Kişilik & Karakter Sevmediğiniz burç var mı özellikle? Malefız_35 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Özellikle o burç ile anlaşamam dediğiniz burç var mı benim koç ve boğalar hiç sevmem hiçte anlaşamam Sevmediğiniz burç var mı özellikle? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Akrep burcu sevmem 0 0 Yorumla
Bagatur_Han Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl İkizler ve balık burcu, özellikle balıklardan nefret ederim 😃😃 0 0 Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Özellikle koç burcundan uzak durmak isterim. 1 1 Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl Çok haklısın Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Akrep hariç hepsini severim.. 1 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İkizler erkeği ile uzun vadede anlaşamıyorum. 0 0 Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. hiç takılmam burclara 0 0 Yorumla
zevkli_günahlar Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Balık burçlu insanlarla anlasamam bende 0 0 Yorumla
mert4488 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 65% +1 yıl Akrepim ve akrep erkeklerini sevmiyor bu kizlar:( 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Gücün yetmiyor değilmi 0 0 Yorumla
Minikbalkız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Koç burcu 0 1 Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl Net yani Yorumla
Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl başak ve yengeçler 0 20 Yorumla heabi +1 yıl Niye anam Yorumla Meryyc +1 yıl çekilmiyorlar bee Yorumla Ali3131111 +1 yıl Tsk ederim Yorumla heabi +1 yıl Öyle deme yengeçler yazikk masum saf iyi kalpli bir mal bajdnakakskksjdka Yorumla Meryyc +1 yıl mxmdlwjdlqlqpqş Yorumla heabi +1 yıl Ali niye teşekür etti hala anlamış değilim Yorumla Ali3131111 +1 yıl @heabi mery arkdaslık istegımı kabul etti Yorumla Ali3131111 +1 yıl 😍🤗🙂 Yorumla Meryyc +1 yıl olm hahahjshsjamdpqşqğ Yorumla Ali3131111 +1 yıl Ne oldu dalga geçme Yorumla Ali3131111 +1 yıl Üzülüyorum sonra Yorumla heabi +1 yıl Baidhiqxiqhdiqbdoqjoxjqixhqknxoqhdoqjsoqjs Yorumla Ali3131111 +1 yıl @heabi ya ne oldu Yorumla Ali3131111 +1 yıl Çok kötüsün Yorumla heabi +1 yıl Ya yok kötü olmakla ne alakası var beklemediğim biseydi şaşırdım sadece vala Yorumla Ali3131111 +1 yıl @heabi tm sevindim çok iyisin😍 Yorumla heabi +1 yıl Ali sen hangi burçsun peki Yorumla Ali3131111 +1 yıl @heabi koç Yorumla heabi +1 yıl İyimis Yorumla Ali3131111 +1 yıl @heabi srvindim Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Akrepler… 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Akrep burcu sevmem
İkizler ve balık burcu, özellikle balıklardan nefret ederim 😃😃
Özellikle koç burcundan uzak durmak isterim.
Çok haklısın
Boğa hiç çekilmiyor.. sen ne burcusun?
Akrep hariç hepsini severim..
Burca inananlarla anlaşamam.
İkizler erkeği ile uzun vadede anlaşamıyorum.
hiç takılmam burclara
Balık burçlu insanlarla anlasamam bende
Burçlara göre insan ayırmıyorum
Akrepim ve akrep erkeklerini sevmiyor bu kizlar:(
Gücün yetmiyor değilmi
Akrep
Koç boğa oğlak
Senin burcun ne ki
Koç burcu
Net yani
Yengeçler
Aslan ve yay