- Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılHerkeste açmıyor ama bende açmıştı. Bundan birkaç sene önce aralıksız her gün 2 3 tane cinli korku filmlerinden izliyordum ve bi ara ciddi anlamda psikolojim bozulmuştu. Benim empatlığımdan kaynaklı sanırım:d
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAçar bence benim abim sürekli izliyordu eskiden sonra yavaş yavaş sürekli herkesi korkutmaya başladı daha sonra kimseden korkmuyorum diye sürekli geziniyordu ortalikda evin içinde bağırıp üç harflileri çağırdığını hatırlıyorum sonrasında sürekli rüyasında böyle şeyler görmeye başladı psikolojisi bozulmuştu korkunç şeyler falan gördüğünu söylüyordu hala bazen rüyasında ağlıyor
17 Yorumla- +1 yıl
Evet o kendini çok fazla kaptırmıştı bu konulara o yüzden olmuş olabilir her şey tadında güzel siz seviyorsanız izlemeye devam edin bir şey olmaz umarım 😊
- +1 yıl
Evet öyle ama işte kaptirinca da bunun farkında olmuyor benim abim sürekli onlarla dalga geçiyordu sürekli onlara sesleniyordu sanırım flimlerdekiler gibi korkmak istiyordu
- +1 yıl
ya da filmler onu yeteri kadar tatmin etmiyordu
- +1 yıl
Evet maalesef çok doğru
+1 yılKimi insanda açabilir yaa. Bilinçaltıyla ilgili sanırım. Ben seneler önce Dabbe 4'ü izledikten sonra mesela caddede yürürken ya da otobüste saçma sapan ağlıyordum. Sebebini anlamıyordum. Ondan sonra bıraktım korku filmlerini.
12 Yorumla- +1 yıl
Evet😂
Alla alla acaba bu psikolojik sorunlarımın nedeni sürekli korku filmi açıp izlemem mi.. 🙀 😅 Şaka bir yana kendi adıma konuşmam gerekirse benim açımdan yol açmaz lakin kimi insanı büyük etkilediği bariz
29 Yorumla- +1 yıl
@aykut1510 türk korku filmlerini hiç sevemiyorum ya.😅 hasan’ın rüyası geldi şu an aklıma. İlk kez sınıfta açıp izlemiştik, bir korkmadım değildi. 😃
- +1 yıl
@aykut1510 bana çok saçma geliyor dabbe, siccin tarzı filmler.. ahaha müsaitsen şimdi izler misin?😄 Uzun değil zaten. YouTube’da var. Hatta dilersen beraber açalım aynı anda bakalım kim daha fazla dayanacak.😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
+1 yılYok yok açmaz. Açmamalı, açtırılmamalı, açtırtmayın açtırmaz diyin açmaz diyin
11 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKorku filminin gerçek hayattaki atmosfer havaları hatırlatıyor aslında. Sessiz karanlık ortamlar daha çok akla getiriyor. Benzerlik taşıyan mekanlarla katmerleniyor.
10 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır yol açmaz bunun kişinin ruhuna ve o anki psikolojisine bağlı bir durum yani kişiden kişiye değişir
10 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 29,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır tam tersi psikolojiyi daha iyi anlamamıza neden olur. korku filmleri seviyorum
00 Yorumla
+1 yılYani bence açar ve bir zamandan sonra artık insanları korkutmalıyım diye saçma sapan şakalar yapmaya başlar çevremde gördüm
14 Yorumla- +1 yıl
Bilemiyorum dikkat etmek lazım bazı şeylerin fazlası gerçekten zarar
- +1 yıl
🍓🎈
+1 yılSürekli izleyenlerin vardir zaten bir problemi😂 Amaç ne yani niye korku filmi sürekli izliyo olabilirler ki.. Ben arkadaslik kurarken bile korkarim dusuncelerinden tavirlarindan bakislarindan😂😂
16 Yorumla- +1 yıl
Ürkütür beni😄
- +1 yıl
Soru sordum daveti de burdan edeyim 😂😂
- +1 yıl
Peki peki 😄
- Diziler & Filmler konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılBen bi ara sürekli izliyordum. Çünkü tek saran kategori korku filmleri bana göre. Sıkmıyor, heyecanlı ve gerilimli. Ama maalesef gece pek iyi olmuyor sürekli kabus görüyordum 😅
11 Yorumla
+1 yılBende de açıyor maalesef bende o gördüğüm korkunc simgeler arkamda veya yanımda gibi hisseidyrom aklıma gekiyir gece uyurken falan 🤣o yüzden izlemiyorum artık
11 Yorumla
+1 yılAçabilir ya. Psikolojik olarak çok büyük zararlar verebilir sürekli korku filmi izlemek. Özellikle bünyesi zayıf olanlara
10 Yorumla
+1 yılO filme ne kadar odaklandığına bağlı olarak gerginliğe, kötü rüya görmeye, korkuya neden olur bence. Gözünü gönlünü açan filmler varken korku ve gerilim neden?
