Kişilik & Karakter Random gülüş şekliniz nasıldır? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor :dNe şekilde random gülersiniz?Ben genelde s ve j harflerini daha çok kullanırım randomda. (Sjsjsj böyle.) #Edameda Güncellemeler+1 yıl Fıdjdkdkxdıdjdjeosskdkslxkdkfkf Random gülüş şekliniz nasıldır? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. zxcasfq32890u9haıonaczxşlkcj89q7ry3290phrıoıdjfas8du28q390r32 bu şekilde desem kimse inanmayacağı içinşu şekilde sjsjsjsj 2 0 Yorumla
_RebelWolf_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl sjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsj böyle seviyorum 1 0 Yorumla
bribón Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Randomu kullanmıyor şahsen 😅 Ben emojistyenim.#bribón 🙏🏻🌹 1 0 Yorumla
Delikanlikiz19 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 65% +1 yıl Ben random sevmem gülüyor musun baska bisey mi konuşmaya calisiyosun belli değil 1 0 Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 678 cevap paylaştı. Klavyeye dalıyorum Adı üstünde random mesela hdafşwa 1 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Telefondan yazmaya çok üşeniyorum random öyle. Emoji iyidir 😂😂 1 0 Yorumla
MoRTeamRFB Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Random kullanmıyorum ben ya. Sayılırsa benimki hahahahaha ya da a ile baslar ahahahahah 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Random atmıyorum en fazla Zaaaaa yazarım 1 6 Yorumla Edameda06 +1 yıl Senin duruşun bile random atmış gibi djdjjd Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl O nasıl kız 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bilmiyorum her şeye gülüp geçen, tiye alan gibi xd Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Hee 😂 böyle olmak için az zaman harcamadım ben. Yoksa yaşlanır giderdim kız 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 🤣 Haklısın Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Ne kadar da beni haklı gören bir kadın 😂😂😂 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Daha çok hahahaha veya lol. 1 14 Yorumla Edameda06 +1 yıl Lol sanki dalga geçiyor gibi değil mi 🤣 Yorumla Siyahkadife +1 yıl sjsjjk gibi gibi Yorumla Edameda06 +1 yıl Dalga geçme amaçlı gülüşlerde ben şunu kullanıyorum daha çok : 😀 Yorumla Siyahkadife +1 yıl İnsanlar keyfine göre takılsın canım. Kim nasıl mutluysa. Kimseyle dalga geçmem komik bulursam güler geçerim. Yorumla Edameda06 +1 yıl 👍🏻🤣 Yorumla Siyahkadife +1 yıl Ne uğraşıcam insanlarla kafası bir sürü bozuk insan varken gül geç gitsin. Yorumla Edameda06 +1 yıl Öyle tabi Yorumla Siyahkadife +1 yıl 😊 az daha öteki emoji koyuyodum 😂🤣 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😄 Bunu mu 🤣 Yorumla Siyahkadife +1 yıl 😄 bu kız ben askında bunu çok samimi buluyorum ama herkes farklı amaçla kullanıyor. Yorumla Edameda06 +1 yıl Ben de samimi kullanıyorum ama bazen hiç takmadan karşındakini tiye alıyor gibi bir anlam çıkarıp atıyorum onu öyle yapmak istediğimde yani 🤣 Yorumla Siyahkadife +1 yıl Sende haklısın. Yorumla Edameda06 +1 yıl 🌸💜.. Yorumla Siyahkadife +1 yıl ☕️💜🌸 Yorumla
s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 814 cevap paylaştı. Benimkisi genelde djdjdj 😂 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Dijey 🤣🤣🤣 dj o yeah sjjsjs Yorumla s Kimikio +1 yıl Yeah 😂 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ölümüne rastgele tuşlara basıyorum 1 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Asdf sadece, genelde emoji kullanırım 1 1 Yorumla Emre_22- +1 yıl İnsan o kadarına üşenir Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. genellikle jddjksjd diye random atarım 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ksjskskskskksskskklsksksk 1 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben random kullanmıyorum 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. randomun bır raconu var mı ki? 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. yok ki : ) 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ahaaha 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Dhhdhdhdhf 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
zxcasfq32890u9haıonaczxşlkcj89q7ry3290phrıoıdjfas8du28q390r32 bu şekilde desem kimse inanmayacağı için
şu şekilde sjsjsjsj
sjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsj böyle seviyorum
Randomu kullanmıyor şahsen 😅 Ben emojistyenim.
#bribón 🙏🏻🌹
Ben random sevmem gülüyor musun baska bisey mi konuşmaya calisiyosun belli değil
Klavyeye dalıyorum Adı üstünde random mesela hdafşwa
Telefondan yazmaya çok üşeniyorum random öyle. Emoji iyidir 😂😂
Random kullanmıyorum ben ya. Sayılırsa benimki hahahahaha ya da a ile baslar ahahahahah
Random atmıyorum en fazla Zaaaaa yazarım
Senin duruşun bile random atmış gibi djdjjd
O nasıl kız 😂
Bilmiyorum her şeye gülüp geçen, tiye alan gibi xd
Hee 😂 böyle olmak için az zaman harcamadım ben. Yoksa yaşlanır giderdim kız 😂
🤣 🤣 Haklısın
Ne kadar da beni haklı gören bir kadın 😂😂😂
Daha çok hahahaha veya lol.
Lol sanki dalga geçiyor gibi değil mi 🤣
sjsjjk gibi gibi
Dalga geçme amaçlı gülüşlerde ben şunu kullanıyorum daha çok : 😀
İnsanlar keyfine göre takılsın canım. Kim nasıl mutluysa. Kimseyle dalga geçmem komik bulursam güler geçerim.
👍🏻🤣
Ne uğraşıcam insanlarla kafası bir sürü bozuk insan varken gül geç gitsin.
Öyle tabi
😊 az daha öteki emoji koyuyodum 😂🤣
😄 Bunu mu 🤣
😄 bu kız ben askında bunu çok samimi buluyorum ama herkes farklı amaçla kullanıyor.
Ben de samimi kullanıyorum ama bazen hiç takmadan karşındakini tiye alıyor gibi bir anlam çıkarıp atıyorum onu öyle yapmak istediğimde yani 🤣
Sende haklısın.
🌸💜..
☕️💜🌸
Benimkisi genelde djdjdj 😂
Dijey 🤣🤣🤣 dj o yeah sjjsjs
Yeah 😂
Kflslaş bende genelde böyle çıkıyor kfslfklsal
Benim ki emoji ile olur hep 😄😄
Ölümüne rastgele tuşlara basıyorum
Asdf sadece, genelde emoji kullanırım
İnsan o kadarına üşenir
genellikle jddjksjd diye random atarım