Olacakmış gibiydi ama olmadı, yeniden oldurmak ister misiniz.😀

Olacakmış gibiydi ama olmadı, yeniden oldurmak ister misiniz.😀

Olmustu da aslinda, sonra hic alakasiz bir sekilde, yanlis anlamalar, anlasilmalar konu bambaska bir yere vardi. Hic ummadigim anda olmayiverdi🙂Tekrar olmasini ister miyim içeriye sorarsan isterim... Tekrar olmayacaksa bile hakkimin teslim edilmesini kesin isterim. Çunku hic bir sucum yoktu, konu tamamen bir yanlis anlamaydi. En azindan kul hakki yememis olur. En buyuk gunahlardan. Ahiret inanci olan biriyim onun boyle bir gunahin bedelini odemesini istemem. Ben affetsem bile onu yaratici affetmez cunku...
Soruyu tamda bu gibi durumlar için sormuştum.
Eic senindir. 😊
Tesekkur ederim🙂Yalniz eig falan filan benim umrumda degil acikcasi😬Ben sadece kalbimden gecen samimi duygularimi dile getirdim. İcimde kimseye karsi art niyet beslemedim bu zamana kadar. Evliya falan degilim ama durust bir insan oldugumu dusunuyorum. Uzuldugum nokta gercekten sucsuz oldugum halde suclu oldugumu dusunmesi. Ayrilik acisi, ask acisi cekilir onlar ayri konular ama insan haksizliga ugradiginda cani daha bi baska yaniyor. Ozellikle karakterim geregi, haksizliga karsi olan bir yapim varken...
Tesekkur ederim 🙃
Cevap
8Cevap
Zorla kimseye kendimizi sevdiremeyiz, olmuyorsa olmuyordur
Hayır yok zaten hiç olmadı da.. ve yeniden denemem bir şeyi.. biten bitmiştir benim için :D
Ama çok yanlıştı, adı yanlış aşktı ama suç hep bende. 🚬🚬
Niye efkarlandırıyon be sabah sabah 😀
"Yeniden denemek" deyince aklıma gelen tek şarkı bu, çünkü gerek yok, çünkü AYNI PERDE 😒
ilişki konusunda başarılı olamasak da beraber kalmayı istediklerim vardı ama olmadı
Ya bu da kötü oluyor be 😀
olmadı işte jsjdj
Olacak gibi olup yarım kaldıysa gel bi rakı içelim deriz 😄
Deneme tahtası bu, sürekli sürekli deneyelim...
Hayır yok. Rakı dedin aklıma soktun şimdi :D
Yarın pazar içiniz efendim 😀
O iş öyle olmuyor onun bir hazırlığını yapmak lazım :D viskiyi alır içersin ama rakı öyle değil
Son zamanlarda biri var acaba nasıl olurdu diye düşünüyorum aklima geliyor surekli
Exten next olmayacağını 484849. Ayrılışımızda anladım ben bi daha o toplara girmem
Görseldeki söz güzelmiş ama bitti gari jdbrnf
Biten değil yarım kalan le 😀
Yarım kalır mı ya jdjd ya bitmiş ya vardir djnfnf
Yoktur sjjsjs
Kimse yok kesinlikle..
gerek yok aynı şeyler
Hayır defter bir kere kapanır bizde
Hayır
Var biri
Güzel sozmus
Hayır yok
öyle biri yok