11 Yorumla
+1 yılMaalesef acıyor bende önceden korku filmi izliyordum birisinin etkisinden 2 yıl kurtulamadım çok psikolojimi bozdu sürekli kabuslarıma girdi falan bende artık bıraktım izlemeyi
11 YorumlaYa arkadaşıma mesela Türk korku filmleri komik geliyor, bence etkileme olarak farkı olur, daha korkunç falan ama benim bozulur, o yüzden baştan hiç izlemiyorum. 😃
13 Yorumla
+1 yılSürekli olarak bir korku haline bürünüyor insan. İzlediği filmleri düşünüp duruyor onun haricinde iyi🤷🤣
24 Yorumla- +1 yıl
Beni korkutan bir unsur yok işte 😊
- +1 yıl
Yoksa sıkıntı yok hiçbir şey olmasa insan o anı çıkışlarda bir zıplıyor yerinden
- +1 yıl
O bende de oluyor ya 😂
- +1 yıl
Onlar da aklımda kalıyor benim🤷
+1 yılValla sürekli izliyorum ben ya😂
Artık psikolojik soruna yol açarsa pdrci olduğum için kendimi tedavi ederim diye düşünüyorum.😂11 Yorumla
+1 yılAnneme göre kesin öyle, ben de şimdi bir düşünmedim değil ama bence hayır ya bişi olmaz herhalde, galiba, bilmiyorum.🙄
11 YorumlaSanmıyorum, çünkü yıllardır izlediğim tek tür. Nadiren diğer kategorilerden izlerim. Psikolojimi etkileseydi anlardım herhalde :))
11 YorumlaÇocukken psikolojimi bayağı bi kaydırmıştı, zor toparladım, hiç tekrar izlemeye niyetim yok, tavsiye de etmem😶
11 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılBir ara uzun süre devamlı izledim de etkısı altında kalmıyorsan , bilinçaltına yer etmıyorsa sıkıntı olmaz
11 Yorumla Açıyo kanka komşu kızından biliyom kızın psikoloji bozuktu korku filmi izleye izleye daha cok bozuldu
12 Yorumla
+1 yılTürkiye şartlarında yaşayabiliyorsak korku filmi vız gelir😀
11 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılkocam tam bir korku filmi hastası...
diyorum ki bi gün beni keseceksin böyle giderse...
valla bir sapıtıklığını görmedim. sanırım psikoloji bozmuyor. ama bozuksa o psikoloji, herhangi bir yerden patlak verir zaten10 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 812 cevap paylaştı. Hiç korku filmi izlemiyorum. O yüzden muhteşem bir psikolojim var😬😬😂
12 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 449 cevap paylaştı.
+1 yılAcar. Hersey dozunda guzel. Neyi abartirsan zamanla zarar verir bence
11 Yorumla
+1 yılbi çocuk testere izlemişti önündeki çocuğu bıçaklamıştı okulda 15 yaşında hapse girmişti
11 Yorumla
+1 yılHayır açmaz yani cin filmleri izlemiyorsan en azından 😅
11 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAçsa sen böyle normal olabilir miydin yoksa değil misin zaten🙄
11 Yorumla Açmıyor bende paikolojik sorun sadece 3 harfli filmleri dabbe felan onlar biraz etki ediyor
11 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılBilmem izlemiyorum izleyemiyorum minnos ruhum hasar gormesin
11 Yorumla
+1 yılYokta yaşadığın Dünyadan aidiyetin kopmaya başlayabilir
11 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAçar gece uyurken altına çatırdatmaya başlarsın sjdj
11 Yorumla
+1 yılben korku filmi izleyince 3 ay etkisinden çıkamıyorum
:( :(20 YorumlaSürekli ise sorun yaratır bence. Ben tek başıma izlemem ortam varsa izlerim.
