Kişilik & Karakter Bu tip paylaşımlar yapan insanlar sizce itici mi? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bana acayip low profile geliyor hele bir de bunlar yaşını başını almış kişilerse.. Güncellemeler+1 yıl Bu arada paylaşımı yapan bir kadın Bu tip paylaşımlar yapan insanlar sizce itici mi? Cevapla Profil Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Beni hiç ilgilendirmez ergence bulurum ciddiye bile almam. böyleleri reelde ağzını bile açamaz 0 0 Yorumla
_ŞeytanRuhlu_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bu tür paylaşım yapanların ağzına bi koysam ayağına kapanır abi çeker...boş ver hepsi en büyük mafya yeterki internetleri bitmesin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya bunu yapan erkek olsa hadi diycem testosteron. Kadın bunu paylaşan Yorumla
tırttırtıl Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl itin hatri yoksa sabihibin de mi yok mecbur katlancan 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hdhfjfjfkfngf Yorumla
Anonimbirininhesab Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl şöyle ellerini kollarını bağlayıp soba borusuyla dövesim geliyo şu tipleri hiç sevmiyom 1 0 Yorumla
bribón Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl İtici gelir herkes için bu böyle, böyle insanları da hoş görenler ne bileyim. 0 0 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 106 , eic 84% +1 yıl ilgimizi cekmez paylasimida kendiside 1 0 Yorumla
Nolur555 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Kendini bir halt sanan saman kafa olarak görüyorum 0 0 Yorumla
pesimistbiriydi Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cringe 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok var bunlardan ya Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Aynen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Beni hiç ilgilendirmez ergence bulurum ciddiye bile almam. böyleleri reelde ağzını bile açamaz
Bu tür paylaşım yapanların ağzına bi koysam ayağına kapanır abi çeker...
boş ver hepsi en büyük mafya yeterki internetleri bitmesin
Ya bunu yapan erkek olsa hadi diycem testosteron. Kadın bunu paylaşan
itin hatri yoksa sabihibin de mi yok mecbur katlancan
Hdhfjfjfkfngf
şöyle ellerini kollarını bağlayıp soba borusuyla dövesim geliyo şu tipleri hiç sevmiyom
İtici gelir herkes için bu böyle, böyle insanları da hoş görenler ne bileyim.
ilgimizi cekmez paylasimida kendiside
Kendini bir halt sanan saman kafa olarak görüyorum
İtici ve çok kaba
Cringe
Çok var bunlardan ya
Aynen