Yani diyelim ki erkeksi değilsiniz, yakışıklı değilsiniz fiziğiniz iyi değil maaşınız düşük kültürünüz yok olgunlugunuz yok. güzel kız arayan ve ısrarla ben güzel kız istiyorum diyen biri güzel kız onca seçenekten neden seni seçsin?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bunların hepsi bir arada olacağina pek ihtimal vermiyorum. Sanirim sizi reddedince siz pireti deve olarak anlatmiş olabilirsiniz. Butun bunlarin doğru olduğunu duşunursek eğer. Her insanin bir çekiciliği vardir size hoş gelmeyen birisi başkasina hoş gelebilir mesela bende oyle aman aman karizmatik yakişikli birisi değilimdir kelim birde🤣 . özgüvenimde düşük olmasina karşın tam aile babasi olacak biriyim dürüst , işimde iyi , çevremde sevilen sayilan birisiyim. burada anlatamayacağim bir kaç özel konularda var tabiki. Yani demem o ki çok takilmayın sizi beğenmeyen gitsin başkasinin peşinde koşsun. Sizi begenen birisi karsiniza cikacaktir elbette
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Güzel kız aramıyorum. Değer veren, değer bilen, sadık, menfaatsiz seven menfaatsiz seveceğim kadın. Çirkin değilim fiziğimde yerinde çok şükür işim de yerinde.. 🥳😂
10 Yorumla
Bunu bende merak ediyorum ama biraz farklı, çünkü maalesef kadınlar çoğunlukla bu kişilere aşık oluyorlar ve peşlerinden koşuyorlar bende bu kadınları anlayamıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirde bunun diğer versiyonu, cebinde bir yemek yedirecek parası yok bir şey içmeye korkuyor ya da cimri, sürpriz nedir kadın ruhundan anlamak nedir bilmez ama birini ister, iyi de bu kadına ne vereceksin ki sen, ne işin olur bir kadınla bu durumda ama ister de ister yanında birini ister 😅
017 Yorumla- +1 yıl
Her şey para yani öyle mi
Cevap sahibi+1 yıl@Bukaçıncıgeridönüş bunu mu anladın bu yorumdan?😅 para konusu değil bu
- +1 yıl
Evet başka şeyde yazmışsınız ama para konusu ilk sirada ne yazık ki
Cevap sahibi+1 yıl@Bukaçıncıgeridönüş para değil konu, gezerken acıktık bir şey yediremeyecek adamdan bahsettim. Tek de olsa insan bir yere gidip gelirken acıkmaz mi bir şey yiyip içmez mi bu konu para konusu değil ama bunu bölge karşılayamayacakn adam diyorum
- +1 yıl
yanlış anlamayin ama adam karşılamak zorunda mı belki parası yok o an o sıralar olamaz mı asagida bir pembe arkadaş yorum yapmış bende yaptım ona tebrik ettim gerçekten bir bakın derim
Cevap sahibi+1 yıl@Bukaçıncıgeridönüş birv kez olur ama her zaman olmaz, evet karşılayamayacqk adam yanında kadın istemesin. Erkeğin olduğu yerde kadın hesap ödemez bir ufak birsey ısmarlamak zor olmamalı ben kendimde alır yerim zaten ama erkekte bu kadar da potansiyel olmalı
- +1 yıl
Potansiyel ayrı şey bakın ama sanki bu zorunluluk gibi algılanıyor ulkemizde bakın bende hesap ödedim öderim de sıkıntı yok ama bu algı yanlış derim ben
Cevap sahibi+1 yıl@Bukaçıncıgeridönüş hiç yanlış değil erkeğin olduğu yerde kadının ödemesi çok çirkin. Ben ödeyecek isem erkeğe ne gerek var o zaman hayatımda, ben o yokken zaten ödüyorum, yemek yer içer gezer arabaya biniyorum ama adam da benden aşağı değil benden ileri ya da denk olmalı, bir yemeğin hesabını yapacak adamla ne işim olur bu kadar değersiz değilim değerimi düşüremem
- +1 yıl
Bakın hesabı ben odeyeceksem adama ne gerek var diyorsunuz yani erkek sizin için hesap ödeyen bir cüzdandan ibaret siz evli misniz
Cevap sahibi+1 yıl@Bukaçıncıgeridönüş offf anladiğın bu ya konuşmaya gerek yok erkeğin cüzdanı ile ne işim var ben zaten öderim diyorum ama erkeğin bir kat üstünlüğü olmalı diyorum denklik bu. Cebinde 5 kuruşu yok ne işim olur o adamla diyorum
