Kimi kişiliğine edilen bir söz ile hoşnut olur, kimine destanlar yazsanız nafile...Sizin kişiliğinize edilen iltifat ilginizi çeker mi, etkilenir misiniz?
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Gelen iltifatın samimiyeti önemli benim için. Ağız alışkanlığı edilen iltifatlar boştur benim için. Ama samimi olduğunu düşündüğüm her iltifat mutlu eder beni..
Selamlar.. Ben önce bi lafa bakarım laf mı diye, sonra söyleyene bakarım adam mı diye.. :D Bana kimin ne dediğinden ziyade, bunu bana hissettirip hissetirememesidir önemli olan.. Boş lafa karnımız da ruhumuz da tok.. Cin olmadan şeytanla dans etmeye çalışmamalı kimse.. Keyifli geceler..
Sık dile getirilen iltifattan hoşlanmam. Anlık ve kısa cümleler ile birlikte bakışlar belli etmeli güzel düşünceleri. Bu şekilde elbet hoş bir davranış olur.
Ben kendimi zaten biliyorum ve iltifatlar beni etkilemiyor aksine bunun ne derdi var ne istiyorsun ki bunu yapıyor diye soru işareti oluşuyor kafamda...
Ben hem olumlu hem olumsuz eleştiriyi sevmiyorum. İltifat övgü gibi ifadeler beni utandırıyor. Bu yüzden sözlerle değil yaşatarak şimartılmayı tercih ederim.
Minicik söz bile beni mutlu eder, "çiçeklerine çok iyi bakıyorsun çok güzeller" dedi mesela bugün biri, bayıldım. Bilmiyorum belki nadiren güzel söz duyuyorum ondandır