Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Sadece içinde kötülük besleyen, merhameti olmayam, bencil, sinsi insan tipleri mümkünse uzağımda değil hayatımda hiç olmasınlar. Bazıları uzaktan bile yetiyor çünkü.
Bencil vicdansız kalpsiz umursuz alıngan memnuniyetsiz önem vermeyen kah*e sırtlan hıyar tipli salatalık turşusu gibi olanlar takıklar manyaklar zekasızlar mantıksızlar espri anlayışı ya da yeteneği olmayanlar ciddiyetsizler ve 29 yaş ve altı
Hani böyle çevresindeki herkesin dikkat çekmeye çalıştığını düşünenler. Birini görür ağlarken dikkat çekmeye çalışıyor, gülen birini görür dikkat çekmeye çalışıyor sonra bir de döner pirim vermeyin falan der. Benden uzak şeytana yakın olsun ben neden allaha uzak olayım kfkfldşdlcfkdjcjjfkdxj
Çok özellik sayarim ama çoğuna da katlanabilirim bir tane var ki öyle insanlara katlanamıyorum. Hep önde olmak isteyenler. Yazarken bile tilt oldum. Her olayda her şeyde perde önünde olmak isteyen lider havalsrina giren insanlarin yuzune bakasim gelmiyor
Allaha değil de Cehenneme yakın olsun dediklerim var. Cahil olup bilir gibi konuşanlar. Münafıklar AKA Kurana aykırı her işi yapıp Müslüman olduğunu iddia edenler. Hristiyan Münafıklar.(bknz: İncilin ilk emri "Sev" iken eşcinsel komşularının evini taşlayanlar) Musevi Münafıklar (bknz: Tevratın ilk emri "Yaşat" şimdi İsraile bak) Feminist Münafıklar.(bknz: Feminaziler) Yani ikiyüzlü yalancılar.
Dolandırıcı, sahtekar, yalancı, dünyanın kendi etrafında döndüğünü ve herkesin ona hizmet etmesi gerektiğini sanan, ne kadar aldatıp bir şeyler elde edersem yanıma kardır diye düşünen, nankör ve narsist insanlar bana uzak olsun.