İnternet & Teknoloji Kişiliğinizi hangi emojiler yansıtıyor? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Daha çok neşeli misiniz, üzgün müsünüz, utangaç mısınız, sinirli misiniz, emojilerle anlatın bizler de bakalım xd Kişiliğinizi hangi emojiler yansıtıyor? Cevapla Emoji Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. ♥️🤪😹😻😳😳🤦♀️😕🥺🖤💙🍪🍩🍨🍰🍧🥮🍬🥛🍿🍭Bunlar yeterli kdjfjf 1 0 Yorumla
lisaelsaanamelisakim Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sulu göz 😭 1 12 Yorumla 8matador1180 +1 yıl neden öyle :) Yorumla lisaelsaanamelisakim +1 yıl Çünkü duygusalım çünkü burcum balık ve balık burcu ♓️ olan insanlar çok duygusaldır Yorumla 8matador1180 +1 yıl evet ama bu sürekli sulu gözlü yapmasın seni olmaz öyle :D Yorumla lisaelsaanamelisakim +1 yıl Eğer seni her gün üzenler varsa eder Yorumla 8matador1180 +1 yıl Kim üzüyor her gün vuralım onları xd Yorumla lisaelsaanamelisakim +1 yıl Hiç ya sıradan bir arkadaş Yorumla 8matador1180 +1 yıl Sıradan arkadaşın bir insanı sulu göz yaptığı nerede görülmüş :D Yorumla lisaelsaanamelisakim +1 yıl Oda doğru ama her gün ağır küfürler ediyorsa üzer Yorumla 8matador1180 +1 yıl sana her gün ağır küfürler eden bir insanı hayatında tutmak senin hatan değil mi? Yorumla lisaelsaanamelisakim +1 yıl Evet zaten artık konuşmuyoruz Yorumla 8matador1180 +1 yıl Umarım o halde ağlamaların biter xd Yorumla lisaelsaanamelisakim +1 yıl Umarım Yorumla
MADAME_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 🥳😍🥴 1 6 Yorumla 8matador1180 +1 yıl seninkini hata yapmayı seven ve bunda devam eden hangi emoji varsa onu koyalım hangisi o acaba :D sonuncusu bence evet Yorumla MADAME_ +1 yıl @8matador1180 ne hatası yapmışım yine 🙄 Yorumla 8matador1180 +1 yıl yaptıgın yorumlara baktım da yine rahat durmuyon sen:D Yorumla MADAME_ +1 yıl @8matador1180 o aklımı çeliyor, benim hiç suçum yok🥺 Yorumla 8matador1180 +1 yıl hastasın tedavi görmen lazım senin :D Yorumla MADAME_ +1 yıl Niye hasta olayım 😒😒 Yorumla
hesabımneredeee Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 🖕🏻 Bu 🤣 2 2 Yorumla Melih_Simsek +1 yıl Benden öğrendin onu 😂😂😂 Yorumla hesabımneredeee +1 yıl İviitt 🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
♥️🤪😹😻😳😳🤦♀️😕🥺🖤💙🍪🍩🍨🍰🍧🥮🍬🥛🍿🍭
Bunlar yeterli kdjfjf
😒😒😒😒😣😣😣😔😔😔😢😭
☺️😄😄😁😂ha bu ben tamm
🙄😏🤪 bipolar olduğum için normal.
Sulu göz 😭
neden öyle :)
Çünkü duygusalım çünkü burcum balık ve balık burcu ♓️ olan insanlar çok duygusaldır
evet ama bu sürekli sulu gözlü yapmasın seni olmaz öyle :D
Eğer seni her gün üzenler varsa eder
Kim üzüyor her gün vuralım onları xd
Hiç ya sıradan bir arkadaş
Sıradan arkadaşın bir insanı sulu göz yaptığı nerede görülmüş :D
Oda doğru ama her gün ağır küfürler ediyorsa üzer
sana her gün ağır küfürler eden bir insanı hayatında tutmak senin hatan değil mi?
Evet zaten artık konuşmuyoruz
Umarım o halde ağlamaların biter xd
Umarım
🥳😍🥴
seninkini hata yapmayı seven ve bunda devam eden hangi emoji varsa onu koyalım hangisi o acaba :D sonuncusu bence evet
@8matador1180 ne hatası yapmışım yine 🙄
yaptıgın yorumlara baktım da yine rahat durmuyon sen:D
@8matador1180 o aklımı çeliyor, benim hiç suçum yok🥺
hastasın tedavi görmen lazım senin :D
Niye hasta olayım 😒😒
🖕🏻 Bu 🤣
Benden öğrendin onu 😂😂😂
İviitt 🤣
Şunlar: 😊😯🤯😨😬😇
😂😎
😂😂😂
🤗 & 🥰 & 🙂 ...