İşim var maaşımın 8 katından fazla pasif gelirim var, çevrem var, insanlar sevip saygı duyuyor. Kısacası mesleki, finansal ve sosyal statüye sahibim sadece onun kalbine sahip değilim ve maalesef bu beni mahvediyor. Tek bir kadına takıldım kaldım.
Kişinin ailesi canı sıkkınken yanlarına gidecek mesafe de değilse, yokluğunu çok derinden çekiyor. Günün bazı saatlerinde, insan haber vermeden sadece ailesinin kapısını çalabilir. Akşamüstü bir çay saati vardır evde, insan ailedense rahatsızlık vermez ev sahibine. Sonra ise bir çocuk doğar, insan ailesinin desteğini hepten özler durur.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evlilik para ev araba altın hepsine sahibim. ama eşim hovarda karı kız keser sosyal medya gerçek hayat mutlu değilim tartışıyoruz inkar geliyor tabi yani bunlar huzur getirmiyor binalara sahip olmasam da hoş güzel yuvam olsaydi
Para gerçekten önemli ama huzur olmadıktan sonra heleki aldatilmak falan hiç iyi değil lanet gelsin öyle paraya dünyaya kaç kere geleceksin ki bi ev bi araba alabiliyorsan al eşinden hatta aldattığı için tazminat al bak keyfine bi erkeğe bağlı kalmakzorunda değilsin ha baktinki bişey vermiyomu vermesin boş ver gurursuz olma
O benden istedi seni boşarım böyle devam edersen dedim bosanabilceginimi sanıyorsun çekişmeli yaparım üstüne 1 trilyon isterim versin boşanayım derim dedi vermezsen de sürünürsün dedi yapar o kapasiteye sahip bir adam