Ya başına bir şey gelmişse? Keselim mi umudumuzu şimdi?

Ya başına bir şey gelmişse? Keselim mi umudumuzu şimdi?

Bende başına bir şey gelmiştir diyordum ta ki orada burada güzel durumlar atana kadar başkaları ile olan konuşmalarını paylaşana kadar hatta sevgili bile yapmış ama tam 1 ay boyunca bana bakmamıştı. Güya çok zor bir zaman geçirmiş o yüzden bakamamış bana yersen. Sözde en iyi arkadaştık gerçi sonradan o toparladı aramızın bitmesini istemedi şu an iyiyiz. Ama bende güven, bağlılık falan kalmadı.
Ben alıştığım için umrumda değil artık
Görüldü görülmedi ben onu bunu bilmem.. insan olan bir bakar eline şu telefonu alıp.. merakta bıraktığım dostlarım var mı diye.. pervasız.. olan.. sorumluluk sahibi olmayan insanlardan bir hayır gelmez.. dosta arkadaşa sevgiliye ona buna sorumluluk hissetmeyen gitsin kedisiyle köpeğiyle yaşasın sadece..
Hayalete bağladıysa anlaşılır büyük ihtimalle sıvışıp defolup gitmiştir gerçekten değer veren kaliteli arkadaş en zor durumda bile haber verir, mesaj yazar, anlaşılır.
Görmediyse merak ederdim. Başına bir şey mi geldi diye.. ama görüp de yazmıyorum ise müsiat de cevap vermiyor yazmiyor. ise bende merak etmem umrumda olmaz
Cevap
11Cevap
Yani ben olsam aramam sormam hatta şarkısı var 🤣
Belki görür diye beklemek gerekir gadası
Yani insan merak ediyor sonuçta değer verdiğin biriyse
1 ay bekleyemem ki arar ya da yanına gider öğrenirim neler olduğunu.
Görüldü attıysa daha umrumda olmaz ama mesaj görünmedi ise merak ederim ararım hal hatır sorarım
Ben merak edip aramam, sormam. Ölmüşse de haberi zaten gelir tez vakitte. Bu umursamamazlık seviyesi beni öldürecek.
Görmediyse merak ederim iyi mi değil mi arar sorarım 😒
kesilmeli sen bu kadar merak ederken bunu bile bile iki dk. ayırmalı bence öncelik meselesi yani
Bir ay boyunca sadece mesaj atıp görmesini bekliyecek sabır yok bende 😄battım görmezse hemen ararım
Samimi arkadaşım ise ailesine ya da ortak arkadaşımıza sorarım iyi mi diye. Samimi olmayan bir arkadaşsa kendi haline birakirim
1 ay değil 1 hafta bile çok fazla. Sonrasında muhattap olmazdım. Oturup ağlamak isteyen ağlayabilir.
Yok ben aramam. Aramam için arkadaştan öte olması lazım benim için. Kardeş veya dost gibi.
arkadaşım ise umuruma bile gelmez açıkcası banane
O senden umudu keseli 1 ay olmuş sen neyi bekliyorsun?
Seninle hiçbirşeyini paylaşmayan insanları hayatından def et. O rahatlığa erişince hafifleyeceksin emin ol. 🫶🏻
Gitsin ölsün seni uğraştırmasin. d
Ölmüş abla zaten 1 ay. d
Demem abla bir ay sana yazmayan kimse ölsün kfkdkjd
Ben mi ölem kfjjsjs
Abla yoksun ki nerden yazam kfjsjjs
Tamam gel sen hallederiz jdjjd
Abla ablaaaaaaa. d
Beni bekletiyon he ayıp sana
Geçti o gemi boş ver kdjjd
Umut vermek isteyen bekletmez bence kendine fazla eziyet etme ve kes ilgi alakayı.
Bir aydir mesaji görmedi değil okumadan silmistir
Muhattap bile olmam
Valla umrumda olmaz isterse ölsün banane
Ölmediyse umut var demektir
Arar sorarım bende ona göre davranırım
Bi soğuk su iç
Kes bence :D
Evet kesilmeli
Yazma bidaha
Evet
ölmüştür inş
Ara sor