Kişilik & Karakter Duygular mı daha kolay bastırılır yoksa düşünceler mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Sizce duygular mı daha kolay bastırılır düşünceler mi? Duygular Düşünceler Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Duygular mı daha kolay bastırılır yoksa düşünceler mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Duygularımı bastırabilirim istersem ama düşüncelerim gitmiyor onları bastırmak zor bi savaşçı gibiler 0 0 Yorumla
deepwate Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl hiç bir şey zor değildir yeterki istesin insan hersey bizim elimizde 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ben duygularımı daha kolay bastırıyorum, düşüncelerimi bastırmam biraz imkansız. 0 0 Yorumla
1demetlale Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Duyhular bence kafanın içi kolay kolay susmuyor çünkü 0 1 Yorumla 1demetlale +1 yıl Duygular* Yorumla
Soruiisaretii Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Dusunce kolay unutulur ama o duygu gelince gitmesi zor birine mi duygun dusuncen var yanlıs kişiye mi 0 0 Yorumla
Absürrtt Takip Et Xper 4 Yaş: 110 +1 yıl Düşünceler ve duygular birlikte değilmi bağlı değilmi 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Duygular bence. Ama bastırılmamalı çok yalnış. 0 0 Yorumla
olasılıklararenedak Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. düşünceler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Duygularımı bastırabilirim istersem ama düşüncelerim gitmiyor onları bastırmak zor bi savaşçı gibiler
hiç bir şey zor değildir yeterki istesin insan hersey bizim elimizde
Ben duygularımı daha kolay bastırıyorum, düşüncelerimi bastırmam biraz imkansız.
Duyhular bence kafanın içi kolay kolay susmuyor çünkü
Duygular*
Dusunce kolay unutulur ama o duygu gelince gitmesi zor birine mi duygun dusuncen var yanlıs kişiye mi
Düşünceler ve duygular birlikte değilmi bağlı değilmi
Duygular bence. Ama bastırılmamalı çok yalnış.
düşünceler