Kişilik & Karakter An itibariyle doğum günüm, kutlamak ister misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Hepinize teşekkür ediyorum. Kimse benim doğum günümü hatırlamaz bu yüzden sizden istedim 🥲🥲🥲 An itibariyle doğum günüm, kutlamak ister misiniz? Cevapla Doğum Soruları Doğum Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Doğum gününüz kutlu olsun 1 0 Yorumla
KötüCatŞerafettin Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 96% +1 yıl Doğum günün kutlu olsun moru seven kadın nice senelere ☺️ 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Vayyy beni nerden tanıyorsunuz Yorumla KötüCatŞerafettin +1 yıl Sizi unutmak mümkün mü kaliteli üyelerdendiniz Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ama fotoğrafım da yok tanıdınızSiz kimsiniz eski nick neydi Yorumla
SepulturaSoldier Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İyiki doğdun. Nice mutlu yıllara doğum günün kutlu olsun 1 4 Yorumla SepulturaSoldier +1 yıl O da hatırlamayan aptalların sıkıntısı mı desek.. Yorumla Soran +1 yıl O zaman hepsi aptal :) Yorumla SepulturaSoldier +1 yıl Kesinlikle katılıyorum çünkü siz güzelliklere değersiniz 🌼 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 🥰🩷 Yorumla
ggoodvolunteer Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 496 cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun. Ailenle sağlıklı, mutlu , huzurlu, afiyet içerisinde bir ömür geçirirsin inşaallah 🤲 aminn 1 0 Yorumla
nedenziz Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 709 cevap paylaştı. Neden kimse hatırlamaz ki? Akraba eş dost yok mu? Nice mutlu yıllara yeni yaşın sağlık huzur getirsin sana. Keske pasta da gonderebilseydik 1 0 Yorumla
yeşilbakanadam Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 55% +1 yıl Doğum günün kutlu mutlu huzurlu sağlıklı nice olsun 1 0 Yorumla
falcaata47 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı, mutlu, sevdiklerin ile hayırlı yıllara 😊🎂🎉🎈 1 0 Yorumla
eoguz007 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Doğum gününüz kutlu olsun nice yıllara inşallah 🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂 1 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 565 cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun nice senelere 1 0 Yorumla
İsmegerekvarmı03 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl içim parçalandı kız iyi ki doğdun 🌸 1 0 Yorumla
Trollbirkullanıcıadı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 303 cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun 🍰 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. iyi ki doğdunuz 1 0 Yorumla
Burak003481 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 489 cevap paylaştı. Dgko 1 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kutlu ols 1 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Mutlu yıllar. 1 0 Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Nice senelere 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Doğum gününüz kutlu olsun
Doğum günün kutlu olsun moru seven kadın nice senelere ☺️
Vayyy beni nerden tanıyorsunuz
Sizi unutmak mümkün mü kaliteli üyelerdendiniz
Teşekkür ederim ama fotoğrafım da yok tanıdınız
Siz kimsiniz eski nick neydi
İyiki doğdun. Nice mutlu yıllara doğum günün kutlu olsun
O da hatırlamayan aptalların sıkıntısı mı desek..
O zaman hepsi aptal :)
Kesinlikle katılıyorum çünkü siz güzelliklere değersiniz 🌼
Teşekkür ederim 🥰🩷
Doğum günün kutlu olsun. Ailenle sağlıklı, mutlu , huzurlu, afiyet içerisinde bir ömür geçirirsin inşaallah 🤲 aminn
Neden kimse hatırlamaz ki? Akraba eş dost yok mu? Nice mutlu yıllara yeni yaşın sağlık huzur getirsin sana. Keske pasta da gonderebilseydik
Doğum günün kutlu mutlu huzurlu sağlıklı nice olsun
Mutlu yıllar sağlıklı neşeli gönlünce olsun kısacası
Doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı, mutlu, sevdiklerin ile hayırlı yıllara 😊🎂🎉🎈
Doğum gününüz kutlu olsun nice yıllara inşallah 🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂
Dogum gunnun tutlu olsun nice senelere
Doğum günün kutlu olsun nice senelere
Doğum günün kutlu olsun mutlu yıllar 🎂🎉
Nice mutlu yıllara ne alayım sana
içim parçalandı kız iyi ki doğdun 🌸
İyiki doğdun ☺️🙏
Doğum günün kutlu olsun 🍰
doğum günün kutlu olsun
Doğum günü kutlamıyorum
Doğum günün kutlu olsun 🌹🌷
iyi ki doğdunuz