Selâmlar!
Şu sıralar hayatınız hangi mevsime benziyor...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!
Şu sıralar hayatınız hangi mevsime benziyor...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Şu sıralar benim hayatım en çok son bahar gibi yani tam olarak bitmemiş ama tükeniyor gibi.. rüzgarda savrulan kurumuş ağaçlardan dökülen yapraklar gibi.. sadece hüzünlü hissediyorum bu yüzdende son bahar mevsimini benzetiyorum kendime en çok.. bir gün bile yazı ya da ilk baharı göremedim. ama kışı da görmüştüm.. 🍂🍁
İlkbahar gibi şu sıralar hayatım. Daha önceki yıllara göre çok daha fazla huzurluyum, her şey tam rayında sanki. Yavaş yavaş daha da güzelleşiyor her şey bunu farkediyorum. En sevdiğim mevsim de ilkbahar olduğundan bağdaştırdım.
Kış mevsimini düşün böyle fırtınalı tipi var adımını atamıyosun rüzgardan gözlerin yerinde çıkıyo felan bu mevsimdeyim, hatta şu maçı seyrettikten sonra mevsimin içinde kayboldum
Cevap
22Cevap
Bahar ayları gibi cıvıl cıvıl gadası
Baharı yaşıyorum bu aralar. Ara sıra değişiyor tabii.
Tam da şu anki mevsim.. Sonbahar.. 😌
Çok seviyorum bu zamanları..
Ben hep sonbaharım.
İlkbahar gibi sessiz sakin ve yeni bir başlangıçta olmak üzere açan çiçekler gibi 😊
Sonbaharı yaşıyor yüreğim de, dökülüyor herkes dallarımdan
Uzun zamandır sonbahar zate baharı hiç göremedik ki
Tüm mevsimler mevcut bende aksi halde sıkıcı olurdu.
Abimin zorbalıkları ve deli saçması sikindirik kuralları yüzünden her mevsim mutsuzum zaten... Keşke abim olmasaydı... Bıktım artık resmen bıktım... Resmen diyor ki ben karar vermeden bir yere gidemezsin...
Hayati mevsimler farklıdır. Öyle olursa yıldızlı gece mevsimi derim. Bütün mutluluk türlerinin koleksiyonunu yapıyorum bakalım bitirebileceğim mi?
Bana her gün sonbahar
Tam bi sonbahar havası bazen duygusal hos tatlı bazen soguk ve keyfsiz degişiyor
Her mevsimi yaşıyorum
İlkbahar ve sonbahar karışımı.
Benim hayatım hep kış hep kasvetli gökyüzü
İlkbahara dönüyor🌼
Sonbahar. Aynı da böyle. 😀
Şu aralar fırtınalı bir kış.
Bana her mevsim sonbahar
Kış... kalbimde yalnızlık fırtınası var
Her mevsim yaz bende :))
Bu aralar içimde fırtınalar kopuyor
Ben her mevsim Yaz ım 🤗
Ben ömrümün mevsimi sonbahar