♾️ Sevmediğiniz veya kötü bulduğunuz bir burç var mı özellikle? veya burçlara göre değerlendirme yapıyor musunuz?

♾️ Sevmediğiniz veya kötü bulduğunuz bir burç var mı özellikle? veya burçlara göre değerlendirme yapıyor musunuz?

Evet
Kova ve Aslan burcu insanları özellikle kovalar bana itici geliyor
Sevimsiz yani sinir oluyorum onlara 😁. Herkes aynı değil ama tanıdığım bir çok kişi öyle olduğu için aklımda böyle kalmış 🙃
Detay kısmına öyle çok katılıyorum ki, her ikizler üstüne alınmasın lütfen yazdıklarımı, zira yükselen burçla da etkisi olan bir durum bu.
Tanıdığım bir kaç ikizler burcuna mensup şahsiyetsiz şahsiyetler oldu, olmaz olasıcalar, geberesiceler :D Tiksinç duyduğum bir burçtur, kendi burcu ve yükseleni ikizler olanlar iğrenç ötesidir, şeytanın vücut bulmuş halidir, bununla beraber de ikizler erkeğini çok severim, ikizler erkeği şefkat doludur, gönlümü bir zamanlar bir ikizler erkeğine kaptırmıştım da ❤ Ah nasıl sevgi dolu, şefkatliydi, ben kendimi anlamazken ve görmezken o benim derinliklerimi görüyordu, iyi geliyordu ruhuma, saygı duyuyordu aşkıma, benliğime, bana laf değdiğinde onun da yüreği sızlıyordu, o her daim kalbimin en güzel yerinde kalacak, şimdi onu hatırladım ya, bu satırları dahi tebessümle yaz
yazıyorum, seviyorum ya ikizler erkeğini, flörtöz olsalar da gönül almayı biliyorlar, bir kalbe iyi gelmeyi biliyorlar, sevilmenin kıymetini biliyorlar, o an neye ihtiyacın olduğunu biliyorlar, ah ikizler erkeği bambaşka, seni senden koparmadan konuşuyorlar, ah bana seni seviyorum dediği o anı asla unutmam, kalbim gülümsemişti, kalbimde kelebekler dans etmişti, kuşlar ötüşmüştü, heyecandan ağlayacak gibiydim, bana bir ömür yetecek o söz biliyorum, onun seni seviyorum deyişi.
@1incitanesi ne güzel yazmışsın özellikleri ikizleri kötülediğin kısma bayıldım :D
Neyse çenem düştü gene. İkizler erkeğini severim lakin hem yükseleni hem de kendi burcu ikizler olan kadınlardan iğreniyorum, onlar kahrolsun, şeytan onlar , k*ahpeler, lütfen herkes üstüne çekmesin, her ikizler için değil bu sözüm.
Her şeyiyle, yükseleniyle ikizler olan bir kadın kendini iyi sanıyor, ciddi anlamda bir psikopat, psikolojisi bozuk, hatta haset dolu, kimsenin mutluluğuna tahammül edemiyor mutsuzluktan geberdiği için, işine gelene iyi diyor, halbuki kötü olan sadece kendisi, kullanabildiklerini seviyor sadece, dönek, işine gelirse iftira da atar, sinsi, pislik, acınası durumda, çünkü kendisiyle yaşıyor, nefret dolu, aslında en çok kendinden nefret ediyor, kibirli aslında en çok kendini küçümsüyor, ikizler kişisiyle dost olmam,
Evet iki yüzlü olurlar.. başta iyi gibi görünürler ama sonra umursamaz davranırlar
ahbab olmam, hiçbir şey olmam, herkesin sövdüğü, küfrettiği bir ikizler vardır, lanet bir burçtur, o ikizler yılanını, şeytanını arkadaş sandım, iyi niyetli sandım lakin şeytan iyi olur mu hiç, gerçek şu ki ben o dişi ikizleri, arkadaş olmayan lakin öyle görülen, oynayan ikizleri hiçbir vakit sevmedim, sevilesi bir kişilik değildi lakin onu sevmesem de onun yanında bulundum ama hiç sevmedim, hiçbir vakit, en nihayetinde de kurtuldum ondan, kendimi kurtardım ondan, onu terkettiğimde kıvranıyordu iblis, herkesin bedduası var üzerinde, geberiyordu acıdan☺ Oh diyorum, o kullanılmaların en beterini yaşadı ve ona seni kullandı diyen de ben oldum, hesaplamadan, planlamadan onun kalbine hançeri saplattım o sözümle, canını yaktım, iyi de yaptım, benden çok emindi lakin o aptalı terkettim, kendimi kazandım, kendime kendimi hediye ettim.
