Kendini biraz geç sevmeye başlamışsın. Özgüvensizliklerin kendine güveninden fazla. İnsan ilişkilerin dengesiz. Bazen çok hızlı adapte olurken bagzen kendini yabancı hissede biliyorsun. İlişkilerinde fazlasıyla kendini suçlayan birisi. Bu yüzden ilişki yapmaktan korkuyorsun. Uzun süreli eski ilişkine takıldıgını ve bazen onu aradıgını düşünüyorum. Sonunuz pek hos bitmemiş. Ama yeni limanlara yelken açarken. Onu baskalarında araman hos degil.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
yine hepsi yanlis:( skskdkxx tskler ama uğrasmissiin baya
Kimi zamn duygusal, kimi zaman harbi bir kıza benziyorsun, iyimser birisin ve enerjisi yüksek birisin yani karamsarlık sana göre değil, insanlara kin tutabilecek birine benzemiyorsun. Arkadaş canlısı, hayvansever, sürprizlere bayılan bir kıza benziyorsun. Ama bir tarftandan delikanlı kızsın 😅 yazdım birşeyler umarım doğrudur
çokk seçenek vardaa alicağin kişinin karakteri çok önemli bi rol tasiyo bunda bence ama takiya hayir diycek kiz yoktur sksmdkdkx kolye küpe bileklik tasli tuslu bisiyler bayilir şık zarif bişiy ama herkeste olanlardan değill
bir yerden alıp koymuşsun demek istedim. fotoyu analiz kısmına cevap için diyebileceğim pek kimseyle uğraşmayan kendi hayatına bakan hasedsiz aşırı duygusal olmayan dengeli biri gibi...