Kişilik & Karakter Sen ışıltılı bir hayata mı sahipsin? Aafro-dit Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor hayatiniz ne kadar ışıltılı sizce 💎 ben öyle düşünmüyorum kendi adima ama sizi merak ettim mutlu musunuz gerçekten :D Sen ışıltılı bir hayata mı sahipsin? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayır maalesef tamamen karanlığa bürünmüş ve çoktan bitmiş bir hayata sahibim 0 0 Yorumla
kuryeparçası Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 372 cevap paylaştı. Söylememe gerek var mı 😂 1 5 Yorumla Aafro-dit +1 yıl var 😂 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Bir porsiyon eig pls 😂 Yorumla Aafro-dit +1 yıl güzel yorum yap verim. Yorumla kuryeparçası +1 yıl Güzel yorum Yorumla kuryeparçası +1 yıl Oldu mu apla 🥹 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Hayır ışığı sönmüş bir yıldız gibiyim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır maalesef tamamen karanlığa bürünmüş ve çoktan bitmiş bir hayata sahibim
Söylememe gerek var mı 😂
var 😂
Bir porsiyon eig pls 😂
güzel yorum yap verim.
Güzel yorum
Oldu mu apla 🥹
Hayır ışığı sönmüş bir yıldız gibiyim
Mutluyum