Selâmlar!
Sizi bu hayatta en çok ne üzer...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!
Sizi bu hayatta en çok ne üzer...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Ailemden herhangi birinin kaybı bu hayatta beni en çok üzen şey olur ama şu sıralar savaşta zulme uğrayan masum insanlar ve özellikle oradaki çocukları düşündükçe de çok üzülüyorum. Savaşlar olmasa çocuklar, bebekler hiç kötülük ne bilmese keşke.
Beni bu hayatta üzen şeyler üzdü çoktan zaten. bu saatten sonra hiç bir şey üzemez. çünkü bundan yani şu an yaşadığım duygulardan daha ağır bir şey yok benim için. genel konuşursam da hakkımın yenmesi. sevdiğim değer verdiğim kişilerden aynı sevgiyi ve değeri görememek diyebilirdim.
Gerçek şu ki, transseksüel bir kadın olmak zorunda kalacağım. Çünkü askerlik hizmetimi yapmamak için yalan söyledim ve transseksüel bir kadın olduğumu söyledim. Ancak hükümet kanıt istedi, bu yüzden kadın olmak zorunda kalacağım ve bu beni çok üzüyor.
Sinsi, arkamdan iş çeviren gösteriş ve şatafat düşkünü insanlarla aynı apartmanda oturmak maalesef...29 senedir bu toksik insanların apartmandan defolup gitmemeleri beni üzüyor.
Cevap
20Cevap
Anlayışsızlık, sevdiklerimin başına bir şey gelmesi, çok istediğim bir şeyin olmaması
Sevdiklerime bir şey olması beni bu dünyada üzecek en büyük şey
Hayal kırıklıkları, yaşanması muhtemel olanların yaşanamaması, yitirmek istemediklerimden vazgeçmek zorunda olmak..
Vazgeçmek zorunda olmak diye bişi yok bence...
Olmaz olur mu.. Öyle bir noktaya gelir ki; devam edecek gücün kalmaz, her şeyiyle iter seni ama ne vardır ne de yok.. Gitmenin kalmaktan daha faydalı olduğu ân olur..
Bu o zmn vazgeçirilmeye girer karşımızdaki vazgeçirmek için herşeyi yapıyorsa vazgeçmek de kaçınılmaz olur...
Ondan bahsettim zaten.. Davranışlarıyla, sözleriyle bizi buna iter ve işin kötü tarafı bunun farkında bile olmaması..
Sonra da suçlu biz olalım ne güzel dünya...😄
Severler o işi..
Takdir etsene işlerini severek yapıyolar daha ne istiyosun.😄
Öyle değil be.. Yani öyle işi yerim anlamında dedim.. 😄
Anladım ironi yaptım ufaktan.😄
Kesin.. 😄
Hiç şüphen olmasın.😄
Savaşlar ve kötülük.
İnsanların merhametini kaybetmesi.
Hayvanlara zulm etmek bunlar beni üzer.
Hayat o kadar rutin, sıkıcı ve acımasız ki üzülecek hiçbirşeyim kalmadı. Sadece çoğu şeyi sineye çekmekten yoruldum.
Değersiz hissettirilmek, aşağılanmak, işe yaramaz biri olarak görülmek, aptal yerine konulmak, haksızlığa uğramak, güvenimin kırılması vs beni üzer.
Umursamayan, hiç bir hedefi olmayan, bencil, paraya tapan insanlarla yaşamak zorunda kalmak çok üzücü olurdu.
Verdiğim değeri alamamak , sevgime ilgime bana karşı yok sayılmak çok üzer.. bana kör olunması üzer.. üzdude.. ama artık bende ona körüm :(
sanmak
önemli olduğunu sanmak
sevildiğini sanmak
değer görüdğünü sanmak diye gidiyor
Arkamdan çevrilen dolaplar, kullanılmak , sevdiğim insanları kaybetmek
Sevdiklerimi kaybetmek uzer Allah korusun 🙏
Sevdiklerimi kaybetmek
Benim için değerli olan kişilerin yüzüme gülüp arkadan iş çevirmesi
Artık hiçbir şey üzmez
Beşiktaş'ın yenilmesi.
sevdiklerimi kaybetmek
yakinlarimi kaybetmek
Sevdiğim insanların hayatımdan gitmesi..
Artık pek bir şeye üzülmüyorum
Sevdiklerimin uzulmesi
O kadar uzuldum ki Şu an hissizim
Sevdiklerimi ve inancımı kaybetmek.
Annemden gelecek kötü haber Allah'ım korusun
Sevdiklerimi kaybetmek ve parasızlık.
Artık üzmüyor hiç bir şey
Yanlış anlaşılmak
Beni bu hayatta hiçbir şey üzemez
her şey üzebilir beni ya. Hassas noktan çok.
kaybetmek
Yalan kandırılmak anlaşılmamak 🚨
İki yüzlü insanlar
Basarisizlık
Bir çok şey
Aldatma
Yenilmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?