10 kez hesap kapatıp açtı gitti geldi falan sıkıyorsa inanma 😂 zeki erkek pişmanlıktır
Morteam.. Aferin boyle ders ver kiz kardeslerine burada. Yoksa kabak bizim basimiza patliyor
@Gzz00 Ama sen çok yanlış yapmışsın 8 ay sadece internetten konuşan erkek zaten psikolojik olarak sorunludur :) Bu zekilik değil hastalık gibi geldi.
@Gzz00 hahaha :) olur öyle şeyler. İnternetten hangi ortamdan tanıştığın da önemli tabi.
Cevap
1Cevap
Neredeyse herkese söyledim. Zaten yazıyor profilimde.
Yersiz defansif olmaman guzel her zaman
Kişinin ve aradaki sohbetin kalitesine göre aradaki sinerjiyi auraya göre söylerim veyahut söylemem. Yaşadığım yerden kime ne kütük de verelim oldu olacak başka?
Kızma reis sana sormazlar tamam
İçselleştirdim😂😂
Nerde yaşıyorsun?
Söyledim söylerim napcak yaşadığım yeri bilse 😂
Ne bileyim ilginc insan dolu 😂
şaka gibi
söylerim
Gercekten komedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?