- +1 yıl
Neyse haklısınız sanırım ne diyim
Cevap sahibi+1 yıl@Bukaçıncıgeridönüş atlatamadim ama kısaca erkekte bu kadarlık bile kapasite yoksa kadın istemeye hakkı yok diyorum siz konuyu paraya yorumlasanızda konu cüzdan ya da para değil
- +1 yıl
Evli misiniz onuda sormuştum☺️
Cevap sahibi+1 yıl@Bukaçıncıgeridönüş konumuz bu değil ama hala anlaşamadik yani konu kapasite denklik ki erkek kadından bir adım önde bile olmalı her konuda. Bir yemek yediremeyen ya da bunu hesaplayan adamla yola çıkılmaz
- +1 yıl
Evet önde olmalı bu konuda katılıyorum size kesinlikle
Cevap sahibi+1 yıl@Bukaçıncıgeridönüş eee o zaman bir hesabı da ödesin bu paragözluk değil onu yüceltir. Ben istersem zaten öderim ama erkeğe düşer bu
- +1 yıl
İnsan yeri geliyor yolda tanimadigina yemek söylüyor zaten ama hesabı ödemeyen erkeğin yanında yeri yok ağır bir cümle bence ki benim dediğim erkek =cüzdan mantığına çıkıyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
41Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBoş insandır.. zaten güzelliğe göre seçen insan da aşkı bilmiyor demektir..
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 326 cevap paylaştı. Güzel kizlara haddini bilen aklı basinda erkekler "bu bana bakmaz' diyip bulasmaz. Bu sebeple guzel kozlar normal kizlara gore daha yalniz kalirlar. Ama hadsiz utanmaz garip tiplerin "bu bana bakmaz" ya da "red ederse utanirim" gibileri duygulari olmadigi icin direk guzel. kizlara dadanirlar. Ve kizlarda bir iki uc bakiyorlar hep bunlar geliyor. Onlqr da"demek ki normali bu" diyerek bublari kabul ediyorlar. Yani yanlos gidis yoluyla resaduf eseri dogru sonuc bulunuyor malesef😂
10 YorumlaNapsın oğlan, "keşke bi damacana olsa da s... ksem" mi desin? Kuyruğu dik tutmak için güzel kız istiyorum diyecek
11 Yorumla
Soran+1 yılHahaahhaha süpersin
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Herkes standartlarının üstünde kişilerle birlikte olmak isteyebilir ama önemli olan olur mu olmaz mı mevzusu
11 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor ki bana kimse bakmıyor diyo
+1 yılgüzel soru
ama bu soruyu da anlamaz bu tipler :)))
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlasalar bu soruyu sordurmazlar
+1 yıl😃😃Başıma gelmişti ya rezillik başka bir şey değil önemseme onları
16 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Bana yok şöyle güzel ol bakımlı ol fit ol kültürlü ol diyip kendisi maymun gibi okumamış rezil bir insan vardı da
Soran+1 yılS. alak aşağılık kompleksli sjdj
Soran+1 yılSana diyen yani kompleksli kompleksli olan insandan uzak durmak gerekiyor çekilmiyor
- +1 yıl
1 ay zor dayandım tehdit falan etti yoksa katlanmazdım
Soran+1 yılValla bana diyende şey hayatta kimsenin bakmadığı bir erkekmis kendisi diyor kızlar bana bakmıyor falan sen öyle değilsin falan sonrada şımarıp tepene cikiyor o ezikligiyle
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAynen ben de şaşırıyorum gercektem hiç bir şey yok ama güzel kız ariyoe
11 Yorumla
Soran+1 yılEziklik işte
Bence hala kafasız güzel kız çok haliyle düşüyor. Nasıl olur diyorsun ama oluyor
11 Yorumla
Soran+1 yılBuna kimse bakmıyorsa demek sorun onda
Gizli Üye(18-24)+1 yılözguvenlerinin olmayan takıntili biri olduklarini dusunuyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılHarika bir yorum birde şey yapıyorlar işte, seni beğenmedim ben güzel kızlara layigim havası ee o zaman git güzel kizlara diyince güzel kızlar bana bakmıyor diye ağlıyorlar birde sjsjkdke ee eziksin, ozguvensizsin güzel kız sana niye baksın 😂😂
