Kişilik & Karakter En sevmediğiniz karakter özelliğiniz ne? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor En sevmediğiniz karakter özelliğiniz ne benim sabırsız olusum Güncellemeler+1 yıl Artı sinirli bi de gıcık En sevmediğiniz karakter özelliğiniz ne? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Sevmediğim karakter özelliğim yok 0 0 Yorumla
Cerberus23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 419 cevap paylaştı. herkesi kendim gibi sanıyorum 1 0 Yorumla
DogukanXeria Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 419 cevap paylaştı. kendimin en mükemmel halini yaşıyorum 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bir sürü karakterimin olması 1 0 Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 561 cevap paylaştı. ıkızlerım ben daha ne olsun 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Simetri hastasıyım 1 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Cok merhametli plmam 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Fazla inatçıyım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sevmediğim karakter özelliğim yok
herkesi kendim gibi sanıyorum
kendimin en mükemmel halini yaşıyorum
Bir sürü karakterimin olması
ıkızlerım ben daha ne olsun
Simetri hastasıyım
huyum kurusun inatim
İnat, sinir
Cok merhametli plmam