En sevmediğiniz karakter ve kişilikte ki insanlar hangileri ne tür karakterde ve kişilikte insanların sizden uzak durmasını istersiniz?

En sevmediğiniz karakter ve kişilikte ki insanlar hangileri ne tür karakterde ve kişilikte insanların sizden uzak durmasını istersiniz?
Karakter olarak en zor ve en sevmediğim insan tipi, vicdanı zayıf ama dili güçlü olanlardır. Empati kurmadan konuşan, karşısındakini incittiğini fark ettiği hâlde durmayan ya da bunu umursamayan insanlar güven duygusunu hızla yok eder. Ayrıca sürekli mağdur rolüne girip hiçbir sorumluluk almayan, hatasını kabul etmek yerine suçu başkalarına atan kişilerle sağlıklı bir bağ kurulamaz. Samimiyetsizlik, manipülasyon ve çıkarına göre şekil değiştirme de karakteri yoran, insanı içten içe soğutan özelliklerdir. En temelde ise kalbiyle davranışı örtüşmeyen insanlar, ne kadar iyi konuşurlarsa konuşsunlar, mesafeyi hak eder.
Ya şöyle söyleyeyim karakter ve insan tipi olarak sevmediğim bir nokta varsa insanlar arasında laf taşıyan insanlar arasında olur olmadık şeyleri konuşan bir olayı anlatırken sadece olayın kendini haklı çıkaracak kısmını alıp da geriye kalan kısmını anlatmayan insanları sevmem özellikle Ben haklıyım ben doğruyum her şeyi ben bilirim sen bir şeyden anlamazsın benim dediğimi kabul etmek zorundasın diyen insanların başka insanların üzerinde böyle otorite kurmaya çalışan insanları sevmem
Tutarsız yalancı ve hayal dünyasında yaşayan modeller
Eig için teşekkür ederim
Kibirli, Laubali
Ben en çok, kendini sürekli üstün görüp başkalarını küçümseyen tiplerden uzak dururum 🙃
Hata yaptığında asla kabul etmeyen, empati kurmayan, her ortamda “ben, ben, ben” diyen insanlar yoruyor.
Egosu yüzünden karşındakini inciten, ama bunu “özgüven” sananlardan pek haz etmiyorum 😅🍺
Cevap
14Cevap
karaktersizler ve iki yüzlüler
Ukala insanları sevmem gadası
Yere tüküren erkek, ortamda erkeklikten bahseden erkek ,
24 saat vaaz veren insan.. hiç bir insan sevilmez herkes bunu yapma şunu yapma der kendi de yapar bunu ahirette öğreneceğimiz için gözümüzde büyüttüğümüz insanların yüzüne tükürme şansımız olmayacak...
Sürekli kendi hayatından bahseden ve sürekli kendini acındırmaya çalışan insanlardan nefret ederim sürekli ölmek istşyorum yok ben kimsem yok diyip ağlayan sızlayan iki kuruşluk ilgi için karakterini satan insanlardan nefret ediyorum
Kibirli egolu iki yüzlü insanları sevmiyorum
Yalakalar, sürekli ilgi odağı olmak isteyenler, ben merkezli olanlar, ikiyüzlü insanları hiç sevmem.
Çok var ama en çoğunu yazacak olursam yapmacık, ilgi delisi, çıkarcı, yalaka insanları hiç sevmem
Egoist, sinirli, bencil, cimri, tembel, cahil, dedikoducu boş insan sevmiyom
Sağa sola eğilen insanlardan çok haz etmiyorum, belli bir duruşu olmalı insanın..
Kaostan beslenen insanlar sadece ki onlar kendilerini belli eder. Enerjini aşağıya çekerler ve mutluluğa alerjileri vardır... Hissedersin.. Diğerleriyle anlaşabilirim.
Sürekli karşısındaki insanın lafını kesenler , saygısızlar. İnsanlar dinlemelidir de.
Şımarık ve ukala tipler
Cıvık insanlardan nefret ediyorum
Kendini beğenmiş tipler
"Vıcık, cıvık, sülük, kaypak olanlar.
Kibirsiz ve haddini bilen
Yalancı kibirli egolu
Egoist tipler..
Kibirli, cimri ve öfke problemleri olanlar.
Kendini begenmiş egolu insanları sevmem
Israrcı, manipületör olanlar
Sürekli ilgi odağı olmaya çalışan tipler
Aniden parlayan sinirli tipler
yalancı siyasetciler.
Egosu yüksek adamı bal olsa unut
Bencil ve düşüncesiz
Yalancıları sevmem
akp li
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?