Ben bende olmayan özellikleri kimseden istemem. Olan özellikleri de istemek en doğal hakkım ve hiç kimseyi alakadar etmez diye düşünüyorum.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 461 cevap paylaştı. İşte bi de bunun tam tersi var. Kendisi bi halt olmayıp, aman evi olsun, arabası olsun, en az şu kadar kazancı olsun diyen kadınlar mesela. Senin neyin var? diye sorduğunda karakterim diyo bide 😂 agsgsgshs
18 Yorumla
+1 yılErkek adam dediğin çalışması lazım öncelikle ama güzellik kişiye göre değişir asıl güzellik karakter yapısı güzel olan ve ahlaki
10 Yorumla
+1 yılTürkiyede yaşayan fakir ama %52'lik aklı olmayan kesimden bahsettin
10 Yorumla
+1 yılKulturlu, olgun, akilli, yakisikli ise guzeli de ister, kulturlusunu de akillisini da. Masaya ne getiriyorsa onu da bekleyebilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılHiç biri değil yalnızca tüm ilişkileri sanalda olmuş biri ezikligin dibinde yani
- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBencillik hiç kimse ne kadar değersiz olduğunun farkında bile değil acınası
10 Yorumla Güzel kız bulsalar ne olacak anam heba ederler işsizdir öyleleri net.☕🐸
10 YorumlaBöyle insanlar muhattapım değil çok şükür kız olsun erkek olsun
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. her şey tip değil ama saydıklarına bakılırsa elle tutulur hiçbir özelliği yok.
10 Yorumla
+1 yılBen yazdan kavanoza menemen koyan garı istiyem.
10 Yorumla
+1 yılHobileri bile yok cogunun, ne svdiklerini bile bilmiyorlar. Daha kendilerini tanımıyorlar vasıfsızlık bu.
110 Yorumla
Soran+1 yılBir de kıza sen cirkinsin diyip kız güzel kıza git o zaman diyince de, güzel kızlar bakmıyor ki diyen de var😂 ezikligin kaçıncı seviyesi acaba bu
- +1 yıl
Cirkinsin dedigi yerde konuşmayı kesiceksin hemen , böylesiyle konusmaya devam edince kendini "bulunmaz hint kuması , vazgecilmez" sanmaya baslıyorr
Soran+1 yılValla tek bildiğim ezik başka bir şey değil yani.. bir de uzak durunca diyor ki, ben seni beğeniyorum ben zaten iç güzelliğe önem veriyorum jdjdjd yani artık bir de bunları dediği insandan medet umuyor tam bir eziklik
- +1 yıl
Helal kız , keşke senin gibi düsünen akıllı kızlar cogalsa , hep kendilerini ezdiriyorlar sitedekiler
Soran+1 yılKendimi ezdirmem ki bende dedim ki yutmadim sıçtın sıvama bari 😂👏🏻
Soran+1 yılSonrada sen önceden böyle degildin iyisin sonradan kötü oldun falan demeler.
- +1 yıl
Sen değiştin diyorsa dogru yoldasındır , artık senden faydalanamıyor o yüzden öyle demiş 😂
Soran+1 yılYani diyor başta iyidin sonra tabi kendince insanlık görünce, bu sefer de şımarıp, tepeye çıkıyor a. sictigimda da kötü ben oluyorum
- +1 yıl
Gözünün hep acık olmsı ,%100 asık olmaman cok önemli , kadın her zaman kör kütük asık olmamalı , erkek kör kütük asık olur kadın olmazsa o ilişki yürüyor
Soran+1 yılYa işte bazen duygusal boşlukta olunca böyle ezik puzukler çıkıyor karşına işte sonra yol alıyorlar zaten tanımadığım biri kendisi yani sosyal medya
Kişilik & Karakter konusunda 484 cevap paylaştı. Eş demek zaten bu oluyor senin eksiklerini eşin kapatır onunkileri sen ha eğer durum çok vasatsa burdada doğanın kanunu doğal seçilim oluyor ve türleri tükeniyor
00 YorumlaAma onlar bir işe yaraladıklarını düşünmüyorlar 😂 sorun orada önce onları buna inandırmamız lazım shdhhs
05 Yorumla
Soran+1 yılBir de kıza sen cirkinsin diyip kız güzel kıza git o zaman diyince de, güzel kızlar bakmıyor ki diyen de var😂
Soran+1 yılGüzel kizlar bakmiyormuş 😂😂 ee ne yapalım sjskkdk Allah'ım bu nasıl bir eziklik...
