Kişilik & Karakter Konuşurken kullanılan emojiler, kişinin karakterini yansıtır mı? Celebrindir Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor En sevdiğiniz emoji veya emojiler hangileri? En çok hangi emojileri kullanıyorsunuz? Konuşurken kullanılan emojiler, kişinin karakterini yansıtır mı? Cevapla Emoji Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Quijote Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Emoji kullanmayan ben karaktersiz mi oluyorum yani shhshs 2 0 Yorumla
derinnnnnnn66 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 😛😛🤭🥺🥺🥺🙄🙄😈🥵👅💋😑😒☺️😉😗😍😂😄bunlrrrrmışşş 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Karakterini değil o an ki ruh halini yansıtabilir en fazla. 1 0 Yorumla
sweet_trouble99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 936 cevap paylaştı. Olabilir.Ben hep bunarı kulaniyom şirin geliyorban tatlı😂😀😃😄🤔🫡🙄🤨😒☹️😱 1 0 Yorumla
SekstingPadişahı Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Karakterini değil, kişinin o anki ruh halini yansıtabilir 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. 😄😂✨😒😒🎈🙏🌜🌛🙄😏😊🤷😎😈🥺😔♥️ 💋Bunlarmış 😂😂 1 0 Yorumla
ladycurio Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Karakter değilde o anki ruh halini yansıtır 🙂 2 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Neredeyse hiç emoji kullanmayan biriyim 1 0 Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. "😂" bundan başka kullanmam genel de 1 0 Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yansıtmaz bence 1 0 Yorumla
pwlinsiu Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl siz emoji mi kullanıyorsunuz- 1 2 Yorumla Celebrindir +1 yıl Evet? Yorumla pwlinsiu +1 yıl ben kullanmadığımdan garip hissettim mswezşçöjsw Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Hayvan kullanıyorum. 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet yansıtır bence. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Emoji kullanmayan ben karaktersiz mi oluyorum yani shhshs
😛😛🤭🥺🥺🥺🙄🙄😈🥵👅💋😑😒☺️😉😗😍😂😄bunlrrrrmışşş
Karakterini değil o an ki ruh halini yansıtabilir en fazla.
Olabilir.
Ben hep bunarı kulaniyom şirin geliyorban tatlı😂😀😃😄🤔🫡🙄🤨😒☹️😱
Karakterini değil, kişinin o anki ruh halini yansıtabilir
😄😂✨😒😒🎈🙏🌜🌛🙄😏😊🤷😎😈🥺😔♥️ 💋
Bunlarmış 😂😂
Karakter değilde o anki ruh halini yansıtır 🙂
🙏😂💚😃🙂 sadece bunlar
😀😃😄😁😆😅🤣😂
Bunlarmiş
Neredeyse hiç emoji kullanmayan biriyim
"😂" bundan başka kullanmam genel de
Yansıtmaz bence