Tırmanılacak bir merdiven, çözülecek ya da bulunacak bir bilmece, varılacak bir yer, halledilecek bir sorun.. Size göre ne değildir?
"Sadece geriye doğru bakarak anlaşılabilir ancak ileriye doğru yaşanabilir.."
Soren Kierkegaord..

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tırmanılacak bir merdiven, çözülecek ya da bulunacak bir bilmece, varılacak bir yer, halledilecek bir sorun.. Size göre ne değildir?
"Sadece geriye doğru bakarak anlaşılabilir ancak ileriye doğru yaşanabilir.."
Soren Kierkegaord..

Hayat başımıza bir kereden fazla gelebilecek bişey değildir. Hayat aslında bir günden fazlası değildir. Kim ne kadar yaşarsa yaşasın asla hayatını uzun olarak tanımlayamaz. Hayat aslında çok uzun değildir kısacık bir zamanımız var
Hayat insanın kendini mutlu etmesidir amaç edinmesidir bana göre.. çünkü amacım yoksa yaşamanın da anlamı yok demektir.. mesela sevdiğimiz insanlar olmalı değer verdiklerimiz aynı şekilde sevilmek değer görmek de önemli beni seven ya da değer veren yoksa ben bu hayata hayat demiyorum. ama hayat kötülük yapmak insanları üzmek ya da boş yaşamak demek de değildir.. insan her daim iyi olanı düşünmeli ve iyilik yapmayı sevdikleri için yaşamayı düşünmeli.. çocuğumuz eşimiz için ya da değer verdiklerimiz kendimiz için de
Geri dönüşü olmayan bir şeydir bu net.. Ne olup olmayacağı bence kişinin algısı ile de alakalıdır..
Teşekkürler bebeim 🥂❤️💋
Hayat kesinlikle yarı yolda bırakmak değildir nolursa olsun bırakıp vazgeçmek değildir
Teşekkürler 🌸
Rica ederim 🦋
Cevap
6Cevap
Hayat başkalarının şekil verdiği kişi olmak değil. Birilerinin doğrularını doğru, yanlışlarını yanlış bilmek değil. Çevremizdekilerin korkularını, dar fikirlerini, dar düşüncelerini kendimize yük edinmek değil🍀🗝️
Hayat şaka değildir. Hayat ciddiye alınması gereken zorlu bir yoldur. Bitmek bilmeyen yol.
Karmaşıklaştırıp kendimize zehir edecek bir zaman delimi hiç değildir.
Herkesin geçmesi gerektiği bir yol değildir Hayat Bir Ömür veya bir gün değildir şimdidir
Enisi. Ben kendini. Emniyete alim hiçbirinize güven olmaz bybyy
Huzur mutluluk değildir
Hayat sadece bu dünya için yaşamak değildir
Ucuz degildir
Hicbirsey değildir sınavdan başka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?