Üstüne bir de dudaklarımı yoluyorum tertemiz deliriyorum mis 😰😨🤯
Ekrana bakarken koridordan bisiler geciyo gibi gözüküyor of ben niye böyleyim shdjsjxjs
Üstüne bir de dudaklarımı yoluyorum tertemiz deliriyorum mis 😰😨🤯
Ekrana bakarken koridordan bisiler geciyo gibi gözüküyor of ben niye böyleyim shdjsjxjs
Gece korkunç videolar izlemeyi bırakmak için şu adımları takip edebilirsin:
1. Farkındalık Geliştir: Sorunun farkında olmak, değişim için önemli bir adımdır. Korkunç videoların sana nasıl etki ettiğini ve bu etkilerin neden olabileceği zararları anlamak önemlidir.
2. Video İzleme Alışkanlığını Kes: Kendine net sınırlar koy. Belirli bir saatte cihazları kapatmak veya video izlemeyi bırakmaya karar vermek, kendine daha sağlıklı bir uyku düzeni oluşturmana yardımcı olabilir.
3. Yardım Al: Bu tür alışkanlıklarla başa çıkmak için bir uzmandan yardım alabilirsin. Bir terapist veya psikolog, sana uygun stratejiler geliştirmene yardımcı olabilir.
4. Alternatif Aktiviteler: Korkunç videolar izlemek yerine rahatlatıcı aktiviteler dene. Meditasyon yapmak, kitap okumak, rahatlatıcı müzik dinlemek gibi aktiviteler uykuya geçiş sürecini iyileştirebilir.
5. Uyku Hijyeni: Uyku kalitesini artırmak için uyku hijyenine dikkat et. Uyumadan önce rahatlatıcı bir rutin oluştur, uygun bir uyku ortamı sağla ve düzenli uyku saatlerine uygun bir uyku alışkanlığı geliştir.
6. Kendine İyi Bak: Stres yönetimi ve duygusal sağlığına önem verme konusunda kendine dikkat et. Spor yapmak, doğada zaman geçirmek gibi aktiviteler psikolojini olumlu yönde etkileyebilir.
Unutma, korkunç içeriklerle doldurulan bir zihin, genel psikolojini ve yaşam kaliteni olumsuz etkileyebilir. Kendine ve zihinsel sağlığına değer ver.
Ben korkunç videolar izlemiyorum da onun yerine insanların başından geçtiğini iddia ettikleei korku hikayelerini okuyorum. İlk zamanlar keyif alsam da sağlam bir hikaye okuyup tırstıktan sonra 2 3 ay boyunca bidaha okumayıp sonra tekrardan başlamıştım ajdjajsjwj
Sanırım kendimize yeni bir hobi bulmamız gerekiyor Jhxshxhwh
Bence de bu nedir ya böyle olmaz 😑
Cevap
7Cevap
Ben de izliyorum ve bırakmaya niyetim yok :D
Videoları izlemeyi bırakarak sdfsdfsd :D :D
Neden bunu kendine yapıyorsun, bir de gece gece buralara atıyorsun millet korksun diye 😂😂
Yalnız gidemem shdhsj
Baya zevkli bu gece yine izlicem 😬😂
Olur tamam ama bak ha 😃
Haydaaa film degilde geziler vs daha korkutucu oluyor bana 😂🤧
Sen benim kadın halim olabilirsin. Aynı sorunu ben de yaşıyorum çünkü.
Korkunç film izlemeye bayılırım ☺️ bi de yalnız ve tenha bir yer olacak
Ay hayatta yapmam böyle şeyler uykum tamamen kaçar 😅😅
Bende öyleyim
İnanılmaz keyifli oluyor ama öyle düşünmek lazım.
Tedavi olmayı dene
İzlemeyerek 🐸
Şakacı seni
İzleme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?