AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
saf birine benziyor fakat bircok konuda bilgili tecrube sahibi degil anlayisli birisi
kimle evlenecegini bile skylerim
buyu yapip kismetini acarim
Yarım saat vaktim var kısa özet geçebilirim
Profildeki?
Normal biri kendi halinde kimseyle pek işi olmayan ya işinde gücünde ya okulunda az ama öz arkadaş çevresine sahip
Bildin bravoo
Pekii şimdiki nasıllll?
Birincisi kız bu çocuğa göre daha masum erkek kızdan biraz daha oynak gibi biraz sinsi üstelik dışardan masum efendi görünümlü ama içinde biraz kötü niyet yatan birisi kötü niyet derken herkese karşı kötülük yapacak anlamında değil ama bazılarına karşı farklı düşünceler besleyebilir
Haklısın teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
Rica ederim
Saf biri her şeye inanıyor ve sonunda hayal kırıklığı yaşıyorsun
Az biraz
Profildeki?
Çok mutsuz birine benziyor muhtemelen yalnız hissediyor
Vayy be bildin
Sen misin bu
Evet. Peki şimdiki nasıl?
Daha net bir foto?
Değişrdim
bir şey yok
Varr
Hovarda birine benziyor biraz da saf biri genel olarak kolay biri gibi duruyor ayrıca muhtemelen iyi biri
Biliyorsun bu işi 👍🏻😂 teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim iyi günler
Evet 👍
Profildeki?
Çok çapkın birine benziyor
Az çok yapabilirim ama garanti veremem 😃
Profildeki?
Çok iyi niyetli kendi mutluğundan önce başkalarının mutluluğu gelecek kadar fedakar ama bir yana hep hüzünlü hep eksik
Doğru bildin. Teşekkür ederim. Peki şimdiki nasıl?
Bu da çok düzgün fedakar birisi merhametli öyle Şıpsevdi değil
Teşekkür ederim🙏🏻
Yapan var mi gercekten
Yapabiliyorum ama kimseye söylemem
Zor gibi
Profildeki?
Profildeki kişi yaşamayı biliyor seviyor gibi maksimum analizim bu😂
Yaparım
Profildeki?
Sosyal ve zengin birisin
Şaşırır kalırsın...
Profildeki?
O anki durumunda gayet bıkkınlık ve acı hissi var gülümsemen hiç samimi değil tamamen numaradan gülmüşsün. Masumane bir tavrın var çabuk kırılan ama uzun süre küs kalamayan bir yapıya sahipsin neşelisin düşüncelisin duygusalsın absürt şakalara fazla laçkaya gelemiyorsun. Ufakta olsa her konu ne olursa olsun seni geriyor ve çok takıyorsun kafana geleceğini düşünmek ve etrafındaki insanları hoşnut etmeye çalışmayı bırakıp birazda kendine zaman ayırmalısın
Vayyy be bu kadar iyi analiz yapan olmamıştı. Doğru bildin teşekkür ederim. Peki şimdiki şahıs nasıl sence?
Kusura bakmada xD bütün günümü buna ayıramam xD senin kini yaptım işte bu daha kolaymış ama uzun uzun yazmak sıkıcı oluyo sana bile en az 1 sayfa daha yazardım xD sevgilinse iyidir bu çocuk ama pasif ;) evleneceksen olur sevgili olmaz bunu sorcaksın çünkü ben söleyim peşin peşin xD
Napıyım bildin diye sordum. Neden sevgili olmaz dedin?
Sevgili olmaz çünkü yaşanmaz gezilmez cinsellikten çok bi beklentin olmasın monoton bir yapısı var yam evinin erkeği tipi bu çapkın görünüyor ama çok çekingen bence bu çocuktan sevgiliyken en fazla elinden tutup sahilde gezdirmesini istemelisin fazlası ağır gelir kaçırırsın daha da yazmam sonrakiler ücreti mukabilinde xP 🤪🤪
Katılıyorum söyledikleerine bravo insan sarrafı olmuşsun bence :D Teşekkür ederim
😈😈😈😈😈
Saçma olur
Mümkün değil
Yaparim