Kişilik & Karakter Kızlar, maço ve cinsiyetçi bir erkek olduğum için cezamı seçin. Bana ne ceza vermeyi seçerdiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kız arkadaşım beni kötü davranışlarımdan pişman etmeye ve bu sitedeki insanların karar verdiği şeyleri yapmaya zorlamaya karar verdi. Kızlar, maço ve cinsiyetçi bir erkek olduğum için cezamı seçin. Bana ne ceza vermeyi seçerdiniz? Cevapla Erkek Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bir gün boyunca kız gibi dolaş sevgilinin yakın kız arakadasiymissin gibi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kız arkadaşım bunun harika bir fikir olduğunu söylüyor. Kız arkadaşım bana giymem için topuklu ayakkabı ve makyaj malzemesi alacağını söyledi. 😨 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne güzel Yorumla Soran +1 yıl Bir işim olmadığı için, düzenli olarak bir kadın gibi yaşamamı talep edebileceğini söyledi. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilin lez olmasın baya hosuna gitmiş sanki Yorumla Soran +1 yıl Ona itaat etmek zorundayım, reddedersem evsiz kalırım. Yani bundan sonra bir kadın gibi yaşamak zorundayım. 😔 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Bir gün boyunca kız gibi dolaş sevgilinin yakın kız arakadasiymissin gibi
Kız arkadaşım bunun harika bir fikir olduğunu söylüyor. Kız arkadaşım bana giymem için topuklu ayakkabı ve makyaj malzemesi alacağını söyledi. 😨
Ne güzel
Bir işim olmadığı için, düzenli olarak bir kadın gibi yaşamamı talep edebileceğini söyledi.
Sevgilin lez olmasın baya hosuna gitmiş sanki
Ona itaat etmek zorundayım, reddedersem evsiz kalırım. Yani bundan sonra bir kadın gibi yaşamak zorundayım. 😔