10 YorumlaSürekli korku filmi izleyen birinin normal olduğunu düşünmüyorum
10 Yorumla
+1 yılSanmıyorum. Ben de bi ara sarmıştım ne var ne yok izledim bi yan etkisi olmadi
10 Yorumla
+1 yılsadece hassas insanlar degil herkesin psikolojisini bozar ilerde en iyisi izlememek
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır açacağını sanmıyorum. İnsanın sevdiği şeyi yapması ile aynıdır.
10 Yorumla
+1 yılHoşlanmıyorum ben. Beni geren, tedirgin eden hatta korkutan bir şeye zaman ayırmak istemem yani.
10 Yorumla
+1 yılBenim gibi psikopat olursun güllerden reçel yaparsın 😂
10 Yorumlaİzlerken etkilenmiyorsan bir problem de teşkil etmez.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTeyzem korktuğu halde sürekli izliyordu kadın kafayı yedi en son. evde birileri onu takip ediyor sanıyordu
Ben çocukken çok izlerdim korkmazdım çünkü. Bi halt olmadı bana
Kişiden kişiye değişir yine de çok suyunu çıkarma13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvett
+1 yılAçar açar fazla izlememek gerek, hatta hiç izlememek gerek. Rüyalarınızda gezer o katiller, canavarlar, rajat bırakmazlaarr 😄
03 Yorumla- +1 yıl
Rahat*
#Ks'yedüzenlemebutonuisteriz - +1 yıl
Amin 😄
Sürekli aynı şeyleri yapmak psikolojik sorunlarım yol açar
11 YorumlaAçar beyin bilinç altında izlediğin filmlerin gerçek olduğuna inanır ve rüyalarında görürsün kabusları nasıl ozeldigimiz birini görürüz rüyamızda ya da biyere giderken veya biyerden düşerken onun gibi bence izlenmeli sürekli
10 YorumlaUmarım açmıyordur.. korku, gerilim, psikolojik türler dışında dizi/film seyretmiyorum.
15 Yorumla- +1 yıl
Bir korku filmi tutkunu olarak senin için izlediğim filmlerden güzel bir liste yapabilirim. Bu yazdığım filmlerin hepsini izledim ve hepsi de benim için kıymetli filmler. Aşağıya bırakıyorum listeyi. Seç beğen al istediğini. Şimdiden keyifli seyirler diliyorum.
• Korku Seansı
• Ruhlar Bölgesi
• Annabella
• Kadavra
• Ceset
• Bizi Kötüden Koru
• Cehenneme Bir Adım
• Şeytanın Oteli
• Şeytan
• Korku Kapanı
• Ritüel
• Tepenin Gözleri
• Lanetli Tepe
• Lanet
• Ruh
• Diğerleri
• Yetimhane
• Ölümün Sesi
• Uykusuz
• Doğmamış
• Karabasan
• Şeytan Çarpması
• Ayin
+1 yılSürekli korku filmi izliyorum beni çok fazla etkilemiyor😀
11 Yorumla
+1 yılBence açtı. Günlerce uyku uyuyamadım. Uyuduğumda da rüyalarıma girdi. Sonuç olarak bir süre ışık açık uyumak zorunda kalmıştım.
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 445 cevap paylaştı. Yakında deli olursun..
Açar tabiki12 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılBen izliyorum hiç böyle bir etki yaratmadı ben de
12 Yorumla- +1 yıl
👍
+1 yılBende sorun değil de bağımlılık yapıyor.
11 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılBen çok izledim gayet iyiyim 😈
11 Yorumla Açabilir. Bir süre sonra soğukkanlılığını kaybediyorsun bence.
10 Yorumla
+1 yılMümkün
Yani bende gece tuvalete koşarak gitme etkisi yaratiyor10 Yorumla
+1 yılAçmaz bence imanı güçlendirir
10 YorumlaBu soruyu sormuş olmanla başladı.
10 Yorumla
+1 yılEvet açar sürekli izlersen
10 Yorumla
+1 yılHiç izleyemem korku filmi rüyama giriyor sonra
10 Yorumla
+1 yılhayır ben sürekli izliyorum bi sorun yaşamadım
10 Yorumla
+1 yılEvet. Çünkü bilinçaltına olumsuz şeyler yüklüyoruz
10 Yorumla
+1 yılKendini iblis sanırsın
10 Yorumla
+1 yılE tabiki açar paranoyak eder insanı bir kere yani