Ve çok bahtiyarım, iyi ki ikizler burcuna mensup değilim, lanet bir burç çünkü, kimseyi sevmeyen, hatta kendini dahi sevmeyen, yılanın teki bir burç dişi ikizler (sözüm her ikizler için geçerli değildir)
Ve kendi burcuma mensup olmak iyi ki dedirtiyor bana🎈
Ben de soruya bayıldım :D İkizlere sövmek varsa ben hep burdayım ☺
İkizler Yengeç terazi en deliler bunlardan çıkar 😅
Yengeç gibi mükemmel bir burcu bu iki burç ile aynı anda anmamak lazım 😅
Yengeç kadar alıngan bir burç olamaz asla anlaşamıyorum barış yaa😅
Ben alıngan mıyım şimdi 🙄 hiç de değilimdir 😅
Sen yengeç değilsin barış kendine gel 😂
Yengeç burcuyum 😂 akla yengeç dendiği zaman bile ben geliyorum sdjsdj
O zaman alıngansın kabul et 😂
Hiç de bile alıngan değilim 😂
Dedi ve alındı znjxd
sdfsdfsd
boş ver kuzu bana bakma koçlar hepsinden deli 🤣
Deli de olduk şimdi 🤣
Eee delilik var birazcık kabul edelim 🤣
Kabul ediyorum 🤣 sdjsdj
Bende kabul ediyorum jsjdjdj
Terazi burcu gülme kabul et sende ksxjdjd
🤣🤣🤣🤣
Teşekkürlerrr
Rica ederim beni o kadar övdün sonuçta :D :D
Delisin dedik övgü mü anladın nxndjdd
İroni yapıyorum gömdün ya hani sdfsdfsd
Bak şimdi sen alınırsın da znxjsjs
Yoo alınmadım ki sdfs
Sevmediğim demeyeyim de ikizlerle anlaşması zor
İkizler, Boğa burunca bakıp örnek alsınlar biraz dimi abla :D
valla kardeşim çok dengesizler ömür törpüler bunlar :D cinsiyet ayrımı bu konuda olabilir, erkekleri evlerden ırak. Kadınları yine de çokta şey değil hani
Katılıyorum abla, ikizler burcunun bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor hiç :D aşırı dengesizler bence
Bence ceza olarak gönderiliyorlar djdj bak erkek kardeşim de ikizler benim anca sinir ediyor beni dövesim geliyor sürekli 😂
Olsun ablalar döver de severde sjsjss 😂
ahsjaj ablalar kıyamaz ama ablalara kıyıyorlar.
Herkes değerini bilir umarım abla sjsdj 🥳
Umarım kuzuş 😌 herkes ablasının kıymetini bilsin djdj
Kesinlikle abla sdjj 👸☺️
Teşekkür ederim baloşki 🥳✌️
Rica ederim abloşkii 🌸☺️
Cevap
14Cevap
Detaya katılmamak elde değil 😅 yine de insanları bu denli yaftalamak güzel gelmiyor bana yükselen farkı vardır her burç aynı olmayabilir
Bir destekçim daha oldu teşekkür ederim 😅
Rica ederim😊
Bir terazi olarak sevmediğim bir burç yok ama sevilmediğim doğrudur...😄🥳
Senin yerin ayrı abla.. :D 🥳✨
Farkettim en sevmediğin burçlar arasında olarak.😄😄
Benim bahsettiğim başka teraziydi ama :D :D 🌺
Tüh boşuna mı üzerime aldım şimdi. 😄
Boşuna abla.. seni severim biliyorsun :D 🥳
İkizler burcunu bi salın ya gayet te iyiyiz, neşe kaynağıyız😀
Dengesiz insanın enerjisini sömürür ikizler :D
İkizler erkeği mi gözlerden ırak olsun efendim…
Bende ikizler ve terazileri sevmem. Fakat kadınları için geçerli değil🙄 yakın arkadaşlık kurduklarım için en azından..