Soran+1 yılAynen valla
cinsiyeti yok bunun, tr de artık herkes kendini çok aşan tiplerin peşinde koşuyor
15 Yorumla
Soran+1 yılAjajsj sonra da mal gibi kalıyorlar djjddk. Bir de kıza sen cirkinsin diyip kız güzel kıza git o zaman diyince de, güzel kızlar bakmıyor ki diyen de var eziklik ama bu
Soran+1 yılNasıl yani 😂😂
Soran+1 yılYa bir dakika yazicam size.
+1 yılPeki tam tersi durum söz konusuysa? saydıklarınızın hepsi varsa?
06 Yorumla
Soran+1 yılYine de ben güzele layigim diyemez sonuçta kalp bu
- +1 yıl
Güzel kız onca seçenekden neden seni seçsin dedin bende saydıklarının çoğu varsa…. dedim. Yani her durumda erkekler güzel kızı hak etmiyor diyorsun :))
Soran+1 yılHa yok hakedior o zmn
- +1 yıl
Keşke her hak eden hak ettiğini alsa
Soran+1 yılEn azından kimse absürt görmez şahsen benim bir arkadaşım var güzel değil, kültürlü değil, karakteri kötü, fiziği kötü, ama diyor ki erkek ayağımı yıkacak evi arabası olacak yakışıklı olacak yani onu da saçma buluyorum?
- +1 yıl
Aynen öyle. Bayan içinde aynı soru geçerli. Neyine güvenipte talebini ve beklentini yüksek tutuyorsun..
+1 yılonada kız karar versın belkı seytan tuyu vardır
02 Yorumla
Soran+1 yılOda yok sünepe pisirik biri
- +1 yıl
sen ne ıstıyosun pekı
- Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılSiz yakışıklı ve paralı erkek arayıp kendisi bir işe yaramayan kadınlar için ne düşünüyorsunuz?
01 Yorumla
Soran+1 yılAynı şeyi
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki Yakışıklı Erkek olsun, Zengin olsun, Karizma olsun, Alfa olsun, Maskulen olsun evi arabası olsun vs vs vs diyerek bin tane kriter sunan kadın
Erkeğe kukuaj dışında ne vaad ediyor? Ne sunuyor...00 Yorumla
+1 yılistesem 1000 tane bulurum güzel kız ama işim olmaz işte orası var :D
04 Yorumla
Soran+1 yılSen güzel değilsin ben seni o yüzden istemiyorum demek çok aptalca
- +1 yıl
Herkes karşısındaki kişinin tipine falan bakar şimdi kimse boşuna iç güzellik falan demesin 😅
Soran+1 yılKendisinde hiç bir şey yok ama 🤔😂
- +1 yıl
Ben de fazlasıyla var, karşımdaki tıp bakımından benim çeyreğim olsa yeter 😂
+1 yılBöyle bir ciddiyet karşısında, birşeyim yokmuş fakat sana karşı diyesim var)))
02 Yorumla
Soran+1 yılÖzellikle güzel kız arayışında olandan bahsediyorum.
- +1 yıl
Herkes güzele takiptir.
- Kişilik & Karakter konusunda 14,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkeksi dışında hepsi tutuyor. g. tü güzel karı istememin neresi yanlış veya kötü
038 Yorumla- +1 yıl
@ΙιΙιτh boş yapıyor soran
Soran+1 yıl@ΙιΙιτh benim dediğim karşıda ki kıza sen cirkinsin diyip kız git güzel kizlara o zaman diyince bana bakmıyor diye ağlaması 😂😂😂
- +1 yıl
Ağlayan söylemek lazım bunları
- +1 yıl
@ΙιΙιτh mantık kokuyorsun.
