Kişilik & Karakter ZOR İNANIR ZOR GİDERİM? Darıso Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çok kolay inanıp zor kopan mısınızYoksa zor inanıp erken bırakanlardan mısınız ZOR İNANIR ZOR GİDERİM? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. ben sevgi yoksa bırakırım 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Zor inanır kolay koparım. En kolay yaptığım şey sanırım bu 0 1 Yorumla Darıso +1 yıl Aman böylesi daha iyi artık Yorumla
Gzlgirl22 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Zor inanıp zor kopanlardanım maalesef 0 5 Yorumla Darıso +1 yıl En kötüsü de bu zth Yorumla Gzlgirl22 +1 yıl Kötüye razı gelmemek lazım iyinin iyisi hedefimiz olması lazım Yorumla Darıso +1 yıl Kötü ile iyi artık ayırt etmek zor olmaya başladı Yorumla Gzlgirl22 +1 yıl Kötü ile iyiyi ayırt etmek için insan sarrafı olmak lazım Yorumla Darıso +1 yıl Oldukta noldu hiç bisey 😂😂😂 Yorumla
Buseizm34 Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Çok kolay inanıp zor kopanlardanım 0 8 Yorumla Darıso +1 yıl Hiç keske inanmasaydım dedğin oldumu Yorumla Buseizm34 +1 yıl Olmaz olur mu Yorumla Darıso +1 yıl Keske hiç olmasalar Yorumla Buseizm34 +1 yıl Oldular maalesef ama hayat devam ediyor Yorumla Darıso +1 yıl Tabiki geriye değil ileriye bakmak lazım Yorumla Buseizm34 +1 yıl Çok yıpranmışsın galiba Yorumla Darıso +1 yıl Hayat yıpratıyor Yorumla Buseizm34 +1 yıl Yazsana bana Yorumla
GETAMARİN Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Kalbime bakarım ısınıyor mu diye 0 1 Yorumla Darıso +1 yıl Ya tamamen ısınırsa kopamazsa Yorumla
lasttime1903 Takip Et Xper 7 Yaş: 105 +1 yıl sen peki nasılsın 0 4 Yorumla Darıso +1 yıl Zor inanırım Yorumla lasttime1903 +1 yıl İkna etmek isterim Yorumla Darıso +1 yıl Gerek duymuyorum Yorumla lasttime1903 +1 yıl Sebep Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ben sevgi yoksa bırakırım
Zor inanır kolay koparım. En kolay yaptığım şey sanırım bu
Aman böylesi daha iyi artık
Zor inanıp zor kopanlardanım maalesef
En kötüsü de bu zth
Kötüye razı gelmemek lazım iyinin iyisi hedefimiz olması lazım
Kötü ile iyi artık ayırt etmek zor olmaya başladı
Kötü ile iyiyi ayırt etmek için insan sarrafı olmak lazım
Oldukta noldu hiç bisey 😂😂😂