Kişilik & Karakter Aşktan yana mı şansınız güldü, paradan mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Aşk Para İkisi de olmadı bea.. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Aşktan yana mı şansınız güldü, paradan mı? Cevapla Aşk Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşkta kaybetmiş kumarda pardon konserde kazanmış 😅 1 0 Yorumla
Prensesnurr Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşktan yana gülüyor şimdilik ins nazar degmesse masalah diyim😃 0 0 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 106 , eic 84% +1 yıl Sayin modum manquerim cevap veriyorum ikisindende şikayetim yoktur. 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı. İkisinde de işler kesat 1 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Paradan yana. 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Hiçbirinden yana da gülmedi. 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Güldü de başka yeriyle güldü 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Paradan güldü daha çok. 1 0 Yorumla
zenginbiriii Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl para tabi ki... aşktan hep zarar ettik fuzuli masraf tavsiye etmem... 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. İkiside olmadı şu an 1 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. bir kaç ay içinde paradan yana olacak 0 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Para Aşka tövbeliyim. 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Paradan yana guslü. 1 1 Yorumla yasayanbjri +1 yıl Güldü pardon ya Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. ikisinden de oldu 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Aşk bulunur da para bulmak zor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Aşkta kaybetmiş kumarda pardon konserde kazanmış 😅
Aşktan yana gülüyor şimdilik ins nazar degmesse masalah diyim😃
Sayin modum manquerim cevap veriyorum ikisindende şikayetim yoktur.
Garibin yüzü gülür mü be..
Para işini çözdüm kimseye muhtaç değilim en azından …
aşk yokk
İkisinde de işler kesat
Paradan yana.
Hiçbirinden yana da gülmedi.
Güldü de başka yeriyle güldü
İkisinden de gülmedim..
İkisinde de gülmedi maalesef
Paradan güldü daha çok.
para tabi ki... aşktan hep zarar ettik fuzuli masraf tavsiye etmem...
İkiside olmadı şu an
İkisinden yana da gülmedi
bir kaç ay içinde paradan yana olacak
Paradan yana gülüyor
Aşktan güldü sıra parada
Onlar ne yeni mi cıktı?
Para Aşka tövbeliyim.
İkiside olmadı be
İkiside yok
Paradan yana guslü.
Güldü pardon ya
Para