Soran+1 yıl@ΙιΙιτh anlasa zaten bu hale düşmez skssjks
- +1 yıl
@ahhbukizlar yav shshshsh
- +1 yıl
@ΙιΙιτh tamam şımarma
- +1 yıl
@ahhbukizlar tamam shdhsh
- +1 yıl
@ΙιΙιτh söz dinleyen uslu karıları severim. Hadi git kahvye yap getir
- +1 yıl
@ahhbukizlar mutfağı da salona katak mı shdjsjdjx
- +1 yıl
@ΙιΙιτh salon takımları kokar. Vazgeçtim nikcinin hakkını veren değilmişin sen
- +1 yıl
@ahhbukizlar bu iyi oldu hahah
- +1 yıl
@ΙιΙιτh sus kız
- +1 yıl
@ahhbukizlar Sen sus
- +1 yıl
@ΙιΙιτh tamam anladım. Kuru g. tlusun sen de
- +1 yıl
@ahhbukizlar sende o bile yok 😂😏
- +1 yıl
@ΙιΙιτh benimkini görsen ağzın aha beyle olur
- +1 yıl
@ahhbukizlar olmadığı için bir şaşırırim dogru 😂
- +1 yıl
@ΙιΙιτh hayırdır g. tçü müsün sen de
- +1 yıl
@ahhbukizlar beni kendin gibi sandın herhalde hatayli shsjsjs
- +1 yıl
@ΙιΙιτh ooo Mahmut abi naber
- +1 yıl
@ahhbukizlar nolsun be koçum aynı benim karinin dirdiriyla ugrasiyom hala senden naber anlt
- +1 yıl
@ΙιΙιτh iyi zikmiyon demek ki yoksa dırdır etmez
- +1 yıl
@ahhbukizlar bu hic yakışmadı sana puu
- +1 yıl
@ΙιΙιτh bana mı Mahmut abi
- +1 yıl
@ahhbukizlar heeee sana
- +1 yıl
@ΙιΙιτh yarabbi şükür
- +1 yıl
Bu ağızdan gelen puuu idi dimi
- +1 yıl
@ahhbukizlar bitti mi dağılabilir miyiz artık
- +1 yıl
@ΙιΙιτh çekilebilirsin. Sonra tenhada görüşürüz
- +1 yıl
Evet evet @ahhbukizlar aynen oydu
- +1 yıl
@ΙιΙιτh sus yeter
- +1 yıl
@ahhbukizlar tamam sustum
- +1 yıl
@ΙιΙιτh aferin.
Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Evet niye seçsin beni haklısın. Gece gece vurdun yine yüzümüze
01 Yorumla
Soran+1 yılDengi dengine
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bizdeki eksikliği o tamamlasın işte. Herşeyi de bizden beklemeyin be kardeşim.
00 Yorumla
+1 yılŞeye benziyor, kendinde bir özellik olmayıp zengin koca arayan kızları anımsattı
01 Yorumla- +1 yıl
Aradigim cevap kesinlikle tebrikler
Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Kanka boş tenekenin sesi çok çıkar
11 Yorumla
Soran+1 yılKendisi de diyordu boş yapıyorum diye djdk
- Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılAma nedense güzel kızlar yine öyle tipleri seçer ilginç
02 Yorumla
Soran+1 yılGörmediğin başka bir şey vardir
- +1 yıl
Ney olcak eziyet seviyo kızlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiyelim ki güzel kız arıyoruz tipsisiz cebimizde 5 kuruş para yok olgunda değiliz kültürümüz de yok ee bundan sizene? Size göre hareket etmek zorunda mıyız anlamadım yani
04 Yorumla
Soran+1 yılBunu söyleyen kişi, güzel kız arıyorum diyip kriterini güzel kız olarak şekilcilik üzerine kuruyorsa o zaman hakediyor
Cevap sahibi+1 yıle tamam da bundan size ne arkadaş sizin değer yargılarınız kimin umrunda ki?
Soran+1 yılDemek ki insanları ezmeye çalışan bir tip bu dedigim kisi
Cevap sahibi+1 yılEe tamam sende muhatap olmazsın bak kardeşim dalgana dersin olur biter yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇirkin şansı diyelim jdjdj ve ayrıca çirkinlere kızlar bakıyor valla ben etrafta görüyorum yani
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyn haklısın kendi tipinize göre. Birini seçin yani halla halla tipsiz bide güzel kız arıyor ya 😂😂
07 Yorumla- +1 yıl
Çirkinden bile red yiyorz abazalar çok gott kaldırdı
Cevap sahibi+1 yıl@wake_up_tomorrow en çirkin karı bile kendini Angelina Jolie sanıyor bı havalar falan 😂
Soran+1 yıl@wake_up_tomorrow aynen bir de kıza seni beğenmedim ben güzel kız istiyorum diyen var ve de kız git o zaman güzel kızlara diyince güzel kızlar bakmıyor ki diyor.
