Kişilik & Karakter Özlem hissi seni nasıl bir kişiliğe büründürür? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Tehlike hala dönüşenler kimleeerHırçın, aksi, kavgacı, depresifler😀 burada mı?)) Özlem hissi seni nasıl bir kişiliğe büründürür? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Beni bişeye dönüştüremez.. Ne düşünüyorsam ona göre şekilleniyorum ve belli etmek istiyosam ediyorum.. 0 0 Yorumla
condommm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl tehlikesiz, aşırı içine kapanık sessizlik abidesi taş duvar 🤷♂️ 1 18 Yorumla Soran +1 yıl Agresif deli bekir olurum😀 Yorumla condommm +1 yıl Kadırgalı ol, şöyle diiieeeeyyttt anamı kesen bennnn diye cümleye girerek korku tohumları ek sokağına 😄 Yorumla Soran +1 yıl Ahhh benim özlem hissim evlerden irak😀 Yorumla condommm +1 yıl Bu akşam sorular çok ince yerlerden geliyor 😄 Yorumla Soran +1 yıl 😀eski sorular ya kıymet bilen yok 😀 Yorumla condommm +1 yıl Bu yeni nesil ruhsuz duygusuz işte ne bilsinler eskinin kıymetini. Neyse meslerimi giyip cami avlusunda oturarak huysuz dedeler gibi gelen geçen gençlere sövesim geldi şimdi 😄 Yorumla Soran +1 yıl 😀😀 modumuz Yorumla condommm +1 yıl Vivir bastonumu ver ordan 😄 hırsımı alamadım ucuyla dürtecem bide böğrüne böğrüne Yorumla Soran +1 yıl come back for more morning 😀 Yorumla condommm +1 yıl Tamam kahveni koyuyorum saçını başını düzeltedur sen 😄 goood mu morningler 🙋🏻♂️ Yorumla Soran +1 yıl Yoruldum gezmwkten😀 Yorumla condommm +1 yıl Farkettim 10 saattir yoksun 😄 Yorumla Soran +1 yıl Oldu mu o kadar 😀 Yorumla condommm +1 yıl Oldu tabide yani illede hayır olmamıs olsun dersen paralel evrendeki vaziyetimizede bir danışmak lazım belki orada daha 2 saat olmuştur 😄 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha az kaldı eve gitcem kahveden sonra 😀 Yorumla condommm +1 yıl Uyursam dürt 😄 Yorumla Soran +1 yıl O iş bende ahaha Yorumla condommm +1 yıl Bilemem artıkın kahvemi koydum kanepeye uzandım inşallah gökyüzüne intikal etmem😄 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Burdayım. Kavgacı, huysuz, somurtkanı da ekleyelim 😅 1 0 Yorumla
Mascren Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Umursamaz biri yapıyor. Savunma mekanizması olarak.. 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çaresiz ve kendine yetemeyen biri haline dönüştürür. Ki oldu da böyle bir şey maalesef. 0 0 Yorumla
Sensevdamsın Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Mutsuz herşeyden soğumuz biriYorgun biri olurum 😣 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Duygusal ve çok içine kapanık oluyorum 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Aksi nalet çekilmez bir adam 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Arabesk müziğin esintisine dönüyor ruhum. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Esinti olmalı 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anılarla hafifletiyoruz işte. Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel 😀 Yorumla
visal01 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı. duygularımı bozar bu hoşuma gitmez çok acı çekerim 0 0 Yorumla
Interstellar_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Fazlasıyla hırçın oluyorum sanirim.🙄 0 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sinirli bir kişiliğe 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Beni bişeye dönüştüremez.. Ne düşünüyorsam ona göre şekilleniyorum ve belli etmek istiyosam ediyorum..
tehlikesiz, aşırı içine kapanık sessizlik abidesi taş duvar 🤷♂️
Agresif deli bekir olurum😀
Kadırgalı ol, şöyle diiieeeeyyttt anamı kesen bennnn diye cümleye girerek korku tohumları ek sokağına 😄
Ahhh benim özlem hissim evlerden irak😀
Bu akşam sorular çok ince yerlerden geliyor 😄
😀eski sorular ya kıymet bilen yok 😀
Bu yeni nesil ruhsuz duygusuz işte ne bilsinler eskinin kıymetini. Neyse meslerimi giyip cami avlusunda oturarak huysuz dedeler gibi gelen geçen gençlere sövesim geldi şimdi 😄
😀😀 modumuz
Vivir bastonumu ver ordan 😄 hırsımı alamadım ucuyla dürtecem bide böğrüne böğrüne
come back for more morning 😀
Tamam kahveni koyuyorum saçını başını düzeltedur sen 😄 goood mu morningler 🙋🏻♂️
Yoruldum gezmwkten😀
Farkettim 10 saattir yoksun 😄
Oldu mu o kadar 😀
Oldu tabide yani illede hayır olmamıs olsun dersen paralel evrendeki vaziyetimizede bir danışmak lazım belki orada daha 2 saat olmuştur 😄
Ahaha az kaldı eve gitcem kahveden sonra 😀
Uyursam dürt 😄
O iş bende ahaha
Bilemem artıkın kahvemi koydum kanepeye uzandım inşallah gökyüzüne intikal etmem😄
Burdayım. Kavgacı, huysuz, somurtkanı da ekleyelim 😅
Umursamaz biri yapıyor. Savunma mekanizması olarak..
Çaresiz ve kendine yetemeyen biri haline dönüştürür. Ki oldu da böyle bir şey maalesef.
Mutsuz herşeyden soğumuz biri
Yorgun biri olurum 😣
Duygusal ve çok içine kapanık oluyorum
Uçmak isteyen kartala dönüşürüm
Aksi nalet çekilmez bir adam
Çok kötü oluyorum ben.
Arabesk müziğin esintisine dönüyor ruhum.
Esinti olmalı 😀
Anılarla hafifletiyoruz işte.
Ne güzel 😀
duygularımı bozar bu hoşuma gitmez çok acı çekerim
Fazlasıyla hırçın oluyorum sanirim.🙄
Sessiz sakin biri olurum.
Ben duygusallaşırım
Sinirli bir kişiliğe
Depresif.
sinirli
. ösösösö