Bugün benim doğum günüm. Resmen 26 oldum. Hissettiğimi sorarsanız ben hep 17’ydim. Bana içten bir dilek ve bir de tavsiye bırakır mısınız aşağıya? #BansheeDoğdu #İyikiDoğmuşum #oŞimdi26 #KovaKadını
Bal 😍 doğum günün kutlu olsun, o güzel yüreğinin güzelliği bir level daha atlamış oldu 😎 nice mutlu senelere, yeni yaşın sana çok daha başarı, çok daha fazla sevgi ve aşk getirsin 😏 gönlünden geçen bütün dileklerin kabul olması dileğiyle İyiki doğdun! 🎉
Doğum günün kutlu olsun güzeller güzeli arkadaşım.. iyi ki bu sitedesin ve iyi ki seni tanıdım gerçekten.. yeni yaşın sana sağlık huzur mutluluk ve aşk getirsin :)
Ah be teyze genç hissetmek güzeldir ama artık bitti dilekolay 26 olmuşsun. Neyse kalan ömrünü mutlu ve güzel geçirmeni diliyor, doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum... Sevgiler Şekergibiçocuk pardon artık SüperSoran 05/02/2018
Hayatta hep başarılar ve hissettiğin 17 de olsa hep öyle kal boşver insanların senin için ne düşündüğünü sen mutlu isen öylede devam et dileğim budur iyi seneler.
🌿Hayatının geri kalanı yüreğinin güzelliği gibi sevgi dolu geçsin yeni yaşında mutluluğa uçarak ulaşmanı, geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun.✨🇹🇷
Aynı duyguları 3 ay önce yaşamıştım pek iyi hssettirmiyor :) ama şöyle düşünelim hiç bir zaman bu kadar genç olmayacağız :) doğum günün kutlu mutlu olsun.
Bebeğimmmm 😍 Doğum günün kutlu olsun 🖤 O Yahuşuklu baban ile ellerinden öptüğüm anan iyi ki seni yapma girişimde bulunmuşlar 😂 Dünya böyle bir varlıktan mahrum kalmamış oldu.
Evet ama aramızda kalsın kimseye söyleme zaten anlıyolar geçen gün birine yedek hesap açıp Kullanıcı adını biran yılmaz çağla ırmak delisi yapar mısın noluuur dedim sen ya 15 yaşındasın ya da 16sın dedi sonrada küfür edip beni engelledi edepsiz :/
En İyi Cevaplar