Ben ikiz terazi kadınlarını sevmiyorum hiç 🙄
İyisi denk gelmemiştir
Muhtemelen :)
Hayırlısı. Karşımıza iyi dengimiz olan arkadaşların çıkabilmesi dileğiyle ne diyelim🙃
Başaklar beni sevmez ben de onları. İkizlerden çekmiş birisi olarak çeşitli hiyerarşilerde, onlarla tek başetme yöntemim sıfır beklenti full tetikte ve hiçbir laflarını ciddiye almamak. Karakter daima kişiye özeldir tabi ki..
Ben ikizlerim abla 😥😮
İstisna ikizler arkadaşlarım oluyor ben seni değil kendi reel çevremi ailemi kastettim zaten. Seninle bir meselem yok tabi ki🧚
Meselemiz yok tabi ki abla ama meğer ne çok ikizlerden çeken varmış 😅 Ama benim yükselenim başak heralde ondan seviliyorum 😁😊
Sen istisnasın demek ki Mervecim 😃🧚
😘😍🥰
😘😍🥰😃
Koç akrep aslan ve oğlak ile pek anlaşamam. Bende aslanım. Egoist tipleri çok itici buluyorum bunlarda genelde böyleler.
İkizler burcu candır harika arkaşlarım var İkizler burcu ve çok iyi anlaşırız bunun burçla alakası yok her burç aynı olmayabilir. 😊😊
Balık, yay, aslan, ikizler, koç, başak, akrep, yengeç vs. Liste uzun 😄 özellikle karşı cinste hiç çekilmiyor bu burçlar
Kova olarak nerdeyse tüm burçlarla iyi anlaşırım aslan, terazi , yay, boğa burçlarıyla en çokta.
Eski sevgililerim ne hikmetse çoğunlukla aslan burcuydu. Haliyle de aklında aslan burçlarına karşı önyargı oluşmuştu onlar yüzünden 😃
Başak burcu erkeği olarak sevmediğim hiçbir burç yoktur, her burçtan sevip sevmediğim insanlar mutlaka olmuştur.
😀İkizler burcunu seven cindir😀İkizler burcunu ikizler bile sevmiyor annesi bile sevmiyor.. nerelerden atam kendimi
Burçlara pek inanmıyorum. Egoist insanlara tahammülüm yok. Egoistliğiyle bilinen bir burç varsa onu sevmiyorumdur.
Burçlara göre ayırmam insanları
Her insanın iyiside kötüsüde var sonuçta
Önemli olan gözlemleyip ayirtedebilmek
Vay arkadaş terazinin suçu ne naptı sanki melek gibi insanız 😁 akrepler biraz ürkütücü diyebilirim
Boğa yengeç oğlak , bunlar bana gere dengesiz
Başak burcunu sevemiyorum fazla iğneleyici kırıcı buluyorum ve kibirli.
Akrep burcu sanırım ajsjsjs bi kız arkadaşımdan dolayı o burcu sevmiyorum 😂
Hangi insanın hangi burç olduğu beni ilgilendirmiyor
Sevmediğim burç yokk, burçlara takan kisilerden değilim
Burçları için insanlara ön yargılı yaklaşmam 😏
İnsanları burçlara göre ayırmam, kişilik meselesi.
Ben burç özelliklerini okuyorum sadece peki benim burcumun özelliklerini de seviyorum peki senin burcun ne
Erkeklerde boğa- terazi burçları hariç genel olarak çoğu burçla anlaşırım kızlarda sevmediklerim balık-yengeç
İkizler boğa yay oğlak hahaa hepsi laaa 🤣
Sen iste hepsi olsun 🤣
bir insanı sadece güneş burcuyla değerlendirmek doğru değil
12 ev açıları önemli
Aslanlar çok baskınlar kendimi onların yanında hiç rahat hissedemiyorum
Akrep, tam bir sahtekârdır.
Boğa, ikizler.
Yoktur
Var evet hemde kaç tane
İnci tanesi adlı ablayı etiketler misin ben Balıketli quin yeni hesap actim
Hayur yok
Burça bakmam