- +1 yıl
Aynen öyle kanka abazalar da kız düşsün diye daha da hava basıyor
- +1 yıl
Takip etsene istersen
Soran+1 yıl@wake_up_tomorrow nasıl hava?
- +1 yıl
Egolarını tatmin ettirici kelimeler
Gizli Üye(18-24)+1 yılOnu geç sen 1.65 boyuyla 1.85 erkek isteyenlere hakkında ne düşünüyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes kendi dengini istesin
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede
Hiç böyle düşünmemiştim 🤣
20 Yorumla
+1 yılİlk önce kadın ve erkek insan olsun olmayı öğrenen güzellik para gelip geçicidir merhmetli olsun
09 Yorumla- +1 yıl
akslne aramıyorum da dediğim gibi merhametli olsun Allah korkusu olsun
Soran+1 yılBir de kıza sen cirkinsin diyip kız güzel kıza git o zaman diyince de, güzel kızlar bakmıyor ki diyen de var 😂😂
- +1 yıl
Kim diyorsa o onun sorunu başının çaresine bahar zahar 🤣🤣
Soran+1 yılAjjsjksjs bu kafayla zor.
- +1 yıl
o zaman öyle diyen erkek/kadın kim diyorsa işte bilmiyorum ortada kalır 🤣🤣
- +1 yıl
zorsa işide zor
- +1 yıl
Allah yardımcısı olsun
Soran+1 yılKimse bakmiyormuş 😂 bende dedim en azından bana bakan var didkkd
- +1 yıl
iyi. Sana bakan varsa kıymetini bil
+1 yılBoş bi ergen olduklarını.
10 YorumlaKadinlar neden seciliyosa ondan
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzel mi , kalbi atsin yeter
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeyin yoksunu olduklarını düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılBütün erkekler öyle değil mi zatem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGelişmiş bir çirkin felsefesi 🧐
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO tipler çok değil.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 839 cevap paylaştı. Güzellik işi boş uzun dönem ilişkide
00 Yorumla
+1 yılişte bunu düşünemeyecek kadar mal bir çoğu
01 Yorumla
Soran+1 yılBir de kıza sen cirkinsin diyip kız güzel kıza git o zaman diyince de, güzel kızlar bakmıyor ki diyen de var 😂😂 tam bir eziklik
+1 yılBelki karakterli seks hayatı var olamazmı
013 Yorumla
Soran+1 yılİkiside yok
- +1 yıl
Hiçbir insan kendini çirkin görmez zaten buyüzden iyisini ister
Soran+1 yılBir de kıza sen cirkinsin diyip kız güzel kıza git o zaman diyince de, güzel kızlar bakmıyor ki diyen de var😂
- +1 yıl
Tam şamarlık oğlanmış
Soran+1 yılAhahshsjej ezik pısırık sünepe olunca böyle oluyo
- +1 yıl
Çirkin kızda sen oluyorsunddur kesin
- +1 yıl
Jhkchf
Soran+1 yılKendince kendi guzellik algısına göre 😂 bana göre de o asla bakmayacagim biri 😂
- +1 yıl
Güzelsin deseydi bakacak gibi bir his aldım senden jgmbmvjv
Soran+1 yılHayır yok ne alaka bana kötü durumdayım yalnızım dedi bende acıdım konuştum iki insanlık görünce şımardı tepeye çıkmaya çalıştı kimse hiç bir kız bakmiyormuş falan ee ne yapayım benim suçum mu 😂😂
- +1 yıl
O sana ters yapmasaydı devam edecektin çirkin oğlanla jhkhjvh
Soran+1 yılYav yok işim olmaz onla
- +1 yıl
Baya sinirlendirmiş seni
+1 yılKalp?
01 Yorumla
Soran+1 yılKalpte bir şeye atıyor yani en azindan biri olmalı dediğim kişi bomboş bir erkek sünepe sessiz pisirik
+1 yılPeki böyle bir erkek de seni neden seçsin?
00 Yorumla
+1 yılBenim o işte
00 Yorumla
+1 yılKonteynır
00 YorumlaCahil cesareti.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Cahil ozguveni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel kız malları seçer.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet haklısınız
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Güzel kız arayıp kendisi bir işe yaramayan erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler