Sürekli şikayet eden memnuniyetsiz insanları görünce yolumu değiştiriyorum 😒

#inci🌸
Sürekli şikayet eden memnuniyetsiz insanları görünce yolumu değiştiriyorum 😒

#inci🌸
Fesat, sinsi, vurdumduymaz, menfaatçi, yalancı, iki yüzlü, enerji sömüren, nankör insanlar bana uzak kime yakın olacaklarsa olsunlar. Kafam rahat olsun 😃
Yalan söyleyen itici ve samimiyetsiz insanlar.. bir de başta samimi olup da daha sonra soğuk yapan insanlar.. düşüncesiz bencil iki yüzlü egoist insanlar benden uzak dursun.. ya da aklı gelişmemiş hala ergence tavırları olan insanlar da benden uzak dursun diyorum her zaman.. zaten bu tür insanlardan o kadar çok var ki artık aklı başında normal güvenilir dürüst insanlar bulmak gerçek arkadaşlar bulmak çok çok zor... herkes kendini düşünüyor çünkü...
Narsist, karşısındaki her zaman küçümseyen, memnuniyetsiz suratsız insanlar benden uzak dursun. Neşemi kaçırıyorlar.
Benim de 🙄resmen enerji emiciler
Kesinlikle, biz böyle mutluyuz 🧿
Teşekkür ederim 🙏
Kendini bişi sanan egoist bencil tek kendini düşünen çıkarcı herşeyde fesatlık kıskançlık yapan kötülüğünü isteyen insanlardannn
Cevap
20Cevap
Karektersiz, saman altından su yürüten insanlar benden uzak dursun.. Ne zaman ne yapacakları hiç belli olmaz..
Sürekli karamsar olan insanlardan biraz uzak duruyorum. Bende karamsarım zaten ara sıra dalıyorum karamsarlığa karşı da ki insan da öyle olunca iyice psikolojim bozuluyor uzak duruyorum haliyle
#bribón 🙏🏻🌹
Yalancı, ikiyüzlü, menfaatçi, bir dediği bir dediğini tutmayan, dediklerinin tersini yapan, verdiği sözleri tutmayan, saygısız insanlar benden uzak olsun, Allah'a yakın olsun...
İki yüzlü, menfaat uğruna herşeyi yapabilen karakterizsizler, yağmur nere yağar tarlayı Ora çeken, sinsi az konuşan insanlar uzak benden Uzak şeytana yakim olsun.. Allah'a ben yakın olayım...
Egolu
İnsanlar arasında dil din ırk yöre bölge ayrımcılığı yapan
Kibirli
Dunya malına para pul mevki san şöhret gibi gelip geçici olgulara tapan İnsanlar çok irite gelir bana
Yaradılanı yaradandan ötürü severim. Bunu anlayamayan tahammülsüz her insan, benden uzak olsun dedirtir bana.
Sarışın mavi gözlü kızlardan nefret ederim hem benim yanıma da yakışmıyor 😐
Aptal ve gelişime kapalı empati den uzak anlayışsiz ve bencil insan
2 yüzlü egolu kendini beğenmiş insanlar benden uzak dursun!
Sürekli şikayet eden ve memnun olmayanlar Allaha yakın olsunlar.
Görünce karar veriyorum ya hepsi başka özellikte oluyor 😅
Yapmacık, yüzde iyi arkandan konuşan , ve Nankör kıymet bilmez insanlar 😒
Yalandan seven, seviyor numarası yapan ama içten içe hiç değer vermeyen
Kendini Sütten çıkmış ak kaşık gibi gösterenler zira genelde katrandan çıkmış oluyorlar
İçten pazarlıklı kin tutan insanlarla muhatap olmuyorum 🤨
Şu dizi ne güzel yaa
Her kahramanı ayrı fenomen
Her bölümü ayrı komik
...
Atatürk düşmanı yobaz benden uzak dursun
Negatif insanlar
Ayy .. mıy mıy olanlar..
Aklını, zekasını kullanamayan :D :D
Belki yoktur 😒
Uzağım zaten ben teeeeeeee neredeyim
orada... şurda