Başörtülü eski bir kız arkadaşım başının açık halini neden bana gizlemeyip neden snapchat de paylaşmış olabilir?

Kız arkadaşım derken liseden kız arkadaşım sevgilim değil cinsiyeti kız olduğu için böyle bir açıklama da bulundum liseyi bitirene kadar samimiydik kendisinin o zamanlar başı açıktı liseyi bitirdikten yaklaşık 1 sene sonra kendisiyle kavga ettim onu whatsapp dan engelledim aramız bozuldu şu an konuşmuyoruz sonradan onun başının kapandığının haberini aldım Instagram da zaten kendisini takip etmem için önerdi profil fotoğrafında başını kapatmıştı Snapchat de bende ekli kalmış 9 ay önce de hikayesinde gördüm başörtülü halini ama 2 hafta önce Snapchat de başının açık halini paylaşmış ve story sini bana gizlememiş belki şey diyebilirsiniz sen eski arkadaşı olduğun için sana gizlememiş olabilir başının açık halini önceden gördün gibisinden ama zaten kendisiyle konuşmuyoruz küslük var sonuçta hadi bunlar olmasa bile sonuçta Allah rızası için kapandı ben eski arkadaşı olsam da bana gizlemesi gerekmiyormuydu acaba neden gizlemedi
Başörtülü eski bir kız arkadaşım başının açık halini neden bana gizlemeyip neden snapchat de paylaşmış olabilir?